B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

USA Bank konto kvarstad beslag lön Risk lön & plus; USA 2017-07-06

Min mor & comma; mitt konto gå till förfogande & comma; företag under Jag arbetar i USA och exkl;

Advertisement

Hi folks, jag hoppas att ni kan hjälpa mig.
Min följande situation är detta:
Jag har varit ungefär tre år i USA och arbeta här på heltid. I Tyskland Jag har ett konto, vad min mamma kallade dem benutzt.Das bekommet sin lön till detta konto Unda också betalar hyra etc.
Detta har vi gjort, så att ingen hänsyn kvarstad kan hända.
Jag är inte så säker, eftersom jag har arbetat här, får oss hon lön för mitt konto i Tyskland om jag möjligen skulle kunna få problem i USA.
Min fråga är detta tillåtet? Och jag kunde få problem?
Många gånger redan, tack.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Problemet är snarare i Tyskland är!
Du kan i allmänhet inga kontot "tillgängliggöra" - eftersom du angav vid öppning, för att köra kontot för egen räkning. Ett konto kan inte ge dig och fungera som du vill.

Om banken konstaterade att utländska innehåll tas emot är vanligtvis kontoavslutning. Då din mamma har något konto, och du kan också få problem.

Din mamma kan öppna sin egen P-konto - och har anfallsskydd i sitt konto (i enlighet med de anfallsfria ersättningar)

Related questions

Kan jag använda mitt konto för autogiro Lock & quest;

För mig har direkt abegesehen 2 företag på mig. Varje månad, bok av ett bidrag från mitt konto, även om jag i vilken man inte längre en kund am och den andra aldrig kunden var. Jag bokar debiteringar varje gång tillbaka, men jag kan inte blockera för

plötsligt har 200.000 euro på mitt konto och ge si naturligtvis helt i & comma, Legal åtföljande

h 200.000 euro på mitt konto och ge si naturligtvis helt gjort, Legal åtföljande Jag skulle plocka upp åtminstone 30.000 € för en mycket bra advokat, utan skulle du köra full mot väggen. Det måste du fortfarande göra det klart att pengarna inte komme

1 cent överföring till mitt konto komma; Jag måste rapportera det till polisen display & comma; är men bedrägeri och exkl;

Jag upptäckte också att en 1 cent betalning på mitt konto. Vad ska jag göra nu? På banken kallar u. Lika med polisen, eller visar banken fuskare. "Är väl ett fall av bedrägeri, för att läsa så mycket av det. I detta avseende har jag nyligen läst någo

1 cent överföring till mitt konto, jag måste rapportera att Bank & comma; är möjligen & period; Bedrägeri och quest;

Jag fick en kredit på en cent på mitt konto företaget jag vet inte. Om de kommer att ta ut mer, och jag inte redan registrera banken, då har jag en fordran möjliga problem? Eller hur man beter sig nu? Man hör så mycket av Betrugsfällen.Meine Bank har

På tisdag, har konsortiet pengarna betalas & comma; När är det på mitt konto quest;

På tisdag, har Argentina skickade ut pengar och nu min fråga när det är på mitt konto eftersom det i dag är fredag? Normalt (när på tisdag betalas) skulle ha pengar redan på kontot, så småningom resulterar i fördröjning av semester igår. Eftersom det

Kan hyresgäster insättning vägra & comma; beror ursprungligen gjort i mitt konto quest;

Jag frågade en hyresgäst att betala insättning på mitt konto. Detta han vägrar, därför att hon var tvungen att hålla separat från mina tillgångar. Jag ser detta ett ja. Jag skulle ja då gälla när separat. Men detta är sant på kvittot eller överföring

Kommer barnet gynnas på mitt konto kommer & comma; men har ingen kontakt med min mamma och tid, Vad gör & quest;

Hej människor! hoppas det kan någon hjälpa mig här. Har redan sökt på familjen fonden begärt att mitt barn stöd skall betalas in på mitt konto. som var som i slutet av november / början av december förra året och har fortfarande inte hört talas om de

Hur kan jag lära & comma; av vem ett kvitto på pengar på mitt konto kommer & quest;

Min bank manager säger att han inte har något mer information, och jag kan ge, eftersom de som är på mitt kontoutdrag. Hur vet jag vem mottagande av pengar kommer in på mitt konto och hur man handskas bättre park först på ett annat konto med den summ

Om Paypal & comma; kommer mitt konto kommer att ses över och quest;

Hej gemenskap, Jag kommer på fredag ​​att skapa ett Paypal-konto och jag har en fråga. Låt oss säga att jag skapar på fredag ​​eller lördag ett konto. Jag måste också kontrollera lika inför mig. Efter kontroll, jag vill skicka pengar (så ca 300 €). K

Om jag uppgradera mitt konto till ett online-konto låter & comma; sedan ändra kontonumret & quest;

Om jag låter uppgradera mitt konto till ett online-konto, sedan ändra kontonumret eller kan förbli densamma? Om du bor hos samma bank, och går endast genom en normal personligt konto i en online privata konto, förblir ditt kontonummer densamma. Men o

0
Views
0
Ccomments