B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-02-22

Nöjda och fel med nätverket av mobila kontrakt ut & quest;

Advertisement

Mal ne fråga: Jag har problem med min tjänsteleverantören. Anställd kopplar för samtal och röstkvalitet är extremt dålig. Min fråga: Kan jag göra detta som en materialfel fordringar och på något sätt komma ut ur min (ganska dyra Allnet-Platt-taxa) avtal?

answers

Jag tror att det är osannolikt, eftersom i de flesta fall kvaliteten anslutningar bestäms av platsen för användaren och inte av elkvalitet. I praktiken innebär detta: även om du byter till en annan leverantör röst eller förbindelsekvaliteten behöver inte vara bättre, om nödvändigt, är samma nät som används eller andra leverantörer inte nödvändigtvis bättre belysning av önskad intervju plats.

Så jag skulle bara gånger söka orsakerna till dessa problem ringa plats eller på din mobil.

När det gäller BASE, kan du se det nätverk av E-Plus i förhållande till titta på täckning på din webbplats: http://eis03sn1.eplus-online.de/geo/portal/umts

Har du någonsin kontrollerat om orsaken är inte med din telefon? För att kontrollera att du kan faktiskt gånger ett SIM-kort från en annan nätoperatör att använda och sedan kontrollera om samma fel uppstår.

Nätoperatören är nämligen förneka dina anklagelser, då bevisbördan ligger på dig.

Related questions

Hur får jag ut av dyra mobila kontrakt ut & quest;

Jag ville lämna min morgon dyrt Handyvertrag konvertera till ett förbetalt kontrakt idag. Detta skulle inte vara möjligt, eftersom den nuvarande dyra kontrakt har fortfarande nästan ett års löptid. Argumentet att jag där mobiloperatör customer'm för

Ta i mobila kontrakt, en högre kostnad eller högre kvalitet och strävan;

Jag har en ganska billig mobil avtal och har alltid problem med nätverket. Samtal bryts ofta bort lätt. Är det bättre för dyrare produkter? Till exempel, vid Telekom? Skulle det vara värt att betala det mer pengar? Det finns två viktiga faktorer: Nät

Bausparkasse fel råd & comma; Spar Knebel kontrakt

Har 2008 avslutat en LBS Bausparvertrag € 121000.-. köpte en lägenhet med en finansinstitut förväg lån över € 121000.-. Har den senaste alltid kraftigt betalade fem år, enligt konsulter av LBS i bosparande och få tilldelning av besparingarna 31.12.20

Grunsstücksteilung notarie fel undermineras & comma; kan han från ett nytt kontrakt gör & quest; & quest; & quest;

Hej har .. en fråga men för att jag måste beskriva min situation: Vi har 6 ägare till mark för att dela vår egendom i 3 delar (var så sett 3 familjer och alla ville ha separerat grunderna), samt är den notarie till detta för att ge order. Nu börjar p

Hej Jag ville fråga om du tar ut en mobil kontrakt med en Fiktionsbescheinigung

Så jag fick nyligen en fiktion certifikat istället min bostad titel men jag ville ta ut en mobiltelefon kontrakt och innan jag går att ladda in i nästa Jag trodde att deras mig vllt hjälpa eller vet att redan, är det möjligt med en 3-månaders fiction

Spara genom att byta till "och semi, lågpris" och halv; inom mobil taxa djungel & quest;

Jag betalar för närvarande knappt 65 € för min mobiltelefon kontrakt med T-Mobile. Jag får det enligt min mening ne mycket god nätkvalitet och har ne platt telefon / SMS till alla nät och Internet 2 GB data med 100 Mbit / s hastighet. Så jag är mycke

Hur fakturering av en gemensam mobiltelefon kontrakt bäst & quest;

Jag fick ett mycket bra erbjudande för en mobiltelefon kontrakt. Här har du möjlighet att få även för parterna ett SIM-kort. Har du erfarenhet, hur man bäst för att göra sedan i förlikningen? Om du kör på EU-konto kontraktet då? Eller så kan du också

Legal bättre avsluta med försäkringsbolag och komma; när en annars inget kontrakt har & quest;

Hej försäkringsexperter, Jag letar efter en lämplig åtgärd. Är det möjligen vettigt att förespråka att söka en försäkringsgivare, där annars har inget kontrakt, för att undvika intressekonflikter? Så till exempel när det gäller tvister om ansvar och

du har ett samtal utanför framför Telekom nätverket för att betala extra & quest;

Till exempel, wil telekomanslutning ett samtal av Alice, Vodafone eller vilka andra? Och som vi lär det om du har att betala extra ?? Schablonbeloppet av Telekom är min kunskap: schablonbelopp för samtal till fasta telefoner i Deutsche Telekom AG. He

Avtalsrätt - kontrakt tomrum & quest;

God kväll, glömde jag nyligen min mobiltelefon kontrakt att meddela. Detta är nu på väg bort ett ytterligare ett år. När jag märkte att jag frågade en konsult på nätet från O2 via chatt, om avtalet kommer att kosta densamma i ytterligare ett år. Dett