B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-01

NeoMedia nya perspektiv

Advertisement

Också jag frågar igen om NeoMedia:

Denna fråga här

http://www.finanzfrage.net/frage/aktien-kurs-von-neomedia#answer821413

har mig Gandalf en loppa i hans öra: NeoMedia aktier kan vara lämplig som en exklusiv, men billigare Wandschmuck. Tyvärr, jag kan inte avgöra om du kan få aktier i detta bolag som fysiska certifikat. Kan någon hjälpa mig vidare?

Specifikt är frågorna:

Är det Neo Media utgivits?

Vilka är de (om bara bokstäver och siffror står på det, jag kan också pinning kvitton på väggen!)?

Kan man via tyska banker avser?

Är vad som är känt om kvaliteten på papper? Inte som är bara bra som ett slöseri!

För användare och hjälplösa svar tackar jag nu!

answers

Förmodligen har du en stigning, som alla redan strimlas och nu i form av tidningar i omlopp ;-)

Related questions

Hur får man idéer till nya investeringsmöjligheter och strävan;

En behöver på något sätt alltid nya perspektiv. Speciellt när det gäller vad du vill investera eller kan och vilka investeringar skulle vara lönsam. Hur man får idéer för framtida investeringar? Detta är frågan om frågor - för alla professionella kap

insolvens lösning

Jag letar efter ett lån jag kan dan mitt namn från insolvens och Schufa från att göra det eller inte? Jag jobbar nu och jag har nästa jobb? eftersom min kärlek i fara ingen Wohnug inte råtta ingen respekt Integration börjar med att behärska det natio

Finns det numera fortfarande har någon realistisk möjlighet för sido inträde & quest;

När vi läser om CV färska college grads kan vara en redan dålig. Uppenbarligen är orienterade endast till en viss verksamhet och göra sitt CV för att hålla knivskarp. en har sedan betraktas som en erfaren yrkesman från en annan bransch en chans mot d

Var och hur kan jag hitta en bra skuld rådgivning & quest;

Har här att inte få gå till skuldrådgivning. Hur hittar jag som en bra och eftersom du kan ännu snabbare än ett halvår att få en tid? Här har jag en länk där du hittar information, bokstäver prov och rådgivningscentrum. Lycka till! http://www.meine-s

Hur är den ungefärliga kostnaden och sol, avgifter för ett värderingsutlåtande från domaren för en lägenhet och quest;

Det handlar om en försäljning köp mellan syskon, bror och syster. Brodern bor i en lägenhet på ca 90 m2 med sin fru och barn. Han har nu byggt, och kommer att gå ut i cirka sex månader. Hans syster vill köpa lägenheten, mycket i grunden också redan k

Som före detta företagare, är jag nu och komma; företaget konkurs & comma; period utan någon inkomst &; Vad man ska göra och strävan;

I över ett år mitt företag insolvens är bakom mig. Hittills har jag med alla "sidojobb" flytande (z. B. Framställning av affärsplaner). Men nu finns det ingenting i sikte. Jag är 56 år gammal och mina program (tidigare 400) är alla ignoreras. Av

Min semesterfirare drar inte längre och tiden från lägenheten; Och inte heller längre betalar

Jag har hyrt min lägenhet för 3 månader till 3 personer. 2 flyttas ut, en person som inte vill ta bort, kontraktet löper till den 30 april, betyder det nu redan att de sedan inte gå. Nu inte längre betalar hyresgästen men för april. Jag har en insätt

NeoMedia Q 10

NeoMedia har en vinst på nästan 10 miljoner från föregående År gjort med en förlust på 165 miljoner. För mig ett klart fall att beståndet är tydligt undervärderad. Vad säger du om siffrorna och sedan dess samma åsikt? http://ih.advfn.com/p.php?pid=nm

Är NeoMedia fortfarande spara & quest;

Här vid en bolagsstämma en RS och utgivande av nya aktier skall genom en röst skall beslutas. Men det kom på grund av lågt deltagande inte tillräckligt ja röster som RS och de nya aktierna avvisades tillsammans. Tyvärr har företaget inte har tillräck

Livförsäkringsbolag betalar för gamla avtal fortfarande riktigt hög garanterad ränta och komma; på bekostnad av nya kontrakt och strävan;

Förträngning arvet från höga garanterade räntor, fortfarande långsiktiga kunder få avkastningen av nya kontrakt? Både ja och nej. Problemet är att livförsäkringsbolag NEWS inför problemet att vara mycket svårt att refinansiera, men den garanterade rä

0
Views
0
Ccomments