B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-07

Nyttjanderätt min mor gift igen & comma; Jag kan kräva hyra av din nya man

Advertisement

Nyttjanderätt min mor, hon gifta sig igen, jag kan kräva hyra av din nya man:
Min mor och min far har en nyttjanderätt i ett hus på en våning, min far dog, min mamma nu omgift och din nya man har flyttat in i lägenheten, får jag be mannen hyra ut?

answers

Eftersom din mor har nyttjanderätt, kan du av det (tyvärr) inte kräver hyra, eftersom det är upp till dem om de samlas in eller inte med någon i lägenheten. Om mamma skulle dö, då kan du -Om du möchtest- från nya man be om en hyra.

Du kan begära bara om den är död, eftersom endast vid den tiden nådde Niesbrauchrecht hyra från nuvarande make din mamma.

Jag tror att du är inte helt klart vad nyttjanderätts medel. Din mamma har full kontroll över alla sina rättigheter att använda beviljats ​​av nyttjanderätten golv. Du kan hyra det här jämn och du har ingen möjlighet att ta del av denna hyra.

Nyttjanderätt skall upphöra efter döden av mottagaren. Fram till dess kan de vara belägna något folk på golvet utan någon Mietanspruch av husägaren är.

Har du en bra relation med din mamma? Eftersom frågan antyder, snarare troligen inte. Gör dig redo ännu för din mamma, att hon inte sjunka ner i nöd, men återigen "griper vid hornen" och livet blir nöjda.

Jag tycker din fråga mycket naturligt mot din mamma. Hon har du överförde förmodligen hennes hus och gör göra med endast en våning.
Jag är övertygad om att det inte tidigare har beräknat vartenda öre / öre, det har skapats för dig. Hon har nu återfunnits någon för att kunna göra några fina år med honom kan. Hon har ännu så glöm inte din far. Naturligtvis måste de lämna sin man att leva med honom.

Det är inte en hyresgäst, men din mammas man. Moderns Niessbrauchrecht kan inte vara begränsad, de måste leva med vem de vill.

Din fråga är redan strängt taget en grundlös oförskämdhet mot din mamma.

läsa igenom tiderna: http://kuerzer.de/Bz8B0BK2K

Det sägs:

"Nyttjanderätten är omistlig och unvererbliche absolut rätt att använda (§ 100 BGB) att dra ett främmande föremål eller en utländsk lag."

Om du läser vidare, inser du att din mamma kan kräva hyra, inte du.

Naturligtvis inte ....

Related questions

Eventuellt & period; Jag måste f period; Mor underhåll pay & comma; hon behöver vård & comma; Inte tillräckligt pensionspengar och komma; Jag sparar skatter och strävan;

Det kan vara att jag måste betala barnstöd för min mamma snart, hon alltid behöver mer vård och hennes pension (det har med änkepension 800 euro) är inte tillräckligt för sina vårdkostnader. Nu undrar jag om jag kan rädda underhåll åtminstone skatt?

Får min mor fortsätta barnbidrag & comma; när jag hänvisa till mitt barn barn stöd och strävan;

Jag är 23, i utbildning (nästan i 2: a året), fram till förlossningen, jag är gift och bor med min främmande fästman i hushållet. Har min mor kommer fortfarande ha rätt till barnbidrag för mig om jag ska hänvisa ett barn stöd för min Böhnchen själv?

Skador från gift man & comma; av Vesprechen gifta en kvinna förför & quest;

En kvinna tros Versprechungenen en man som vill gifta sig med henne snart. I själva verket är han gift och hon vill komma i säng med dessa falska löften. Han nådde. Men hon blir gravid. Slutligen, allt flyger på och mannen lämnar kvinnan. Kan de begä

Jag är pensionerad och period; Om jag gifta igen & comma, min fru får sedan efter min död änkepension & quest;

Hur länge måste jag vara gift. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de I fokus var en rapport till: Änkepensionen är att säkra den enda kvarvarande make. Men när paret gift bara på grund

Som ärver & comma; Om du gift familj & comma; men inga barn har & quest;

Par, veheiratet var barnen tas från kvinnan i äktenskapet, beslutade om Berlin testamentet. Kvinnan med biologiska barn dör först, dog mannen senare. Heir i detta fall alltid har barn hustru, eller kunde de syskon mannen en fordran, eftersom barnen i

Stiftelsen för mor och barn & comma; vilken grund är kassatillskott på finanieller Emergency & quest;

som grund stöder mor och barn i ekonomiskt behov? har funnit det här, annars skulle jag gånger i kyrkan frågar http://www.donumvitae.org/stiftung titta bara följande länk: http://www.bmfsfj.de/Politikbereiche/familie,did=26446.html För Bayern: http:/

Mor behöver vårdhem & comma; Jag får pension & comma; Jag måste betala & quest;

Jag är en änkling .... Måste jag betala för kostnaden för vården, även om jag får pension? Hur mycket besparingar eller hur mycket reserver kan jag har och ska jag hålla mitt hus ???? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certi

Mor Hartz 4 & comma; Jag betalar min egen levande & comma; Jag kan arbeta på sidan promenad & quest;

Jag bor med min mamma som inte kan arbeta av hälsoskäl. Den hänvisar dock Hartz 4. Jag kan även decken.Ich underhållsbidrag min far min försörjning är 18 år gammal och fortfarande student. Får jag arbeta sedan på sidan för att gå utan min mors arbets

Hjälper bryr ekonomiskt & quest; När mor startar demens & comma; behöver ingen tillsyn Care & period;

Kan vi stödja vården ekonomiskt? Min mamma begynnande demens, fortfarande levererar själv (matlagning, tvätt), fortfarande behöver minimal skötsel, men långsamt mer övervakning. Hon glömmer mer och mer, kan prata kaminen på, huset inte låsa upp när d

Flickvän i Hartz IV skulle allvarligt sjuk mor utomlands besöka & comma; betala Arge resekostnader & quest;

En vän till mig som hänvisar Hartz IV, skulle vilja besöka henne allvarligt sjuk mor utomlands, hon får från Arge resekostnader betalda? "... Skulle gärna vilja ..." är kanske förståeligt men irrelevant vid Hartz4 mottagare. Även om begäran i et

0
Views
0
Ccomments