B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-16

När äktenskapsskillnad 2007 min fru en aktie var vid min pension delas Versorgungsausgleich & quest;

Advertisement

Jag går i år för att gå i pension, min fru tills 2028 ...
Men pensionsförsäkrings subtrahera mängden (försörjningsbalans) för min fru nu av min pension från, dock endast i 2028 kommer att gå i pension ... och samlar det totala beloppet för sig en ...
Stämmer det, eller så kan bekämpa den?

answers

Du har gett upp en del av din pension, eftersom det spelar ingen roll om ditt ex fortfarande lever eller när de vill gå i pension eller om de gifte.

Det fanns så att säga bidrag från din pension konto "omklassificeras" i pension hänsyn till ditt ex som är borta från ditt konto i evigheters evighet.

Ja, det är korrekt.

Det då pensionsrättigheterna har överförts och är effektiva oberoende av både gå när och i vilken ordning att gå i pension.

lycka till

Barmer

Related questions

Aktier och period; Om du sätter Abstauberlimits & quest;

Särskilt i aktier som har särskilt lidit Wacker Chemie. Thyssen. Metro? Vad tycker du om aktierna? Jag är inte en aktie typ, därför jag är intresserad av din åsikt. Jag damning och vänta tills allt blev till guld för. Mottot "har sjunkit så lågt som

Kan tas emot & comma arbetslös fru fulla RIESTER ersättningar; om förtjänar make betalar lite & quest;

Kan arbetslös fru få full Riester ersättningar för sig själva och andra (3) barn, om välbetalda make (brutto 40.000 € Jarh) betalar endast 60 € / år? Mer information: -Ehefrau 0 € inkomst konstant, hemmafru. ingen ALGI / ALGII insats; (-Cosmos Direkt

Är aktier ett alternativ för pension eller långsiktiga projekt och strävan ganska kort och medellång;

Är aktier ett alternativ för pension eller långsiktiga projekt ganska kort och medellång? Jag ser beståndet inte som ett alternativ utan som ett komplement. Kapitalinvesteringen bör inriktas mer på medellång till lång sikt, och det bör tas på regiona

Får min fru för våra barn pensionsperioder i pension kredit & quest;

Är det någon bekant, blir min fru för våra barn pensionsperioder i pension kredite? Och i så fall hur mycket? Din fru kommer att krediteras per barn 3 års barn-raising, motsvarar ett år till ungefär 26 euro per månad pension. Du får ett fast medelvär

Min fru att vara vårdare till sin mamma - vad note & quest;

Min svärmor är 82 år gammal och behöver vårdhem, hon lider av demens också. Min fru far är död. Det finns en tillgänglig, varefter den föreslår att använda min fru som en vårdgivare. Min fru har inte 3 syskon. Vad de har att överväga när det gäller b

Tecken som sommaren 2007 och period; Ändå börserna håller Wacker och period; Varför exakt & quest;

du ser signalerna närvarande, sedan minns svårt att sommaren 2007. Börserna har korrigerat ned, men man kunde förvänta sig ett annat fall, eftersom lagen. Kris är säkert lika allvarlig som den som följde av 2007. Titta bara på endast penningmarknaden

Från när ex-fru har en rätt att ta del av tjänstepensions vorgez & period; Pension från 63 & quest;

Jag är frånskild 12 år. I äktenskapsskillnad är att balansen av min pension och pensions kvw min ex-fru är fortfarande en senare skuld rättslig Versorgungsausgleich reserverade. Min ex-fru har nu begärt med 63 år den tidiga pension och nu vill att ja

Hapimag aktier & comma; vad du tycker om det och quest; Skulle vara häftigt på många ställen och semesterperioden; Men dela försäljning & quest;

Intresset för Hapimag aktier hur man tänker på det. Har jag redan gjort smart, eftersom du då kan göra på olika ställen semester, de många semester Parks and Resorts. Låter slags stor. Men du kan inte sälja på börsen, inte är orienterade där. Om jag

Hur man säljer aktier och komma; för inget pris bestäms & quest; Är det & quest;

Vad händer om inget pris fastställs för en aktie. som 853.668 Sdad Gen de Aguas de Barcelona. Kan en sådan andel skulle då ha utan att sälja den? Om du ansöka direkt till företaget? Detta kan inte längre bli föremål för handel - eftersom övertagandet

Kan aktier från fonder som helst att sälja & quest;

Jag är intresserad av eventuellt för att få några aktier i en fond. Det skulle vara viktigt för mig att jag också skulle vara intresserad av pengarna om jag behöver det verkligen dåligt. Om investeringsfonder så lätt möjligt, eller det kan vara att i

0
Views
0
Ccomments