B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

makar underhåll pensioner separation anhöriga separation underhåll 2013-06-03

Morfar har nya fru & comma; Granny är sur och komma; vill Underhåll & comma; men har mer pension när han & comma; hur fungerar det ut & quest;

Advertisement

Min morfar har en ny fru, är Oma - förståeligt - mycket sura, vill hävda underhåll från honom. Men hon har mer pension som - hur ska gå ut? Min farfar har fler tillgångar, men det har bara mer betalt till pensionsförsäkringen.

answers

Om hon har mer inkomster, som han siehts då upprätthållandet av dåliga, i fallet med "blödsten" måste de kan även betala för det. I skilsmässa skulle tillgångarna har (varit wenns förvärvats i äktenskap) är uppdelade.

Om farfar har en ny fru, kan han behöva skiljas. Om han tidigare var tvungen att betala underhåll, kan mormor nu göra några fler krav.

Inför lagen är alla lika, även farmor och morfäder. Därför, i en skilsmässa den vanliga förstärknings ersättning kommer att genomföras.

OMA utan tidigare informeras om ingående, eftersom hon i pension blir redan fördelar.

i händelse av en skilsmässa kommer han antagligen att betala henne ett avgångs, men eftersom de betalar högre pension avser verkligen inte underhållande, eftersom det även kan vända sig under vissa omständigheter och den har för honom

Related questions

Nya försäkringsgivaren & comma; om jag säljer Auto & quest;

Hej! Jag kan leta efter en ny försäkringsgivare, om jag säljer min bil och vill köpa en ny bil? I Fahrzteugwechsel och slutet av försäkringsåret. Vad Mr "Expert", skriver här >> Detta är också när du loggar ut sin bil och igen nästa dag lo

Kan jag överföra mitt hus till en vän och om så & comma; hur fungerar det och quest;

Hej! Jag har inga släktingar, men en relativt stor krets av vänner och även en "bäst" vän. Jag skulle älska att lämna honom i händelse av min död mitt hus och trodde att jag skulle kunna överföra honom ja. Nu är det här, men tydligen troligen sv

Aktier Bänd Butiker & comma; hur fungerar det och quest;

Kärlek Foraner och yrkesverksamma, Jag har mer fråga ber om ett användbart svar: Fråga 1: Har en aktie spaken verksamhet ?. Fråga 2: Vad är så länge Turbo just i detta sammanhang? Fråga 3: Vad exakt Uttrycket, till exempel, 2015/05/01? (Detta innebär

Jag behöver råd om sjukförsäkringspremier under föräldraledighet frivilligt försäkrade & comma; Jag är gift och komma; min make är privat försäkrade & comma; hur fungerar det och quest;

Under graviditeten du kommer hårt i en PKV, med de flesta endast i avsaknad av graviditet och relaterade klagomål eller gegegn avgift. Efter födseln, ser det naturligtvis annorlunda. Titta, om följande länk för att hjälpa dig: http: //www.online-pkv.

Anställd och förutom frilansar Servering & comma; hur fungerar det exakt & quest;

Hej, Jag arbetar som anställd och nu måste skriva en dagbok erbjudande får det tekniska artiklar på frilansbasis. Artiklarna själva köra anonymt eller under pseudonym, så jag har inget att frukta från sidan (jag vill inte att min arbetsgivare vet om

Raten på Saturn av Commerzbank & comma; hur fungerar det och quest;

Käre Com., eftersom jag hade en fråga som jag har inte hittat frågat så här är ca 0% finansiering med Saturn & Co. Jag har mina all-läser, och tydligen man får när man avslutar denna finansiering 0% ett konto vid Commerzbank, och min fråga är, måste

Jag betalar underhåll för min dotter & comma; arbetar snart bara en del tid & comma; min nya fru skapar heltid och komma; det måste hålla för min dotter pay & quest;

Jag betalar underhåll för dotter, 18 år jag har Rollentausch / deltidsarbete, min nya fru VZ. Vi har 2 barn tillsammans. Måste 2nd fru underhåll för min 1: a barn betala? Tycker du inte tror också att detta tillsammans huggen samling av förkortningar

Som min nya fru är i beräkningen av fullständiga ålder under budget konto quest;

Jag har 2 barn från 1 äktenskap, nu fyllt 18 år (tvillingar). Under tiden gifte jag och från denna andra äktenskap en 9-årig son. Som min nya fru nu kommer att beaktas vid beräkningen av hela ålder under budget på mina barn från första äktenskapet ??

Med tanke på nya fru i barnbidrag beräkning

Hej! Jag är gift i andra äktenskapet och vi har två gemensamma Kinder (1 och 3 år gamla). Min man har en 14-årig dotter från första äktenskapet. Hans ex-fru vill nu att barnet stöd ökar eftersom det har fastställts till ett schablonbelopp 250 euro fö

Ex-fru och sol, nya fru och tid, och tid, och tid; Förkorta den till varandra änkan Pension & quest;

Hej! Jag är skild i ett år och betala min exfru underhåll. Nu vill jag att gifta igen. Min fråga: om jag dör, ja blir både min ex-fru, och min nya fru änkepension. Har de måste dela änkepension eller alla får ett visst belopp? Tack redan på förhand!

0
Views
0
Ccomments