B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-06

Mitt bidrag till jobb biljett beskattas & period;

Advertisement

** På min löner, har jag funnit att det beviljade bidraget separat till mitt jobb biljett toppade Lön för att bruttolönen och därför beskattas med.
Sedan, vid botten av min lön till mig dras kostnaden för jobbet biljett under min totala netto.

exempel

  1. Innehåll xx.xx €
  2. Grant jobb biljett xx.xx €
  3. Total brutto xx.xx €
  4. div. SKATTER
  5. Totala netto xx.xx €
  6. Trigger jobb biljett xx.xx €
  7. Utbetalning xx.xx €

Om skattelagstiftning i. O.?
Kan jag hämta min underskrift. Skatter för jobbet biljett bidrag inom deklaration? (Bidrag är under 15,00 €) **

answers

Jag antar att den monetära värden fördel beskattas.

Den fråga som uppstår för mig - är biljetten verkligen beskattas i sin helhet eller kanske en klumpsumma. Om endast belopp som överstiger 44, - € ersättning beskattas etc. etc.

Om du vill veta något exakt du kommer att behöva skriva tal till.

Annars kan du blicka gånger här:

http: //www.scholz-steuer.de/index.php/steuerinformationen-17/items/jobticket-als ...

Det är helt okej. Din bokföring påstås endast svarar på kraven i presentationen på lönelistan. I har netto allt förblivit densamma, bara displayen på lönen hade glider utformas på annat sätt (tack Mr Schäuble). En formalitet utlöser maximala Verwirrubg.

Bidraget till jobbet biljetten är inte skattefria arbetsgivare prestanda.

Om höger om "bidrag jobb biljett xx.xx €" ett P eller L?

"P" skulle innebära, har din AG bidraget beskattas klumpsumma och betalade tillhörande löneskatter. "L" är, det har beskattas enligt din skatte egenskaper (= inkomstskatt konsol) och du har betalat arbetsgivaravgifter för det.

I fallet med "L", kan du anpassa dina resekostnader fullständigt som affärskostnader i systemet för L PIT deklaration ange - men använder du bara när du kommer totalt över 1,000.00 ..

I fallet med "P" där inga annonseringskostnader för engångs beskattas belopp.

Avdraget från nätet är korrekt i båda fallen.

Related questions

Om en eller ett jobb biljett och period; en biljett från arbetstagaren och komma; hur mycket är skatten på det & quest;

Om arbetsgivaren är en biljett för flera månader över till arbetarna, som är biljetten beskattas? Vi biljetten beskattas automatiskt på lönelistan? Och om biljetten inte är listad som en naturaförmån på lönelistan, på vad ni har att betala? (Värdet a

Jobb biljetter - är besparingar "och halv, kontantförmåner" och halv; och måste beskattas & quest;

Om man hänvisar om sin arbetsgivare en "jobb biljett", är de fördelar som beskattas som icke kassamässiga fördelar? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Såvitt jag vet att

jobb biljett

Jag får nu från min arbetsgivare ett jobb biljett. Kan jag göra pendlare hänsyn i skatt tillbaka hela beloppet ändå? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hej Jag har det också

Om du har en intern strävan rätt till ett jobb biljett &;

Har du som trainee i ett bolag samma rätt till ett jobb biljett som alla andra kollegor? I mitt nästa Praktiumsstelle inga förmåner för att få erbjuds med kollektivtrafik. En oförskämdhet i min mening, eftersom det är just de praktikanter är verklige

Överallt där kontraktet och LPAR tjänst, webb jobb biljett & rpar; tåg till en kontantförmån & quest;

Webben erbjuder ett jobb biljett för anställda i företag. För att de anställda i ett företag för att få billigare tågbiljetter. Rabatterna på webben är alla av de högre, desto fler anställda ett företag deltar. Företaget självt betalar ingenting. Det

Egen försäkring bil ökade mitt bidrag perioden trots oförtjänt olycka &; Håll det som & quest;

Kära gemenskapen, några fler detaljer i ärendet. Ansvarsfrågan klargörs. För olyckan eller dennes försäkring täcker kostnaden för tjänsten, etc .. De skador jag hade ännu försiktighet även rapporteras till min försäkring. Nu får jag från dem ett brev

Huvud Jobb & plus; Nebenjob & period; Måste jag betala skatt på andra jobb på skatteklass 6 & quest; & quest;

Jag är precis bredvid min huvudsakliga uppgift att acceptera mindre omfattning (400 €). Båda jobb körs på skattekort. Enligt min mening skulle andra jobb sedan beskattas om inkomstskatt fäste. 6 Är det rätt? Hur ska jag betala skatt på jobbet om jag

Har jag rätt till ett jobb biljett & quest;

Är min chef skyldig mig ett jobb biljett för kollektivtrafiken skall göras tillgänglig om jag bor längre bort från min arbetsstation eller det kan jag också ställa kostnaden? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifi

Om arbetsgivare ett jobb biljett done & komma; man måste då också resekostnader börjar med skatt & quest;

Jag fick ett jobb biljett för resor mellan bostaden och arbetsplatsen erbjuds bekommen- men järnvägsförbindelser är inte optimala, kommer därför fortfarande att så långt som möjligt resa med bil. Kan jag verkligen fortfarande färdas över kontrollen f

vill att jag bredvid mitt jobb blir själv & period;

Hej Jag skulle vilja göra mig bredvid mitt jobb själv, var kan jag få den bästa kredit eller ännu bättre ett stöd från? tack på förhand i förväg hälsning Simon Turning som IHK: Det finns också goda nystartade seminarier och expertråd / konsultation.

0
Views
0
Ccomments