B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-11

Mor med 4 barn hänvisar Hartz 4 & period; Vän som arbetar tar en och period; Hur är du med betalning av ytterligare & quest;

Advertisement

Hej, jag är mamma till 4 barn och hänvisar hartz4. Av personliga skäl min vän är nu utarbetas under natten. Vi är officiellt bara varit tillsammans den dagen. Min vän fungerar fullt ut. Måste nu men betala underhåll för 2 barn och isolering underhåll för hans fru, så han har sin belöning endast € 1200. Vi båda lever nu i skilsmässa för våra partners. Jag skulle vara ovilliga att lita på pengar från min vän, särskilt eftersom ingen av de barn som han är. Men har jag nu fruktar mig hela min pengar är inställd. Jag har något av ett år läste där de inte räkna sina pengar men bara dra tillbaka sitt boende och därmed sammanhängande kostnader i min mening, är rätt så? I princip är det bara några månader att jag kan gå tillbaka till arbetet i september. Kan jag lita på kontoret som vi har inget behov av gemenskap eftersom vi är ett par bara nu och inte för mer än ett år ?? Jag starkt råd .. konsumtion eftersom endast med sin minsta satt sin grund, barnet stöd från mina barn och underhålla det, kan vi inte leva. många tack

answers

Hur Primus redan skriver: Arbetsförmedlingen Du måste förklara att du inte behöver gemenskap som du har ny du träffade och först vill prova om du kan leva tillsammans. - Så är åtminstone redan gånger i "det första året av skyddstillsyn".

Efter prov året du kommer att gå ut från arbetsförmedlingen förutsätter att du är en gemenskap av behov.

Nu måste du göra dig smart:

Läs den här:

Bedarfsgemeinschaft

https://de.wikipedia.org/wiki/Bedarfsgemeinschaft

och detta:

Hartz IV: levande eller nytta samhället?

http://www.gegen-hartz.de/nachrichtenueberhartziv/0344e199880c66312.php

Här frågan i forumet Elo-behandlade:

Hartz IV i en arbetsgrupp vad ska jag se framåt?

https: //www.elo-forum.org/bedarfs-haushaltsgem-familie/114314-hartz-iv-wg-worauf ...

Mycket intressant och detalj här också:

Hartz 4 - Bedarfsgemeinschaft

http://www.datentransfer24.de/ALG2-36.html

Och här av barns fattigdom:

Vad är en fördel gemenskap, vilket är ett vanligt hushåll?

http://www.kinder-armut.de/hartz-4-iv-alg-2-sgb-ii/bedarfsgemeinschaft.html

,

Om en dag Kontrollettis i din / din lägenhet vill, måste du släppa in omedelbart. Enades då vänlig tid möte med dem.

Datumet du bör då inte vara ensam med Kontrollettis, men låt dig åtföljas av en erfaren (!!) stöd, även kallad pilotkontor (mer om detta).

,

Som en försiktighetsåtgärd, dessa anteckningar till mig:

Att handskas med sociala tjänster

Med Office klargöra något per telefon (som senare aldrig kan bevisa).
Gör allt skriftligt. Bästa skriva, dokument och program
personligen föreslagits. - Mottagandet av skrivelsen kan placeras på en
bekräfta tog dubbel med stämpel, datum och underskrift.
(Detta är nödvändigt med en lugn, vänlig ton och tillräckligt skrift
över "och här jag behöver stämpla med datum och underskrift").

Om du vill bara ge något, som vanligt underteckna skrift,
i vilket förklarar vad som presenteras "som en investering" (det finns flera
Växter, räkna de som är markerade med siffror). - Återigen
Brev på en dubbel väckts av stämpel och underskrift
bekräfta.

Dessa bekräftelser är guld värda, de är värda mer än en
Einschreibebeleg (med ja bara bekräftar mottagandet av ett kuvert
är).

Med en sådan bekräftelse kan inte göra anspråk på den del av den myndighet
skriver och dokument mottogs inte. Och om de gör det,
skicka en kopia av sitt certifikat (originalet nödvändigtvis lika
en dyrbar skatt). - Inte (eller förment inte) ges
Dokument kan tolkas som ett brott mot skyldigheten att samarbeta,
vilket kan leda till påföljder = minskning av pengar. - Och så kommer
inlämnade dokument / bevis, baserat på erfarenhet, i allmänhet frågan
rymliga redigeras.

Om du tror att jag skulle överdriva google med
Jobcenter dokument förlorade
och även läsa detta:
Hartz IV: Saknas dokument med systemet?
http: //www.gegen-hartz.de/nachrichtenueberhartziv/hartz-iv-verschwundene-unterla ...

,

alltid vara korrekt och fokuserat tal till de anställda.
Om personalen vänlig och inför är: Även information
Lita mark i lagen och att invända mot de "kunder" senare
(Eftersom det är fyllig i sociala tjänster) används.

