B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

affärer äktenskap gift partnerskap äktenskap och plus; gifta 2012-02-29

Min vän är i PI och komma, sedan mars 2010. Vi vill gifta

Advertisement

Jag jobbar heltid och ändå fungera hur en handel som min huvudsakliga uppgift var innan för att täcka mina fasta kostnader per månad!
Får jag sedan arbeta heltid på och köra mitt företag vidare?
Om inte ,,, komma, då för min fasta kostnader bland annat ,,, går det fortfarande ett hyresavtal här.

answers

Snabbare och billigare rådet på din fråga. Kompetent, av certifierade psykologer.

Begär nu:
www.expermondo.de

PI Din vän har ingenting från vilken aktivitet som helst att göra med din inkomst / intäkter; Du kan inkassera miljoner på sin PI som inte har någon effekt. Hans skuld och dess fordringsägare går men du inte, du behöver inte betala för det.

Min vän sade att han redan har gjort smart och de sade att han måste tjäna 1600 euro och jag bara 400 euro ,,,, Nja ???

Related questions

stulna cykel - Jag räknar för hemförsäkring till min vän & quest;

Jag var nu stulit cykeln. Min vän har avslutat ett tag sedan ett hus försäkring räkningen alla objekt i lägenheten (cyklar) - även om de själva inte tillhör en. Är det någon som vet om min cykel i det där med täckt? Kontraktet är bara att föremål av

Fadern till min vän vill i ett gemensamt hus att köpa med fastighetsregistret

Fadern till min vän vill ge sin son 30.000 euro, så att vi kan köpa oss ett hus. Den representerar villkoret att det är förenligt med fastighetsregistret. Det vill säga, jag spenderar mina pengar och min vän + av sin fars pengar. Varför vill han med

Lån modifiering vid separation

Hej alla! Min situation är enligt följande: Jag har byggt ett hus tillsammans 6,5 år sedan med min flickvän. Marken tillhör min vän (det står bara ensam i fastighetsregistret). Vi är inte gifta. Utvecklingen av webbplatsen vi betalat gemensamt. Finan

Är SGB ange II tjänster för barn en gemenskap av behov i deklarationen

Hallå Jag gör en deklaration för en vän. Under utvärderingsperioden (2009) en gemenskap med hans flickvän (inte gift) och ett gemensamt barn. Han och hans flickvän har fått förmåner för att säkra försörjning av SBG II till förmån samhället. Jag är nu

Ogift par & comma; Han enda inkomst: vad gör du behöver för din deklaration & quest;

Min syster och hennes vän nu lever tillsammans och har ett barn men inte är gifta. Han är den enda löntagare och betala min syster en månadsbudget belopp eller något från. Finns det några ekonomiska saker de bör vara medvetna om i denna konstellation

Hur beskrivning och som kostar komma upp till oss & quest;

Hej alla! Återigen Jag har en fråga. Min vän får en tomt över av mina föräldrar (vi inte är gifta). Hur skulle det fungera? Vilka kostnader inblandade? Har han någon skatt för lön? LG Hello ringt! kan skriva en hårddisk. För mark kallas den verkliga

För ogifta par och semi; Underhållsbidrag endast upp till 3 & period; Födelsedag & quest;

Hej, jag har en vän som har ett barn (nästan 3 år), men är inte gift med fadern. Föräldrarna är separerade och allt är faktiskt regleras. Fadern betalar månatligt underhåll för barnet. Han är dock kom nyligen och har sagt att han inte längre har att

Vilken skatteklass är det rätta & sol; Bäst & period; Kvinnan bor och sol, arbetar i Tyskland & comma; Man i Schweiz

Hej, jag behöver akut hjälp om. Efter scenario! Jag bor och arbetar i Tyskland. Min vän bor och arbetar i Schweiz. Vi har nu gift 2 dagar sedan i Tyskland. För detta ändamål, var han tvungen att ansluta sig till min adress i Tyskland, så bröllopet ka

Finns det äktenskap försäkring och som rekommenderas & quest;

Jag har en härlig systerdotter, som nu har en mycket kär vän. Jag vill du göra en donation. De kan gifta sig också, men det är säkert fortfarande tid, eftersom systerdotter har anförtrotts mig nyligen. Finns det fortfarande ett äktenskap försäkring?

Barnbidrag omregistrera är lätt & quest;

Hallå Det är en lång historia som jag nu inte vill gå tillbaka i alla fall är det så att jag måste flytta härifrån '' hem '' om man kan kalla det hem. Jag är i ögonblicket Arbeitlos och min mamma gör mitt barnbidrag jag ser det inte cent, de betalade

0
Views
0
Ccomments