B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar fondförvaltare dålig investering fond & plus; Fondförvaltare 2012-03-14

Namn på Fondförvaltare & comma; kunderna med sina egna pengar för dålig investering kompenseras & quest;

Advertisement

Jag har hört att det finns en fondförvaltare som har spelat pengar av sina kunder genom en dålig investering. I den mån det är inte ovanligt. Men då har han enligt uppgift retts ur fickan misstag och hoppa ett par miljoner för att kompensera för förlusten av kunder igen. Jag tycker att anmärkningsvärt, och därför vill jag veta mannens namn och vilka medel han lyckas. Någon som vet?

answers

Termen manager är en bred term. Om det är en fond eller en sluten fond.

Det var Olaf Eick, fondförvaltare för Multi Invest.

Related questions

Vid vilken ålder barn kan ha sina egna pengar och quest;

Jag har två dagar sedan frågade en fråga som jag inte uppenbarligen utformas så som jag skulle ha velat. Och jag ville veta vid vilken ålder kan barn hantera sina egna pengar när de vill ha det? När kommer barnet kunde säga, till exempel: "Pappa, jag

Som sett småsparare och komma; om fondförvaltare utveckla sina egna investeringsidéer eller bara kollegor Kopiera & quest;

Betrakta mig om det upptäcker små investerare om fondförvaltare genomföra sina egna investeringsidéer, eller om de imiterar bara andra kollegor? Hur kan jag säga? På vad vet jag detta? Ingen fondförvaltare i ensam världen avgör vad bestånden han skul

Livet från sina egna tillgångar - pension senare nästan ingenting & quest;

Hej! Nyligen Jag har frågat mig själv vad som faktiskt när jag går till exempel att arbeta i 20 år och mina pengar för en dröm tillsammans spara (några år bor i Florida eller motsvarande) vid denna tid och det skulle då också gå igenom ... Hur mycket

Mindre Grunderwebssteuer till & komma; Om en och sol, mer Privat & LPAR; s & rpar; en egenskap som ett bidrag till sina egna Holding överföringar och sol, överförs & quest;

A och B är partners i ett holdingbolag. A och B äger en fastighet. Nu A och B vill ta den egendom som skall deponeras i anläggningen och följaktligen hantera hyresintäkter från fastigheten i holdingbolaget. Fråga 1: Bör innehavet någonsin registreras

Är det & comma; att på grund av en omlokalisering dålig Schufa får & quest;

Är det sant att du får en sämre Schufa kredit om du ofta byta bostadsort? Det kan vara, som har ofta nya bostäder i Schafa kan devalveras med avslutningen. Där (husnummer, gata, grannskap, förort, stad) visar sämre poängen kommer schufa klassificera

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År och Gott Nytt 2016 & comma; Du ger så mycket pengar på nyår fyrverkerier från & quest;

Hello tillsammans. Jag önskar er alla en bra - särskilt hälsosamt - Nyår 2016 firar vacker och låta det gå dig väl. Jag har precis köpt en del för "lugg" (raketer och smällare är för mig att Silvester helt enkelt en del) och jag skulle vara intr

Om jag betalar för Ing Diba med kreditkort & comma; Jag måste först överföra pengar till kontot eller inte & quest;

Hej! Jag bokade nyligen med ING DiBa. Det öppnade jag ett checkkonto (Student), och automatiskt också ett extra konto. Om jag betalar med kreditkort och är inte tillräckligt med pengar i checkkonto, är det då automatiskt dras från extra konto eller i

Måste bankerna avskräcka sina egna produkter och komma; Om detta är en hög riskpotential har & quest;

Är det sant att bankerna faktiskt är skyldiga att hindra sina egna produkter om de har en alltför hög riskpotential? Jag kan knappast tänka mig att detta fungerar i verkligheten. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade

Konsultera fyrar sina kunder strävan bara om sina egna investeringsprodukter &;

Rådgivning banker sina kunder endast när det gäller deras egna investeringsprodukter? Vad om allmänna investeringar som aktier? Kan jag lämna min bank om enskilda aktier för att få råd, skulle jag vilja köpa? Snabb och billig hjälp för din skattefråg

Vilken höjd frihet rabatter kan på sina egna barn överförs & quest;

Vilken höjd frihet rabatter kan överföras till sina egna barn? Som här utformad för att beräkna överföringen av frihets rabatter? Försäkringsbolagen behandlar helt annorlunda med överföring av S chadenfreiheits - rabatten. Bättre försäkring undrar va

0
Views
0
Ccomments