B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-20

Mögel i lägenheten och tid, och tid, och tid; Hjälp

Advertisement

Hej Alla,

Min partner och jag vi lever i oktober förra året i denna lägenhet, det lite mögel var att starta i sovrummet, var inte heller schlimm..dann kom nytt fönster rena (not 3 ny 6 fönster) Vettigt ? Nu hela platsen börjar bli mögligt, heizne vi med el och nu betala en tee i EnBW av 126 € för mikrige 50 kvm. Nu säger vi skulle dåligt ventilerade och ge oss ne exakta tidpunkten RÄKNING AV 3 Minuten..Im hallen är min skänk totalt på A ... eftersom jag nen avståndet 10 cm inte har uppfyllt, var endast 8 cm. Fastighetsskatt Jag har redan sagt, kan det inte vara så att jag behöver två km vonner vägg lägga undan mina möbler, klar stick som inte direkt Anner väggen men detta är verkligen användning av utrymmet inuti lägenheten är mindre.
Nu söker vi efter lugnande ny lägenhet eftersom jag och min katt Bubi är sjuka (satin oktober förra året)
Vad kan jag göra?

Tack för ditt svar dig :)

answers

Om denna form var närvarande när du flyttar - detta borde ha spelats in i mottagandet protokollet.

Som sträcker sig genom installation av nya fönster av mögel i sig, vilket var att vänta, eftersom med nya fönster fixar till orsaken till mögeltillväxt är inte - tvärtom, den nya snäva fönster luftväxling ännu lägre.

Även om det är sant att du är dåligt isolerade med tillräcklig ventilation, minskar luftfuktigheten i rummet, men det ändrar inte det faktum att väggarna på vilken formen och kommer därför att vara den kallaste punkten i rymden där scih fukten reflekteras igen och är benägen att mögeltillväxt.

Om avståndet till väggen 8 eller 10 cm, som har formen inget inflytande. Så länge bakom skåpet tillräcklig luftcirkulation sker. kan göra väggarna till män inga möbler, annars mögel former är en tydlig indikation på strukturella defekter (kalla fläckar i murverk).

En exakt tid, hur länge måste släppas är i bästa fall en guide. Det är viktigt som är tillräckligt lång som luftade fuktigheten transporteras ut ur rummet. Därför nödvändigtvis bör regelbundet chock och kors Ventilerade vara och inte om fönstret på tilt (åtminstone inte på vintern)!

Skaffa dig definitivt en hygrometer, som är en hygrometer. Luftfuktigheten bör inte överstiga 60% dvs. Om så är fallet, regelbunden eller längre vädring. Av de gamla fönstren, som var antagligen inte mycket nära, en luftväxling ägde rum i den nya längre. Dvs. Denna fuktighet måste nu
skall förvaltas av vädring av rummet.

i grund och botten på ytterväggarna bör inte vara möjlig möbler. Och om de gör det på avstånd. Vare sig nu 8 cm eller 10 cm spelar egentligen ingen roll. Möbler, som är helt stängt, bör absolut undvikas. Det är så enkelt ingen frisk varm luft bakom dessa möbler.

Problemet med värmekostnaderna är resultatet av effektvärmare (förmodligen nightsaver?!). Men det skulle ha varit redan känner till dig när du flyttar.

På kort sikt bör tas bort i alla fall formen! Utrymme ut tillfälligt möbler så långt bort från väggen. Detta är naturligtvis inte en permanent lösning, men är tillfälligt det kommer att se till att väggen är lite mer uppvärmd. Då även luftfuktigheten bör hållas så låg som möjligt. Så mäta först och sedan följaktligen vädring.

Vänligen läs gånger här: http://www.mieterverein-hamburg.de/schimmel.html

Related questions

Avskedande för mögel i lägenheten & quest;

Min hyresvärd har inte trots en begäran orsakar mögel som har bildats i min lägenhet, bort och vad som görs, att inga former nytt. Han tror att jag var vid den forma sig själva att skylla. Men jag inte blame'm känner jag tror att fukt kommer genom en

Mögel i lägenheten - hyresvärden måste bära Rennovierungskosten & quest;

Måste hyresvärden betala ackumulera Rennovierungskosten om det finns mögel i lägenheten? Min hyresvärd försöker att rama mig och har initialt gav mig en broschyr för god ventilation. Här ser jag inte problemet. I sänds flera gånger om dagen, är det u

Mietkürzung med mögel i lägenheten & quest;

En vän drog in en äldre hem med enkla träfönster och aldrig haft problem med mögel. Efter nya isolerade glasfönster installerades inträffade mögel i lägenheten vad hyresvärden trots en begäran inte bryr. Sedan min vän minskade hyran. Men hyresvärden

Andrahands lägenheten och tid; Vad som väntar Inland Revenue & quest;

God dag, vill jag under en lång tid. För att rehab För den här gången jag vill ha min lägenhet vänster 2 personer, med allt i det är att använda. Telefon, TV, Internet, möbler och hushållsutrustning, tvättmaskin etc. Lägenheten är min, men jag har sk

Frågor till den första lägenheten och tid; ü25 & period; Sachsen-Anhalt och period; abundzu dotter att besöka

Hej! Jag har sedan dess tyvärr fick en fråga som jag vill bry dig, o Eftersom höna dig men framför allt genom att öka netto på ALG1 och H4: s Så kruze historia. Tidigare har jag wa fortfarande permanent montering. Mina föräldrar separerade. Jag drog

Min hyresgäst är på 01 och period; 08 & period, 2016 klädde av sig och lämnat sina kök i lägenheten och tid; 8 veckor senare, hon vill expandera kök & comma; Jag måste erkänna att & quest;

Den första frågan är, vid vilken tidpunkt det varsel. Vad greps i överlämningsprotokollet med avseende på kök? Finns det redan en ny hyresgäst och vad gör detta till Jumper? Vilka verbala avtal har gjorts med tangenterna. Om hyresgästen är till exemp

Jag vill köpa lägenheten och tid, och tid;

och ville få råd i förväg och att i samhället;) Lägenheten skulle kosta ungefär 60T, jag skulle sedan hyra dem lika eller köpa redan hyrt. tillfälle Warmmiete vi 450 € (NK 150 + Kalla hyra 300 €). Jag tjänar i cirka € 48.000, min fru cirka 10000 €. J

Kan vi minska hyran och strävan efter mögel i lägenheten;

Jag har hittat min flickvän i lägenheten Schimmel. En vägg i badrummet har drabbats särskilt hårt. Hyran svarar på det faktum med anmärkning: Och där är exakt mitt problem ?? Kan de minska hyran? Om aj av hur mycket? Det beror på vem som orsakat möge

Mögel i lägenheten & comma, har avslutats och kommatecken, VM vill och komma; att jag ska ta bort flytta Schimmel

Hej! har mögel i hörnet-yttre hörn av köket bakom skåpet, hade följande att gå igenom vattenanslutningen dorthin.Lüftungsschlitz ca 10 cm Väggsläppningssidan, meinVM har drivit mig skadan, även om jag har gjort en rapport på min bekostnad, som visar

Mögel i lägenheten trots vädring - Jag måste betala & quest;

I min platta former för ett par dagar mögel runt fönstren som förblir extremt blöt trots konstant vädring. Måste jag betala för skadorna, eller är det enda hyresvärden? När det gäller korrekt ventilation, är nästan en vetenskap. Men 2 - 3 gånger per