B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-11

Mindre konsument konkurser barn underhåll bort och strävan efter;

Advertisement

På föregående frågan, för mig en annan fråga. Kan fly med en konsument insolvensförfaranden om underhållsskyldighet till sina barn mannen?

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Nej, eftersom ncihtpfändbare andel av inkomsten är verkligen också definieras genom sina underhållsskyldighet. Han har automatiskt en högre andel nichtpfändbaren om han måste ta hand om ett barn.

Nej, det kan det inte - det kommer att öka i ungdomskontoret, inom ramen för förskott, som måste betala tillbaka en livstid av barnets far. Även om han inte har några pengar just nu.

Inget barn stöd kan inte förfaller eller förfaller.

Related questions

Ex-flickvän är gravid och komma; hotar enda barn-underhåll eller jag måste betala för det och komma; strävan utan äktenskap &;

Hej, Tack för svaren hittills, jag är intresserad av mer: Jag måste räkna med min gravida ex-flickvän med barn underhåll (som är klar) eller måste jag betala för det själv också? Men vi var inte gift. Vi hade bara en kort relation. Tack. Snabbare och

Barn underhåll förkortar & comma; eftersom hänsyn till mamman inte betalar

Hej, jag har separerat mig för ett år sedan av min fru. Vi har en 5-åriga dotter, som jag betalar månatligt underhåll. Min mobiltelefon kontrakt med en partner kort för det (var före separationen så). Här har vi kommit överens om att det kommer att b

Barn underhåll - Trouble & comma; om jag tjänar mindre i det nya jobbet och mindre underhåll pay & quest;

När barnet underhålls - Jag fick problem när jag som en yrkeslärare (mitt drömjobb) och mindre underhåll kunde betala mina barn mindre än vad som nu förtjänar att leva med min ex-fru? Naturligtvis skulle jag betala mer, men lönen skulle vara mindre o

Skillnaden zwsichen Regelinsolvenz- och konsument konkurser & quest;

Kan någon förklara skillnaden mellan en vanlig insolvensförfarande och en konsument konkurser mig? Regeln gäller för själv konkurs, tidigare egenföretagare, och individer, de förvirrande borgenär har (större antal tro, gg. Gewerblciher aktie). Konsum

Underhåll: Gör netto 1300 euro och komma; 2 barn 11 & u period; 14 J & comma; hur högt barn underhåll datum & quest;

Fråga om underhåll: Har 2 barn 11 och 14 år, hur högt är för närvarande den barn underhåll? Vi kommer att skilja oss snart och då måste jag betala för barnen? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

Om den underhållsskyldige fungerar mindre än han kunde - som påverkar barn underhåll och quest;

En vän bor separat och har sina 2 mindre barn i vården. Maken och far av barnen bor gratis underhåll. Han hänvisar till sin självrisk. Han faktiskt bara en månadsinkomst på nätet 600,00 Euro. Han är dock egenföretagare inom fastighetsförvaltning bran

Underhåll - hur kan percnt barn underhåll med 13 &; stiga - Jag fick inte en så hög löneökning & quest;

En fråga för underhåll - hur kan den barn underhåll eftersom ökning med 13%? Jag fick inte en så hög löneökning! Som redan får 13 procent mer? Kan du göra det? Mitt ex vill säkert föra högre utbetalningar för barnen. Snabbare och billigare rådet om f

Ex-pojkvän kan litet barn underhåll pay & comma; Unterhaltsvorschuss skulle, & komma; han måste betala tillbaka & quest;

Min ex-pojkvän är kan betala mig tillräckligt barn underhåll (lite inkomster, men ändå betala bil från vad han behöver). Om detta Unterhaltsvorschuss skulle fungera, måste han betala tillbaka ungdoms välfärd kontor, även om det verkligen lönar sig va

Vän halkade i Hartz IV & comma; måste betala barn underhåll och komma; han får tjäna mer pengar från Argentina & quest;

En god vän till mig, snart kommer till Hartz IV. Han betalar underhållsbidrag, som då blir han mer pengar från det onda som han kan betala underhåll? Nej, kommer konsortiet inte längre betala honom ALGII eftersom han måste betala underhåll. Det kan n

Måste betalas barn underhåll och komma; när kvinnorna tjänade mycket & quest;

Jag hörde från en en bekant som har separerat från sin fru att de wil barn stöd från honom. 2 minderåriga barn (flickor 10 och 12 år unga) bor med henne och är i sin vård. Men hon har en mycket blomstrande tandläkarpraktik och en hög månadsinkomst. D