B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-31

Navi - som navigationsenhet du kan rekommendera & quest; Och där köper jag den billigaste & quest;

Advertisement

ihc söker faktiskt en bärbar Navi, vet själv men lite med marknaden ut.

 • Vem har vilken enhet eller tillverkare bra erfarenhet och kan göra rekommendationer?
 • Var man kan köpa sedan det billigaste eller bäst motsvarande enhet (eller online-handlare wg. Garanti)?

answers

Jag har en TomTom och tycker att det är riktigt bra.
Det har många extrafunktioner som t.ex. en varning om du kör för fort eller kommer det att rapporteras innan fasta övervakningspunkter.
Jag köpte min navigatör i en elektrisk marknad. Men faktiskt, bör du inte ha några problem med garantin har om du köper den från en ansedd online-återförsäljare.
Jag skulle bara titta på erbjudanden i din dagliga tid.
Eller på Internet billiger.de Eftersom priserna på vissa produkter jämförs!

Har en Tom Tom One och är mycket nöjd. Även om batteriet inte länge, men annars inga klagomål.

Det beror på dina förväntningar, vilken enhet är perfekt för dig.

Personligen har jag Garmin GPSMAP60CSx, eftersom jag använder

 • i bilen,
 • på motorcykeln,
 • cykel,
 • vandring och
 • medan segling.
 • Förutom ruttplanering, jag kan också "tracken", så att registrera ryggalagd sträcka och
 • Jag visa olika genomsnitt och andra värden,
 • Jag får en höjd profil tillryggalagd sträcka och visas
 • kan på så sätt säkerställa en definierad höjd i ens utlösning av en fallskärm.

Vilken annan utrustning gör?

Batterierna varar under 48 timmar.

Och allt exklusivt för 223.- Euro speciella kort.

Och vattentät bra bit är naturligtvis fortfarande.

Titta ändå en gång här:

http://www.pcwelt.de/start/mobility mobila pda / navigering / test / 87.240 / bästa navigerings geraete /

Related questions

ETF: er från vilka leverantörer & quest; Skillnader & quest; Rekommendation & quest;

Jag började syssla med ETF: er, ser lite. Jag inser att det finns många leverantörer. Finns det skillnader i partiet? Ska vi släppa in några fingrar bort? db x-trackers ComStage Lyxor ETF du ser på nästan varje plats, men det finns förmodligen andra

Vilka tillgångsslag är för privata investerare att rekommendera & quest;

Jag vill ha mina pengar ibland skapa olika. Hittills är allt på ett sparkonto. Vem kan hjälpa mig? Om du är "nya" entry level, skulle jag råda dig ganska konservativ att tillämpa dina pengar. Jag läste en gång att en sund balans mellan egendom o

Nybörjare i daytrading och period; Vilken mäklare eller & period; som handelsplattform rekommenderas & quest;

Jag vill skriva långsamt i daytrading. Naturligtvis kan jag prova något. Men lika säkert har samlat in och betalat avgifter, och andra här upplevelser, skulle jag vara tacksam för några tips. Som har erfarenhet och kan ta några konkreta råd för att g

Vilka bestånd som för närvarande rekommenderas & quest;

Jag litar på min bank manager alltid nich så fullständigt rekommendation när det gäller aktier. Har här en kanske ett hett tips för mig? Tu dig själv en tjänst och överge det, att lyssna på heta tips. Du måste vilja eftersom det själv gör ganska grun

Om aktiefond Metzler Growth International en bra rekommendation & quest;

Jag letar efter en bra aktiefonder. Jag får några råd och jag var Metzler International Growth rekommenderas som en bra aktiefonder. Vad tror du? Medlen Jag kan inte rekommendera. Från inriktningen sedan en internationell aktiefond. Men var prestanda

Vilken indexcertifikat och komma; den DivDax map & comma; rekommenderas & quest;

Hej! Jag sökindex certifikat som representerar DivDax. Vad som finns och vilka av dem du tycker är särskilt rekommenderas? Stora skillnader kan knappast bero på objekten fortfarande bestäms av DivDax i princip, eller har jag fel om? Skulle vara trevl

Är ett utbyte Euro Hyr från fastighetsfonder som rekommenderas & quest;

Hej! Vi har skapat ett sexsiffrigt belopp på en rekommendation från vår konsult här 6 år sedan: DEOOODK1CJF6 (Euro Rent 2y TF). En konsult berättade nu att vi nödvändigtvis måste sälja eftersom vi sannolikt kommer att göra det i framtiden förluster.

Spara barnbidrag helt i 15 år och period; Vilket system skulle du rekommendera & quest;

Vi vill spara hela barnbidraget över 184 Euro. Vi vill också dela pengar och investera. Vad kan du rekommendera oss? Längd ca 10 år. Ett lager fond! Även det finansiella kriteriet chef Tenhagen, som jag möter personligen kritisk anser att med en plac

Cirka 70 euro för månatlig insättning finns - som investeringar skulle du rekommendera & quest;

Min syster är nu 29 år. Du har råd att lägga cirka 70 euro i månaden till kapitalbildningen åt sidan. Frågan är nu, vad investering de ska välja. Kanske något om deras levnadsvillkor i syfte att underlätta ett svar. Hon är singel, har inga barn och g

Som sjukförsäkring för utlandsresor rekommenderas & quest;

Som sjukförsäkring för resa utomlands kan du rekommendera mig? Jag är på sökandet efter bästa möjliga pris-prestanda-förhållande. Billiga och bra är också sjukförsäkrings Barmenia. Men det beror också på hur länge du vill stanna utomlands. De flesta