B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-08

Mus är framför ett hyreshus scatter när du bor på bottenvåningen och quest;

Advertisement

Bald vinter igen och den första frosten kommer bestämmas. Ska vi sprider som hyresgäst på bottenvåningen vägen innan dess uteplats eller är bara en fråga om hyresvärden?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Alla detaljer i denna länk: http://www.mietrechtslexikon.de/a1lexikon2/s1/streupflicht.htm

Det finns ingen bestämmelse om att invånarna i bottenvåningen är i grunden ansvarig för vinterunderhållet. Det beror på vad som överenskommits i försäkringsbrevet eller i hyresavtalet.

terrassen är inte huset entrén eller?

den hauseingang måste om det är i hyresavtalet, hyresgästen hålla snö och is.
eftersom det spelar ingen roll om man bor i bottenvåningen.
hyresvärden är skyldig att kontollieren detta.

bara hauseingang och trottoaren måste hållas fria.

Related questions

Höjden på spekulation skatt på ett hyreshus & comma; var att inte bebott sedan försäljnings quest;

Jag hade min tur på ett hyreshus i 2009 (för ca 9000 €). Nu ingen bryr sig om det här huset och jag vill sälja det. Erbjöd är nu för € 30,000-35,000. Vad jag skulle betala i detta fall spekulation skatt. Jag är ingenstans på och hitta något svar elle

Jag vill ha en byggmästare eller arkitekt mitt land ge för byggandet av ett hyreshus tillgänglig för att vinstdelning - går något liknande & quest;

Jag lägger min egendom, bygger fastighetsutvecklare och intäkter delas. Gör en sådan sak och hur det heter? Jag stöder uppfattningen oberoende betyder bara. Det är viktigt att du låter bra du råd så att i tveksamma fall ingen tvist uppstår mellan dig

Kan jag ansöka om bidrag för brandskydd i ett hyreshus och i så fall och komma; där & quest;

finns under KFW 4,1 Brandskydd De renoverade byggnaderna har (Fire Prevention Department) är dagens brandskyddskrav i samarbete med bygg myndigheterna och brandkåren. Av dessa är kvaliteten på golv, hus partitioner och brandväggar och Ausbil-ning av

Hur man faktiskt sätta rika till sin rikedom & quest;

Jag har faktiskt alltid undrat hur tillgångarna i superrika kan mycket väl faktiskt ser. Jag kan knappast tänka mig att sedan ha ett sparkonto med ett par hundra miljoner euro. Gjorde sedan utspridda sina pengar på otaliga konto? Eftersom någon vet n

Flerfamiljshus

Halli hej;) Unzwar jag byggas framför en hyreshus. Det är ca 6 lägenheter behinhalten golv på. 3 Boytan ska vara 520 kvm ca.. Jag skulle vara villig att betala cirka € 800.000. Nu kommer mina frågor: P unzwar vad är situationen med markytan eller med

Man misstänkt bedrägeri som betalar utvärderare & quest;

Mina barn 11 år har kastat en pinne från 15m avstånd. Och en bil repad. Han medger att det också kastas i golvet! Den skadade krävs naturligtvis att reparera skadan. Men vi misstänker att han fusk! Eftersom ingen har sett vad fränare är entschtanden

betalas Pitch & plus; snödrivorna

Eftersom vintern snart är precis runt hörnet, jag vill klargöra en försiktighetsåtgärd. Hittills framför vår hyreshus 4 gratis parkeringsplatser, som är avgiftsbelagda för ett par månader. Vi har också en concierge-service, som är vikt över elräkning

Vilken typ av försäkring du har som hyreshus ägare & quest;

Jag tror att skyddet av mitt sista år byggt hyreshus har fortfarande vissa luckor. Vilken typ av försäkring behöver jag ha ett flerfamiljshus husägaren utöver vanlig byggnad ansvar? Vad bör absolut skyddas och vad som är en rip-off av försäkring och

Jag hjälpa en vän Monk missbrukare och honom i mitt hyreshus lämnade två rum att hyra fria perioden &;

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de hello ;-) Det är mycket lovvärt av dig, men om du har en vän den enda hyresgästen vara i hyreshus, så kom ihåg att du kan göra det möjligt ren

Kan en granne framför min garage & quest;

Regelbundet parkerade en granne framför mitt garage, kan han tycker att det är okej eftersom jag kunde berätta för honom ja kommunikation. Vad kan jag göra det varje gång det bogseras? Måste det verkligen kommer att avancera? Snabbare och billigare r

0
Views
0
Ccomments