B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-14

När bör du ha en privat försäkring för omvårdnad att tänka & quest;

Advertisement

Vid vilken ålder är det klokt att tänka på en säkring för långtidsvård? Om du redan gillar pension göra mycket tidigt eller det är att börja tillräckligt bra senare som en försiktighetsåtgärd?

answers

En privat försäkring för långtidsvård genom en ammande kontant försäkring, till exempel, kan vara mycket användbar. För detta bör inkomsten vara säker på att du kan betala premier på lång sikt utan problem. Ju yngre du är, desto lägre stolparna. Dessutom måste man räkna med en högre ålder därför avvisas på grund av redan existerande sjukdomar.

Ju äldre man blir desto dyrare försäkring. Också mycket viktigt är skillnaden om sjukdom eller kapitallebensversichungsbasierende vård. Det är stora skillnader.

Strax efter hjälmen mindre cykel krasch, eller en stroke, är det definitivt för sent ...!

Det finns viktigare politik, men vårdförsäkringen hör mig i den övre tredjedelen.

Related questions

Inkluderar en privat försäkring täcker den ekonomiska klyftan & quest;

Om jag (am 41Jahre) idag ingå en privat vårdförsäkring, kan jag antar att detta kommer att stänga den framväxande finansieringsgap för lagstadgade vårdförsäkringen helt? Den "normala" vård om lagstadgade eller privata försäkringar är obligatoris

Har jag privat försäkring går alltid i grossist & quest;

Måste jag att föra pengar alltid går först eller försäkrings i förväg. Jag får 2 kronor, vilket är ganska dyra. Jag kan inte föra pengar. Vanligtvis kommer läkaren att skicka fakturan med begäran om betalning av fakturan inom 4 veckor. Om du skickar

Projektkostnaderna betalas på privata konto - vad ska jag tänka & quest;

Jag kommer under de närmaste veckorna får en ansenlig summa för projektkostnader i ett utländskt projekt som jag är ansvarig överförs till min privata konto, så jag kan hantera de lokala kostnader. Kan få problem med skattekontoret jag här och jag sk

Vad privat försäkring rekommenderas & quest;

Vad privat försäkring är deras pengar värt tjänsterna här, och fortfarande låg? Av av vad du kommer att klassificeras av den privata ändå? En online jämförelse jag tycker är mycket lämpligt eftersom du får sådan användbar information om de olika priv

Under vilka omständigheter är en privat försäkring vårdbidrag användbar & quest;

Även om detta är för unga människor en viktig försäkring? Man kan få bättre villkor vård. Det skyddar sina egna tillgångar för arv till barnen och att hans barn som måste nämligen uppstå i Ernbstfall för kostnaderna för vård av föräldrar. Men hela fr

Är det billigare att försäkra ett barn privat om båda föräldrarna har privat försäkring & quest;

Om båda föräldrarna har privata försäkringar, är det då det billigaste alternativet barnet att försäkra privat eller en offentlig sjukförsäkring bättre? Om båda föräldrarna har privata försäkringar, är det oftast billigare och privat för att lugna ba

Privat försäkring erfarenhet

Hi folks, Jag behöver din hjälp. Jag är för närvarande försäkrad frivilligt rättsligt motiverat, men det är mig bara alldeles för dyrt. Min fråga, har du en rekommendation för en privat försäkring? Jag är egenföretagare och 23 år gammal när hjälper.

Som verkligen behöver en privat försäkring & quest;

Vem behöver försäkring? Omfattas inte av min sjukförsäkring alla tjänster? Den lagstadgade sjukförsäkringen har många luckor, högre kvalitet tandproteser betalas endast i liten utsträckning, för att ersätta GKV inga läkare kostnader och inga glasögon

Hur mycket är en privat försäkring för sjukhus och quest;

Efter att jag har mycket dåliga erfarenheter med tjänster GVK gjort under min sista Krabkenhausaufenthalt, skulle jag vilja ta en privat försäkring för sjukhus. Vilken typ av kostnader kan jag förvänta där? Detta är mycket individuellt och beror på.

Om du är på en privat försäkring & comma; det är bara anses privat försäkrade & quest;

Man hör om och om igen att det magiska ordet "jag privat försäkrade" en öppnar dörren till läkaren lättare. Också hänt mig nyligen att jag avvisades, men patienten fick mig samma dag ett möte. Jag har diskuterat med vänner men vi inte kan lösa e