B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring Pension pension och plus; Pension 2013-11-13

När kan jag bidra med dispens für min pension filter & quest;

Advertisement

Jag har läst i forumet att man måste göra en insats undantag ansökan "viloläge" pension. När kan du be? Jag sa ju att det inte fungerar med mig. Jag hade inget annat alternativ än de priser som jag nu inte har betalat för ett år, eftersom Verischerung bör vila, omedelbart att betala i en klumpsumma eller betala från och med nästa månad igen regelbundet bidrag. Kan det vara? Jag studerar det nu och vill spara igen när jag har pengar för det. Vad kan jag göra?

answers

Det kan vara så att pensionssystemet inte körs tillräckligt länge och har betalat för lite inlägg att sätta dem till "icke avgifts". Det kan också finnas särskilda omständigheter under vilka ett tillfälligt upphävande inte är möjligt .... se under de förhållanden ....

Efter 6 år runtime det är säkert att sätta några problem premier.

Vanligtvis har du lämnade de flesta av kostnaderna bakom dig efter 5 år. Detta innebär att det nu egentligen bara vinsterna dras tillbaka. Jag skulle åtminstone överväga om ett undantag från bidrag är överenskommet.

Du skriver ett informellt brev till försäkringsbolaget.

Som ämne, försäkringsnummer

Kära damer och herrar,

Jag får härmed avge min försäkring så snart som möjligt bidrag. Dessutom har jag återkalla detta datum även min debiteringsfullmakt.

hälsningar
.............

Observera att en befrielse bidrag fortfarande:
Är i din RV makt i händelse av dödsfall, invaliditet eller Unfallszusatzvers. etc. med överenskommen?

Om ja: En bidragande undantas kontrakt kan reaktiveras vanligtvis inom 2 år. Under denna tid
minska de belopp som är försäkrade i enlighet med de tidigare utbetalda belopp. För bredare tillämpning av fördraget, är en ny läkarundersökning krävs.

möjligt alternativ:
Uppskov med försäkring:
En uppskjuten kontrakt kan vanligtvis återaktiveras inom 2 år. Under denna tid försäkringen resterna består helt. Om den försäkrade händelsen inträffar under uppskovs en är
det utestående beloppet debiteras. För bredare tillämpning av fördraget är inte
Hälsoundersökning. Stolparna är ordning baserad. Om ingen ytterligare betalning
önskas kan bristen på tjänster kompenseras av en startläggning. därigenom
kan också skiftar utgångsdatumet av några månader.
Räntesatsen för sen betalning beror på situationen på kapitalmarknaden. Detta uppgår för närvarande till 7,7%.

Detta fortfarande för info.
Med vänliga hälsningar

Related questions

Kan leverantören für sökföretaget pension och quest en arbetare;

Kan den anställde som går in i en sådan sak, välja vilken leverantör (t.ex. Allianz, Helvetia, etc.) kommer att göras, eller allt som anges av arbetsgivaren? Såvitt är en Drektversicherung som entreprenören själv avslutar, kan han plocka ut säljaren

Dispens für 2010 hög

Hej! Jag glömde min checkkonto bank min befrielse program för att ta bort (200 €) och inte beskattas nu 23,90 Euro intresse. (Inte gå online för att ändra) Hab på en annan bank samtidigt dessutom hela € 801 ges och även utmattad. Vad ska jag göra nu?

Dispens & sol; Utländska Trading konto & quest;

god dag Jag agerar på en nätmäklare från Cypern valuta. Hur ska jag hantera detta förnuftiga kapitalavkastning nu? Jag antar att de är också ersättning till skatt. Låt oss säga att jag överföra mitt slut år vinst till min tysk bank. Hur kan jag använ

Kommer depåavgifter utöver dispens som reklamkostnader som redovisas & quest;

Om jag ger banken en dispens, jag fortfarande kunde dessutom leda depåavgifter som kostnader i näringsverksamhet? Om dessa redovisas i deklarationen som ett företag bekostnad? Sedan Anganng 2009 Annons kostnader i kapitalavkastningen i faktiska belop

Finns det på netto bra mallar für en privat låneavtal & quest;

En god vän till mig frågade mig under en längre tid, om jag kunde låna pengar till honom. Självklart vill jag honom inte förneka denna förmån. Ingenting kommer nevertheless'd vilja spela säkert och hålla hela skrivande. Men jag vet inte exakt hur det

Indexfonder für pension lämplig & quest;

Min fråga har att göra med pensionen. Finns det någon bra med det? Hur tycker du om indexfonder som en del av pensionen? Skulle du säga att de är intressanta investeringsmöjligheter i vägen? Eller kanske alltför vågad / osäkra? Som en del av dig. För

Om Santander på grund av utbyggnaden av kontorsnätet även für Deutche kunder attraktiva & quest;

Santander vill ha fortfarande expanderar och koncentrera på grund av KRIESE i Spanien snarare till andra länder. Är det någon som vet hur expansionsplaner i banken ut? Om Santander Royal Bank of Scotland kontor förutsätter vi har i Tyskland men inte

Verkställighetskostnader - det måste vara en gemensam gäldenär für också andra slitage & quest;

Det finns upp till två hyresgäster som har flyttat ut och flyttas i annan lägenhet, två verkställighet, då alla har fullt ansvarig för hyresskulder som gemensamma gäldenärer. Först var de två bekämpande försök förgäves genom kronofogden, den ekonomis

Vilka branschorganisation für finansiella rådgivare erkänns & quest;

Jag läste att man ska bistås av einbem oberoende finansiell rådgivare avseende ekonomi, medlem i en erkänd branschorganisation. Allt gott och väl så långt, men hur vet jag vilken branschorganisation erkänd? Federal konsumentskydd minister Ilse ägare

Hur Laddar für notarie och fastighetsregistret & quest;

Kan någon berätta för mig hur mycket medföra notarie och registreringskostnader för fastighetsköp mig. Är det möjligt att beräkna på nätet? Meisi: Är inte lossna från det avtalade pristrycket i syfte att uppnå den garanterade genom avtal frihet från

0
Views
0
Ccomments