,

Ofta är det lämpligt att genomföra en handräckning som ett komplement.
Detta behöver bara lyssna och kan utföra protokoll, eller i efterhand
delar du en minnesprotokoll. Stödet kan också
kasta för dig förklaringar § 13, punkt 4 SGB X (google
sgb 13 10):

(4) En part kan vid utfrågningar och diskussioner med
en advokat visas. Det av stödet överförts
anses som lagts fram av den berörda, i den mån personen eftersom det inte
omedelbart föremål.

google för en frivillig kompletterande myndigheter hjälpte varje =
Din bostadsort (eller nästa större om din lilla) med

kontor lotsning
myndigheterna lotsning
myndigheterna companion
Hartz IV odriven
Hartz IV eV motvind
Vi går med org

Dessa kontor följeslagare är värdefulla hjälpmedel och vid behov också vittnen och
(De flesta? Alla?) Ha lite för volontärtjänst
haft utbildning och känner dem bäst, från lagarna.
(Säg Office aldrig, du hade här ett vittne! Vittnen
göras av rymden - rådgivare är inte har
Du rätt.)

Bor du i en gemenskap av behov (eller hushålls community):
Andra medlemmar av en sådan gemenskap kan ingen råd för dig
bero på att de inte är neutrala men automatiskt själv berörda.

Google med

legitimation av en rådgivare pdf (exakta ord så)

och inbjuder dig ner filen från Elo-forum. I det kan du ta reda på juridiska
har en rätt grund för rådgivare och att varje medborgare, på
åtföljas av en rådgivare myndigheter.

Den information du kan ta reda på, bland annat, att om du har ett stöd för dig
säger något, och du inte motsätter sig att det är som om du hade det
sa.

Du måste göra det klart att du fortfarande vill göra alla nödvändiga gemenskap men kontrakt ett år på prov arbetsförmedlingen.

Således, du bara sin proportionella hyran kommer att dras plus verktyg.

Related questions

Jag Hartz 4 min vän i personlig konkurs jag kan utan nackdel att gå med honom tillsammans och quest; & quest;

Jag hänvisar Hartz IV, min vän och jag vill flytta ihop. Men han har personlig konkurs. Hur beräknas det? Och jag har nackdelar på grund av sin insolvens? På grund av det onda vi skulle klassificeras som förmån gemenskap. I mitt hushåll och mina två

Son & LPAR; 19 & sol; gravt handikappade och rpar; hänvisar HARTZ IV & period; Om moderns låga inkomster kredite & quest;

Hej alla! Jag har ett problem och hoppas att ni kan hjälpa mig på något sätt: Min son är 19 år gammal, gravt handikappade (50% ett märke G och B), och hänvisar HARTZ IV. Jag är en ensamstående förälder. För närvarande får jag även HARTZ IV kommer men

Min man flyttade ut och komma, bor hyresfritt i en annan kvinna och period; Han får 509 & comma, - pensions euro och jag Hartz IV & period; Om mig som underhåll eller separation underhåll & quest;

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Naturligtvis du rätt till underhåll, men på grund av din mans inkomster ligger under kramptröskeln, skulle han redan ha tillgångar, från

Måste Argen säng för 3-åriga barn pay & comma; när man hänvisar Hartz & quest;

Om man har utöver Hartz omfattar rätten att köpa möbler, är den treåriga fortfarande sover i Gitterbett- vi behöver en ny, större barnsäng. Har vi rätt att få betalt för det? Jag tror att du måste göra anspråk på: http: //www.spiegel.de/wirtschaft/so

Mor hänvisar Hartz IV & comma; Son går till jobbet och måste betala - som är lagligt och strävan;

Hey tillsammans Och även om jag har ett problem, söker svar men har inte kunnat hitta. Min vän bor 18 år fortfarande med sin mor, hans mor är en ensamstående förälder och är Hartz IV. Underhållsbidrag hon får någon mer eftersom det fungerar, och gör

Arv min dotter & comma; Jag hänvisar Hartz 4

Hej, har min dotter tagits från hennes farfar nästan 30.000 €. Jag bor med henne och lillasyster i en gemenskap av behov. (Ärver vad pengarna) för min stora Jag hänvisar ingen makt eftersom deras behov tillgodoses med support och underhåll barn. Hon

Foreneck anspråk mor ett oäkta barn till barnets far & quest;

Har mor ett oäkta barn en separat underhållsfordran mot barnets far? Endast barn har rätt till underhåll. Men inte modern. Detta är också en av de få anledningarna till att absolut talar för ett äktenskap! Kanske !! Gifta --- >> separation -> Und

Separerade Living & comma; min familj hänvisar Hartz IV

Hej, jag har nyligen flyttat hemifrån och nu lever åtskilda från min fru och mina två barn. Vi hänvisar Hartz IV, men jag har nog ett verk med tanke (oberoende), som kommer att kräva arbetsförmedlingen och Financial Office av oss? Om arbetsförmedling

Hur läufts med barn i Hartz IV i idrottsförening - Musikverein vill & comma; hur man får till pengar & quest;

Har någon ens så här med barn från Hartz IV kommer som vill fortsätta i en idrottsförening eller Musikverein? Som familjen kommer till pengar? Har jag fortfarande lagligt i minnet? Det har gått igenom regeringen igår? Det finns ingen lag, men bara en

bildandet kort för barn i Hartz IV kommer nu inte & quest; Job Center - Kommun förkasta det & quest;

Någon som vet om träningskort för barn som är i Hartz IV kommer nu eller inte? Jag bara läste att ha arbetsförmedlingar och kommun i ull och kommer inte att få denna Aufagbe. Gå nu barnen tömma ut? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av c