B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar kris arbete stöd fattigdom arbete och plus; Hjälp 2014-03-12

Minijob med 16 - föräldrar fortfarande snarare på hela bostadsbidrag & quest;

Advertisement

Jag är 16 och jag får nästan inga fickpengar jag vill gå till jobbet ... mina föräldrar säger att jag kan glömma detsamma som vad jag tjänar är bostadsbidraget dras från ... så jag skulle arbeta jag skulle ha mina pengar mina föräldrar ge !!! är det rättvist? : "(((((((((((((

answers

Vad gör rättvisa och för vem? Du bör komma ihåg att bostadsbidrag en social förmån beviljas ett tillfälligt behovstest och justeras eller avslutas i händelse av förändring av personliga förhållanden.

Få dina föräldrar bor pengar från bostadsbidrag kontor eller Arbetslöshetsersättning 2 från arbetsförmedlingen?

Related questions

Minijob och frilansuppdrag och LPAR, verksamhetstillstånd och rpar; - Going Quest &;

Hittills har jag inte kunde hitta ett svar på denna fråga: Jag har avslutat mina studier och har för närvarande endast en Mini jobb (450) euro. Dessutom skulle jag nu vilja arbeta projektbaserat frilans för olika arbetsgivare. Är det tillåtet? Slutli

Kan gnistrade tid för mor och sätta föräldrar pengar som en oberoende far & quest;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vad menar du exakt? Oavsett om du får föräldrar pengar som egenföretagare far? Formulier men frågan vänligen korrekt, jag är säker på att du kommer

Räntefritt lån med mina föräldrar - hotar problem med Inland Revenue & quest;

Jag har hört att det kan bli problem med skattemyndigheten, om det beviljas ett räntefritt lån bland vänner. Resonemang var att skattekontoret skulle kunna titta på som en gåva, eller något liknande?!?! Mina föräldrar gav mig pengar för att köpa en b

Är föräldrar till elever i masterprogrammet anhöriga & quest;

När föräldrar skyldig att betala sina barn att studera underhåll? Gäller endast för grundutbildning? Och ungkarl en inledande och en magisterexamen inte längre? Ja de är på grund av kandidatexamen är verkligen en eoigenständiger slutsats inte ses av

Minijob och tränare paket på två olika utrustning möjlig & quest;

Hej Alla, Jag är anställd som en oavlönad (€ 450) vid en privat leverantör av ungdomstjänster för att betala för min min yrkesinstitut handledare. Nu ett tillfälligt jobb på tränare paketet jag erbjöds dessutom i en kyrklig bärare. Åtgärden skulle fl

Minijob gränsen med obligatorisk försäkring & comma; krig jag nu quest 400 euro jobb sickpay &;

Om Minijob gränsändringar om obligatorisk försäkring, får jag betalt sjukfrånvaro, när jag är sjuk längre? Hittills har jag bara betala min chef 6 veckor, sjuklöne. Det skulle vara bra och goda tider ne förändring. Tack. Från den 1 januari 2013 minim

Om varken barn eller föräldrar då nuvarande får livspartner allt & quest;

Angenommmen har ingen lagstadgad. en arvinge-kan därför anta att livspartner allt blir efter döden? Eller Uncle Sam skulle rapportera här? Förutsatt att ingen vilja och banktillgångar där. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifiera

Har skadade barn har rätt till sjukvårdskostnader och komma; även om föräldrar som underhåll som redan betalats & quest;

Ett barn skadades i en bilolycka. Föräldrarna betalar de medicinska behandlingskostnader. Försäkringsverksamhet försäkring av den som orsakat olyckan har invänt att föräldrarna är anhöriga och behandlingskostnaderna har redan betalats. Skall betalnin

Få ersättning: Hur kan donationer av föräldrar att få är i informations & quest tillgång;

I detta fall kommer det att ett separat sedan 2010 bor och frånskild sedan början av 2016 par. Under äktenskapet, var en två-familjshus byggdes i början ärvt mark kvinnor, som också står ensam på deras vägnar i landet (åtminstone ännu i slutet av 201

Kommer arbete som utförs av föräldrar till de ursprungliga tillgångarna tillskrivs & quest;

En man minskar sin vinst, vid det här laget många sidor långa bekräftelser av sina föräldrar har hävdat att de har hjälpt honom att bygga ett hus till en total arbetskapacitet på cirka 30.000 €. Om dessa förmåner tillskrivas de första tillgångar mann