B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-29

Mina föräldrar är Grundsi mottagare & comma; de får KIgeld för funktionshindrade son bör det angerch & period; vara

Advertisement

Föräldrar får barnbidrag för mitt funktionshinder bror men återspegla grundavdraget, plötsligt skrivelse av socialkontoret sedan 2005 barnbidraget inte krediterats under det senaste året de måste betala tillbaka det eftersom din var inte att skylla. Kan socialtjänsten göra sådana saker? Finns det någon väg ut ur situationen att bli helt ut.

Skulle vara tacksam för alla tips och hjälp.

  Anderl 

answers

Du bör få rättshjälp.

Advokaten bör vara bekant i förvaltningsrätten.

Det beror på kravet på retroaktiv inte kan olagligt gynna administrativa handlingar så lätt att dra sig tillbaka och även för framtiden, är det svårt.

Kanske är det ett fall som detta: http://kuerzer.de/H2PkyH4ic

Barnet förmånen uppstår till sina föräldrar, insåg jag att det kommer att räknas som en bärare av grundläggande förmåner som inkomst kommunen. Som en lösning, jag föll bara en som barn att passera direkt till funktionshindrade son (z. B. som fickpengar).

Related questions

ALG två mottagare & comma; Jag får hjälp för kabel-TV & quest;

stimtm det att jag som ALG få subventionerade två mottagare kabel-TV-avgifter? En person som får arbetslöshetsersättning, inte ersätts av ett beslut av den federala socialdomstolen, kostnaden för en extra kabelanslutning. Har lägenhet bara en gemensk

Barnet sjukt & comma; Jag får mer ALG 2 eftersom jag löneavdrag WG & period; Vårdledighet gjorde & quest;

. Om du är en ensamstående förälder och top-up bildar ALG 2 ersätts - hur det beter sig som om jag behöver, och därför vårdledighet av sjukförsäkrings betalar min lön får (endast 70% i stället för 100% av lönen). Jag får då mer ALG 2? Annars hade jag

Hej & comma; Jag får en månatlig fast belopp från Schweiz och period; Hur kan jag överföra det utan stora förluster i omvandlingen & quest;

utan stora förluster Här skriver du ingenting om orsakerna till stora förluster, t.ex.. Som bankavgifter, att använda omvandlingsfrekvens. Det finns många detaljer öppna: Vad är för dig "stora"? Behov som slutligen fick mängder (i CHF?) I Euro (

Om du får ensamstående föräldrar lättnad belopp ansökan & comma; Om partnern klär & quest;

Om relationen misslyckas med partner och detta tar bort ur deras lägenhet, kan du sedan ansöka om att bli ensamstående föräldrar urladdnings belopp. Om du får även om du viker i synd och fördelarna med uppdelning inte? Tack! § 24b lättnad belopp för

Föräldrar inte är gifta och komma; Fars privata sjukförsäkringar & comma; mor lag och tid, och tid, och tid;

Om föräldrarna inte är gifta, far till privat sjukförsäkring försäkrade mamman lagen, då barnet kan försäkras enligt lag gratis på muttern eller det måste vara försäkrad av fadern. För gifta par föräldrar är det så att barnen måste alltid försäkrad m

är hartz4 mottagare och 50 & percnt; gravt handikappade & comma, du får bidrag från Office & quest;

har läst att hartz4 mottagare på 50% tung funktionshinder med märkbar tecken g i ID-kort kräver mer behöver haben.kann någon berätta för mig om detta är sant för mig? De skäl som motiverar ett ytterligare krav var minskas radikalt. Endast nio av kron

Pensioner: Mina föräldrar bodde där 20 års separation & comma; Nu far död & comma; få min mor änkepension & quest;

Fråga pension - mina föräldrar har bott 20 år i isolering, nu min far dog, min mamma får nu en änkepension? Fiscally de var alltid åtskilda. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Separa

Får jag period två, år föräldrar pengar att tjäna & comma; utan mig vad dras & quest; & quest;

Hallå Är nu hem nu 1: a året. Nu vill jag väl Sontag avbeställa tidningen. är min 2: a året som dras från föräldrarna pengar ?? Jag skulle hitta en skam? Har någon erfarenhet med föräldrar pengar i 2: a året? Tack på förhand !! grunderna: Föräldrapen

Föräldrar lägenhet att säljas & comma; Far dement sjukhem - kan kommer inte längre manifest och tid; Presenterade mor eller läkarutlåtande & quest;

Måste oskadliggöra i detta fall min far eller tas under överinseende och genom hela detta förfarande, eller tillräckligt i det här fallet, en medicinsk rapport, som visar att min far är inte längre i stånd att göra en signatur. Fadern är svårt om det

Hej & comma; Jag får föräldrar pengar och kommer denna månad också få julbonus & comma; är räkningen & quest;

Så själv som fortfarande få betalningar från tidigare utförda linjer, inkommande betalningar krediteras (dvs. minskas). Till jul bonusar ingenting stod att finna i de regler som gäller för mig. Jag skulle sätta mig till den punkt när julbonus är inte

0
Views
0
Ccomments