B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

ATM ta ut pengar Sparkasse PIN ATM-kort fusk Machine besparingar kort uppgick till & plus; EC-kort 2013-11-07

Misstänkta ATM & comma; eftersom kortet in olika behov och period; Wing & quest;

Advertisement

Jag ville sticka ut kväll på en sparbank maskin en annan stad pengar igår. Efter att jag har försökt förgäves tre gånger, har jag bilden bredvid kortplatsen uppmärksamhet. Enligt figuren ska jag vända kortet och sätt som ses med undersidan uppåt i maskinen. Eftersom du har men hört på senare tid så mycket om bedrägeri, har jag blivit misstänksam och har avbrutit operationen. Med rätta? -För Maskiner av Sparkasse i min stad fungerar annorlunda.

answers

Titta bara, om du är återigen i denna andra stad, oavsett om det är med andra maskiner också.

Men det är faktiskt inte dåligt och förmodligen bara beror på programmeringen av respektive maskiner.

Jag sätter mitt kort i själva verket alltid med den gyllene chip upp första ren.

Jag skulle också vara försiktig i ditt ställe och skulle titta noga när slår mig som en lite udda. Icke desto mindre, är det fullt möjligt att kortet måste vara tvärtom skjuts in i maskinen. Det finns inga regler och det beror på maskinen och - som sagt här - på programmeringen av maskinerna på.

Jag vet av erfarenhet att, till exempel i Sachsen kartan på Sparkasse är anderesrum reingeschoben än i NRW. Behöver därför inte ha några problem.

Det finns även olika typer av maskiner. Bedragare kommer verkligen komma till PIN-koden. Jag tror att så länge du gör inmatningen av PIN täcker inte behöver för mycket att oroa sig för.

Ja det är normalt i vår Berliner Sparkasse har nyligen även så, och de som har ändrats. Så inte panik. Vissa finansiella institutioner har en utsträckning.

Related questions

Beräkna gånger korrekt & comma - korttidsarbete; på semester och helgdagar etc & period; - Som & quest;

Tyvärr måste jag göra processen kort. Följande data ges: Normal arbetsvecka utan förkortad arbetstid var: 40 timmar - per dag 8 timmar Korttidsarbete innebär för mig: 70% arbetar - dvs 28 timmar per vecka Hur är det när semester eller en semester är?

Vad & comma; när mer och övergripande hög Freistellungsauftr & period; utfärdat & quest;

God dag, har min mor alla finansiella transaktioner väl reglerade i vården av en banktjänsteman. Detta ger alla de nödvändiga program och råder dem väl. Bara av en slump de kom under en konversation som hon fortfarande har ett sparkonto på en annan b

Jag har angett & comma; att betala via Western Union & comma; men kommer normalt genom banköverföring och period; Möjligheten & quest;

Jag har möjlighet anges när en online-inköp till betalning via Western Union, även om jag var det aldrig anmälts och ville inte vara. Eftersom jag har de fullständiga bankuppgifter för den mest gynnade, skulle jag vilja överföra pengar via bank. Tala

Vad gäller arvsskatt lagen & comma; om du bara ta Kyrkligt Stande & period; married & quest;

Om en utnyttjar möjligheten, bara kyrka u. Inte gifta civilrättsligt, eftersom vi rider med dispens, skattedeklarationer, ersättningar f. Donationer, etc. Därefter, vad gäller i lagen? Det gör inget. Kyrkan bröllop har ingen jordisk betydelse. Men se

Plötsligt inte längre Student & comma; och alltför sent på försäkringskassan rapporterade & period; Vad & quest;

För att förklara min situation och fråga jag måste gå tillbaka lite längre: Jag har avslutat mina studier framgångsrikt. Egendom mig men inskrivna av personliga skäl vid ett annat universitet att fortsätta att gälla som en student. Nu har jag nog mis

Anpassade rådet & comma; ska jag bry Bahr skjuta & quest; Hör inget bra & comma; men sjukvård skulle vara viktigt och period; Hur & quest;

Hi folks, jag behöver ditt råd. Bör eller inte bör jag nu avsluta en vård-Bahr? Jag hör - om jag frågar - inget bra, men sjukvård är fortfarande viktigt. Jag börjar 50 och hälsa inte längre passar, har en funktionsnedsättning av 30, kan det senare va

ECB i ett dilemma: inflation stiger & comma; Kapital hunger är fortsatt hög och period; Lösligt & quest;

ECB är i mina ögon i ett dilemma. Inflationen tar fart. Om det stiger ytterligare, skulle det behöva höja räntorna. Men EU-länderna har en enorm kapital hungrig på mycket höga skuldnivån (se här http: //www.welt.de/finanzen/article12066375/Portugals-

Bästa Expense minskar & comma; även om det var bara kallas & period; Varför & quest;

Min fru har en Vodafone D2 telefon med Pre betalade insättningar. Före ankomst jag debiteras det på 16 euro. På semester har jag ringde på Mallorca dagligen. Efter semestern, bara 2 Euro saldon var strejker. Hur kan det vara. Hon har inte ringde det.

Banken har jag uppenbarligen för lite pengar betalas ut av ATM & comma; Vad nu och quest;

i morse tog jag pengar från bankomater och nu kom hem, när jag ser med att 50 euro saknas. Hur kan det vara, och ger en fordran som att tro att inte, eller hur? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär

få pengar på ATM & comma; från kontot men inte debiterats & period; Vad nu & quest;

Hej! Jag lyfte ca 2 månader sedan från ATM 100 €. Pengarna har inte laddats så långt från mitt konto. Någon som vet om banken efter en viss tid pengarna inte kan avbryta? Om banken inser felet - till exempel efter en översyn - det kan Sune; du får pe

0
Views
0
Ccomments