B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-31

noterade spelande bedrägeri för sent

Advertisement

Hej, en äldre dam känner mig har följande problem:
Hon uppges ha ingått ett lotteri för deltagande 04.052001 telefon och bekräftelsen (aldrig fått) fick med rekommenderad post.
Postbank vill återvända bara två av de 11 avgifter bok. uppmärksammades den obefintliga sex veckor period. Advokat är på och displayen också - kan jag annars fortfarande göra något för att orsaka en återbetalning?

answers

Är det verkligen 4.5.2001 varit på jobbet borde ha fått? Det skulle vara henne redan 11 år. Och när de avgifter erfogt? Vissa till och med år sedan? Då skulle det vara riktigt svårt med direktdebitering chargeback!

Det är okej - där du ser problemet? Skadan är begränsad men mindre än 9 av 50 EUR ... Förmodligen -völlig sinnfreie- ingripande av en advokat är dyrare!

Nästa fråga: Varför du ställa din fråga här och inte advokat - som får pengar för det ...!

Tyvärr stavfel - 04.05.2011

Related questions

noterade kreditkort förlust för sent - så länge banken ersätter förluster & quest;

Jag märkte bara gestenr att mitt kreditkort är borta. Men jag låter dem låsa samma jag vet inte hur länge hon varit borta sedan jag har använt sista gång innan kanske en månad. Borde jag har något ut i tiden, jag skulle få då fortfarande ersättning a

Är jag en bedrägeri aufgesessen & quest;

Till 01.10.2009 var jag anställd som personal tjänar Utanför anställda i ett företag. Lön: fast avgift på 1.500 € plus andra änden bonus. Vid 09:11. Jag var i tid till 24,11. avslutas inom prövotiden. Jag har inte i dag pengar. Efter samråd med ledni

Immobilienveräufer för bedrägeri Show & quest;

Jag köpte en lägenhet i september 2011. Men jag är Bislan ännu inte registrerad i fastighetsregistret, som säljare av sin bank inte tar emot release. En återföring av kontraktet avvisar säljaren. Hur gör jag nu få mina kostnader tillbaka - notarie, s

Vad & comma; när du slår i sin självdeklaration för sent & quest;

Vad händer när du slår i sin självdeklaration för sent, det vill säga efter den 31 maj 2012? Kan man någonsin hända? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det ger inte deklarati

kan skadestånd för sent praktikant efterfrågan lön & quest;

Jag AzubiN och har nästan alltid få min lön för sent. Mestadels mitten av följande månad, men i början av följande månad är överenskommet. Jag har ändrat min utbildningsföretag och började i min nya funktion från 01.01.2011. Jag var december den gaml

sent Heizkostenabrechnung

Hej! Jag (2012/11/30) får en värmeräkningen av min tidigare hyresvärd (jag nu flyttat) som hänför sig till räkenskapsperioden från 01.03.2011 tills 31.10.2011 och där jag skulle behöva betala extra mycket. Sedan 12-månadersperiod inte har respekterat

Display för bedrägeri och quest; & quest; & quest;

Hej! Situationen är följande: Min vän - fortfarande en student och bor hemma - har i åratal kommunikationsproblem med sina föräldrar. När hennes bror flyttade in i ett hem år sedan, bara föräldrarna har hävdat, på gränsen till separation, både nu arb

UPPSÅTLIG bedrägeri på notarie egendom köpeavtal enligt döljande av laster & quest;

En vän kan vara en bedragare eller ens Heiratsschwindler aufgesessen. Hur som helst, hon har gett det hela hennes besparingar på cirka 100 tusen euro, efter att ha övertalat henne att underteckna ett köpeavtal på land halvor, även om bara en annan ly

du förlorar påståendet om du rapportera Berufsunfäihkeit sent & quest;

Kan man förlora sin rätt till sjukförsäkringen, om funktionshinder rapporterar sent med eingen månader efter diagnos? Detta regleras på olika sätt i de försäkringsbolag. Man kan inte förlora all rätt normalt. Det kan dock ofta hända att endast från d

Termine sent & comma; när de släpps på den sista dagen på 19:00 i mottagarens brevlåda & quest;

Jag meddelade en hyresrätt 31.03.2012 av den 03/01/2012 sköt jag in den avslutande brev klockan 19:00 i brevlådan från ägaren av vittnen. Nu säger ägaren, han hade tagit från uppsägningen bara på 04/01/2012 not. Meddelandet är därför för sent och fun

0
Views
0
Ccomments