B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter reklamkostnader särskilda kostnader olyckor kostnader för olyckor olyckor & plus; annonseringskostnader 2014-06-02

nöja olycka med ett privat fordon på affärsresor & quest;

Advertisement

Hej!

Jag hade förra året med min egen bil, som ibland också används kommersiellt, en olycka, medan jag kapitulerade varor till en av mina kunder.

Kan jag dra av kostnaden för olyckan i resultaträkningen som särskilda kostnader?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Som särskilda kostnader under några omständigheter.

Frågan är öppen, det är ditt eget företag eller industri av din arbetsgivare.

Om det var en åktur för din arbetsgivare, det finns relaterade kostnader för din inkomst från anställning.

Är det ditt eget företag, skulle det vara driftskostnader.

Related questions

Använd privata fordon för affärsresor och komma; högre WK "och halv, trots" och halv; Ersättning av AG & quest;

Kära medlemmar, Jag hoppas någon av er kan någon åtminstone ge delar information om denna fråga till mig. Omfattande forskning har tyvärr inte lett till några fruktbara resultat. Följande SV: Jag gör en hel del professionella sådana. Detaljerna är he

Förvärvskostnader av arbetsgivare för skador som orsakats av användning av privata fordon

För några veckor sedan tog jag upp på uppdrag av min arbetsgivare vars barn från dagis och rörde på dagis parkering när parkering annan bil och orsakar en lackskador på min och det andra fordonet. Polisen har registrerats skadan. Den engångs uppskatt

Hur gör jag resekostnader av privata fordon till & quest;

Jag använder min privata fordon för min frilansuppdrag. Jag använder en platt 30 cent för varje kilometer. Frågan jag ställer mig nu, som jag, mot skattemyndigheten efter att jag har min privata fordon som används företag? Är det tillräckligt för att

Är en privat olycksfallsförsäkring allmänt användbara & quest;

Under vilka omständigheter du behöver en privat olycksfallsförsäkring? Är det alltid gör meningsfullt om du har råd med det? Ju mer man är privat, desto större är en möjlig risk för en olycka, gör mer privat olycksfallsförsäkring känsla. Vad betyder

Bilförmån eller privata fordon & quest;

Hej alla! Jag har några frågor, med de svar jag behöver stöd. Skattekontoret är senaste noteringen mina professionella resor (liknar en loggbok) inte "happy" ... Förslaget av fastigheten är arbetaren, att förklara min bil till ett servicefordon,

Privata fordon och LPAR, 25a och rpar; netto säljs vidare som ett företag utomlands

Jag är en entreprenör och har falskeligen ett fordon från en privat samling (25a) netto såldes vidare till andra länder. Alla redovisningspraxis redan registrerats, hur hanterar jag det? Försäljningen jag kan tyvärr slutat följa Ångra och §25a av sho

Har man ha en olycka när den privata olycksfallsförsäkring Rapport & comma; att notera där deadlines och strävan;

Om du går en olycka med sjukhusvård lidit medan skidåkning-hur snabbt du ska rapportera den privata olycksfallsförsäkring. Är fortfarande oklart huruvida Krankenhausaufethalt kommer att pågå längre. Gibts deadlines som bör övervägas i alla fall? Ja,

Smärta och lidande under hösten & sol; Olycka från en privat terrass

Jag föll från en privat terrass i trädgården. Och jag har brutit min fot komplex och måste plockas upp och drivs i ambulansen. Jag var sjukskriven på 13 veckor. Min hälsa och pension gjorde sina fordringar till ansvar husägare loggas och bytas ut. Nu

Privata fordon finans & period; Nu frilansar & period;

Kära styrelseledamöter, Jag har en begagnad bil som finansieras i oktober 2009 för 25.000 euro. Har 5000 euro Förskott och enades om en löptid på 3 år en 481 Euro. Slutligen kommer jag att betala en sista delen iH på ca 9000 euro. Min fråga: Bilen Ja

Betalar i en olycka på en privat bil, försäkring & quest;

Son till en kollega vill övningsköra med sin fars bil på bil lokaler. Han har inget körkort. Skulle betala försäkringen, när den träffar någonstans? K-ansvar: Ja, men kanske regress mot far och son. Avgår son utan samtycke av fadern genom anlita bara