B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-30

Mussmann av grekisk-katolska kyrkan betala kyrkoskatt & quest;

Advertisement

Mussmann av grekisk-katolska kyrkan betala kyrkoskatt?

answers

Grekisk-katolska Jag vet inte, bara grekisk-ortodoxa, men man lär sig något nytt varje dag.

Vad dessa kyrkor stiger från sina medlemmar, är bortom min kunskap.

Men kyrkoskatt tas ut i Tyskland bara för katolska (Rom. Cath.) Och för den evangelisk-lutherska kyrkan i skatten.

Related questions

Tycker eleverna också betala kyrkoskatt & quest;

Min systerdotter kommer snart att börja sina studier. En annan anledning till varför jag är intresserad bara typ av studentlivet. Hur är att när en elev i kyrkan? Måste de sedan betala kyrkoskatt? Och där de måste överföra då? Direkt till kyrkan? Sna

Måste jag som student vid kapital betala kyrkoskatt & quest;

Hej Alla, snart måste jag göra deklarationen 2009. Följande fråga uppstår: Jag delar vinster till € 1600 gjorde detta år, är att omkring 400 € platt skatt och ca 22 € Soli betalade. Eftersom jag har gjort under de senaste åren, för att tillräckligt m

Arbete utomlands - Måste jag fortsätta att betala kyrkoskatt & quest;

Har jag de datum som jag arbetar i utlandet också betala kyrkoskatt ode rnur för de dagar som jag tillbringade i Tyskland? Det beror på var arbete utomlands dig och hur och var du måste betala skatt på din lön. Versteuerst du del utomlands du måste b

du måste om du bara få föräldrapenning även betala kyrkoskatt & quest;

Min dotter vill gå med i kyrkan efter att ha fött sitt barn igen. Men de har sedan dess betalat av låg föräldrapenning även kyrkoskatt? Den föräldrapenning är skattefria, så det är ingen fara. Men om de sedan inkomst av tjänst / löne oro, etc., först

Min flickvän är från Ungern och komma; Det finns ingen kyrkoskatt och period; Måste de betala här & quest;

Min flickvän är från Ungern, där det inte finns någon kyrkoskatt. Måste de betala här? Hon är katolik (döpt), men hade i Ungern att betala kyrkoskatt. Om du kan ange "katolsk" som en religion, har sedan kyrkoskatt att betala? Snabb och billig hj

Jag måste betala som student kyrkoskatt & quest; Måste vara på banken Kommunikation & quest;

Vem kan berätta för mig om du måste betala som student kyrkoskatt? Ska vi då också vara på banken kommunikation, så att utsläppen skatt till en, när det gäller sparande? Kyrkan betalar skatt som är i kyrkan, och beskattningsbara inkomster har. Som st

Vem betalar faktiskt alla kyrkoskatt & quest;

Numbers egentligen bara katoliker och protestanter kyrkoskatt eller finns det fortfarande mycket, mycket mer? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Cirkeln är ännu närmare. Enda

När jag har en rätt att bevilja kyrkoskatt & quest;

Jag har hört att du kan, under vissa omständigheter har rätt till antagandet av kyrkoskatt. När så är fallet, skulle det intressera mig wirklcih. Jag vill nämligen ovilliga att lämna kyrkan men redan hitta skatten mycket hög. om du spelar från kyrkan

Gör barn nu också betala kyrkoskatt och komma; om de har & quest ränteintäkter;

Gör barn betalar nu också kyrkoskatt, om skatten betalas direkt av bankerna? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de När barn har tillräckliga inkomster för att betala skatt alls,

Måste man-även om inte ens i kyrkan - kyrkans skatt att betala extra & quest; part2

tillfrågad av Heikos på 27/02/2009 vid 21:49 En bekant till oss är gift med en sydamerikansk kvinna. Kvinnan registrerades i München i civila kontoret. Ett år senare, kvinnan i Osnabrück vänster konverteras till protestantismen. Igen ett år senare bå

0
Views
0
Ccomments