B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

resekostnader arbetsgivare måltidsersättningar VMA resekostnader och plus; måltidsersättningar 2013-04-10

När exakt kan jag VMA "och halv, beräkna" och halv; & quest;

Advertisement

Min chef vill att jag ersätta resekostnader för en 5-dagars seminarium och skulle vilja ha en reseräkning från mig. Men accepterar han även kostnaden för boendet (inkl. Måltider). Nu är jag osäker på om jag kan starta VMA eller inte, eftersom de egentligen bara redovisas när jag kosta mer producerades än jag skulle ha hemma.
Kan någon hjälpa med mig problem?

answers

Nej, om styrelsen betalas, finns det så ingen extra ansträngning.

Så inga filt resekostnader.

Men för dig att förgifta situationen ytterligare, måste du även hushållens sparande skattepliktiga som lön.

http://www.laehn-stb.de/upload/36547880.pdf

Related questions

Vad är på mitt lönekonto "och halv, Aktuellt värde läge" och halv; & Quest; & quest; & quest;

ofta "Aktuellt värde läge" kommer att visas på mitt lönekonto Vad betyder det? Detta innebär att värdet dagen sammanfaller med utstationering avtalet. Så ränta plus som minus samtidigt beräkna bokningar. Tidigare fanns en hel del ingångar, lägga

Hur kan fastighetsskatt beräknas i förväg & quest;

Endast en av oss kommer att landa skatt för ETW lön (50% andel) framkalla enhetsvärdet för München till Skatteverket förutsäga exakt Rensa kunde landa skatt beräknas i förväg. Det skulle dock sedan vara kända av alla relevanta indikatorer. Som de är,

Om skrotning förlängas endast halveras & quest;

Jag läste att det råder förvirring i förlängningen av utrangeringar systemet. Det påstås inte klart huruvida de från 1,6. skall minskas eller inte. Kommer den nu att förlängas eller halv i sin helhet? Vad som sägs här? Eftersom jag inte har den priva

Hur mycket kan jag mäklaren provision "och halv, tryck på" och halv; & quest;

Är mäklarens provision helt fast belopp eller det men utrymme för förhandling, om så är fallet, i vilken utsträckning? phoebe: Förmodligen, du har beaufragt en särskild mäklare, till bevis för möjligheten ingå ett avtal eller förhandlingar om ett avt

När kommer jag att börja som en oberoende leverantör måste beräkna moms och quest;

Hej! Jag gör självständigt, först som en bisyssla och anges som ett call center fakturor till flera kunder, från när jag måste beräkna 19% moms på min klient? Vad ska jag titta över skattekontoret? Tack på förhand Eftersom du har förmodligen ett call

Är det bra för online-Rechenr att betala för att beräkna fastighetens värde & quest;

Hej, vet du ännu fastställt alla dessa webbsidor, där du kan beräkna en avgift värdet på sin egendom. Jag pratar inte om så grovt misshandlade saker, men från de sidor där du måste skriva in alla typer av information, och sedan (om ingångarna är allt

Varför oss en förbinder uttrycket "och halv, aktieägare" och halv; "Rpar ont & ;; och halv; & LPAR spekulant" med termen halv; & quest;

Aktieägare är investerare för större företag, samtidigt som betydande risk. Investeringar i aktier är att säkra framtiden för investerare, av företag och även ekonomin. Alla som är knappast negativa syften, men meningsfulla mål. Varför en aktieägare

Strafttatbestand "och halv, ocker" och halv; & quest; Om ja & comma; När UNMD varför & quest;

Hej! Det är på denna dag fortfarande Strafttatbestand "ocker"? Om så är fallet, hur handlas i praktiken. Om detta gäller endast banker / lån, eller hela ekonomin? När vi talar om ocker, och som bestämmer hur mycket jag kan sälja min produkt? Tac

Hyra beräkning & sol; Moving & quest;

Hej, jag hoppas att någon kan hjälpa mig. Som en del av prövning av kostnaderna för boende, kan jag konstatera att jag är satt 19,12 euro över den inställda. Jag bor nu i 10 år i lägenheten. Eftersom det är bekvämt låg och handla tekniskt för mig, sk

Deklarationer: beräkna särskilda kostnader & quest;

Vem vet med beräkningen av ,, begränsad avdragsgilla specialutgåva "från? Jag vill ha en pensionär beräkna för mig i förväg hur mycket skattekontoret kommer att ge mig kredit för 2015 och jag måste därför betala inkomstskatt. Den betalas av mig försä

0
Views
0
Ccomments