B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-06

Missbruk av en hälso- och sjukvårds proxy

Advertisement

Under 2008 gav min far min styvsyster en omfattande hälso- och sjukvård proxy. En kort tid senare var han deporterades till psykiatrin på grund av demens från min styvsyster. Efter en kort vistelse, kom han till vårdhem. Han är nu avliden. Genom vårdhem har jag nu lärt mig att det över 15.000 € inte geleisterter betalningar av kapitalandelen upplupna. Min far hade en tillräcklig pension men tillbringade min styvsyster från varaktiga fullmakt. Även postorderhandeln placerades i hans namn. Räkningarna har inte fått betalt.

Finns det efterhand rättsliga alternativ mot missbruk anrikning rättsliga åtgärder?

answers

... I så (till synes) uppenbart missbruk klagomål wg. misstanke om maktmissbruk på bekostnad av (namn på den avlidne) mot kvinna (namn styvsyster). Klagomålet skall lämnas in från K senaste strax före slutet av 3-månadersperioden enntnis fakta i nästa Polzeidienststelle eller direkt i nästa och behörig åklagare. tillämpas om möjligt, beslag av tillgångar av styvsyster i mängden gods fordringar. I ett fall känt till mig var av åklagaren ett fall av "Familienveruntreuung" hittas. Men det kom ingen åtal av preskriptions grunder.

Civilrättsligt, kommer det att göra någon mening. Du kan ringa (ålderdomshem, postorder, etc.) och ange åtal styvsyster för korrekt genomförande av gården fordringar. Men detta kommer inte riktigt att leda min uppskattning ytterligare. Förutom brottmålet, men jag skulle också konfrontera förmyndarskap domstol med påståenden och fakta och ställa borgenärer arvet till adressen för den styvsyster. Du kan stödja vårdhem där otillfredsställda hem kostnaderna mot styvsyster som auktoriserad representant och förvaltare av den avlidne början av domstol, om nödvändigt, för att göra svängar i domstol som din kunskap och dokument.

Dessa är allvarliga anklagelser och vara om alls svårt att bevisa. Sökandet årlig avkastning är även om det görs av en expert kan inte bara skapat låg. Jag skulle få några råd i stället för en advokat ditt förtroende.

Något kan inte vara rätt av din skildring. Varför co-betalning för vårdhem? Eftersom det inte finns någon självrisk men kostnaden måste betalas i sin helhet av pensionen. Normalt är detta inte tillräckligt, och resten betalas av den behöriga socialt stöd. Patienten själv får bara fickpengar för tid som uppgår till ca 90 euro. Dessutom hemmet redan garanterar att vården är korekkte geeben. Också jag förstår inte varför du inte redan på familjen domstolen (Abt. Care) plagg har.

Related questions

Sök mönster för en fullmakt för hälso-och sjukvård proxy

Söker desperat en länk eller ett bra tips av hjälper mig en fullmakt för att skapa en hälso- och sjukvård proxy. Är det någon bekant med den? För att få hjälp, jag är tacksam. Turning som en notarie. Den vet om det och du kan säkert hjälpa. Här finns

Låg pension - från när du inte har några inlägg i hälso- och sjukvård betalar mer & quest;

Från vilken pensionsåldern inte längre behöver betala avgifter i vård och omsorg? Hej heidemariechen: "dåliga nyheter" - om du värvar en pension från den lagstadgade pensionsförsäkringen och är försäkrade enligt sjukförsäkring för pensionärer, ä

avdraget för hälso- och sjukvård

Hej! min hälsa försäkringsbolag skickade mig ett brev om Buerger Relief Act. Den säger bland annat att jag skulle ha min ersättning för hälso- och sjukvård ännu inte ausgeschoefft, kan jag lösa extra pensionskostnader. Hur vet jag hur mycket jag har

Var kan jag hitta en bra mall för sjukvårds proxy & quest;

Jag behöver desperat hjälp för att skriva en sjukvård proxy. Har någon här har några råd till mig? Jag kan rekommendera "förebyggande självbestämmande" bok utgiven av NRW konsumenten. I det du kommer att ta reda på ale tips och mallar för föreby

Är arbetslösa i samma utsträckning hälso- och sjukvård försäkring som vanligt Arbeitnehemer & quest;

Finns det några hälso- och sjukvård begränsningar när man är arbetslös? Mottagande arbetslösa ersättning färre förmåner från sjukförsäkringen eller det spelar ingen roll om du arbetar eller inte? Skillnader m. E. uteslutande med sjukdagpenning (lönee

Vårdreformen i Amerika och exkl; Skulle nu vara en post i hälso-och sjukvårds aktier som förväntas & quest;

Vårdreformen i Amerika! Skulle nu en post i sjukvårds aktier förväntas eller är det något osäkert? Den planerade införandet av 48 miljoner amerikaner i USA sjukvården kan också tillföra sina gränser detta hållbart. Jag är faktiskt inte så säker på om

Letar du efter en bra mall för sjukvårds proxy - Tips & quest;

Jag skulle vilja ge en fullmakt, och nu jag letar efter en bra mall. Eftersom det finns så många och jag känner inte riktigt bra, jag tror att det skulle vara mycket trevligt om jag här en kan kalla en expert. Tack! Order du gånger: olycksfall, sjukd

Ämne - hälso- och sjukvård i direktförsäkring av ArbGeber

Jag har avslutat en direktförsäkring av AG, där löneväxlingen (dela min julbonus fdJahresprämie) bidrag har betalats. Efter cirka 14 år, jag har ändrat AG och har sedan bidraget betalas regelbundet från min taxerade inkomsten. Efter min sista kunskap

Betalas tillbaka efter korrigering av taxeringen för år 2010 - på grund av att duplicera beräkning av hälso- och sjukvård - det är rätt & quest;

Har jag mängden 966,00 € betala tillbaka, även efter mer än 4 år? Och intresset för € 204,25 då också? För lite information. På det nya meddelandet från lagstiftningen bör grundas på vilken ändras. Om den dubbla rubriken inte baserat på din post, sed

Varför en vård proxy är giltigt och strävan utan rättens tillstånd;

Varför är en varaktig fullmakt, i motsats till en service, giltig utan rättens tillstånd? En vård proxy är alltid giltigt än, eller efter ett visst datum och Betreuungsverfügung sant, men bara i händelse av sjukdom eller inte? Kan man med två befogen