B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-23

Min mamma har en vän en privat lån på 200 period, 000 & comma, - € för hans företag som beviljats ​​och tid, och tid;

Advertisement

Min mamma har en vän en privat lån på 200.000, - € beviljats ​​för hans företag. Denna personliga lån noterades också i balansräkningen som. En kopia av protokollet har etablerats som bevis. Nu är min mor har avlidit och jag ärvde skulder € 200T. Nu hävdar "vän", men min mor hade antagit under sin livstid honom lånet och han hade bokat det från balansräkningen. Vad kan jag göra nu för att få sitt arv. Min mamma hade berättat för mig förrän nyligen som det har lagt pengarna fortfarande i sällskap med sin vän. g

answers

Och vad är det frågan om vilka råd du erwartetst?

Vilka lärare och domare har gemensamt? Du vet att du kommer att volllügt Hucke, utan måste göra en bedömning enligt lagstiftningen.

Grds måste bevisa ett yrkande om .. Annars är han avfärdas med kostnader.

Det är utrett 200 TEUR flödade. Det är att ha varit ett lån, du behauptetst, men kan inte visa en motsvarande avtalsslutande fortfarande upptar återbetalningar som gör trovärdiga. "Min mamma hade berättat för mig förrän nyligen som det har lagt pengarna fortfarande i sällskap med sin vän" kunde nu vara lika gärna ha varit en tyst partnerskap, investeringar eller skattemässiga avskrivningar.

Det skulle också vara presentationen, skulle läggas lån vara en fråga mellan parterna och död långivaren varit Gifting som antagits för att undvika konkurs av företaget egendom efterfrågan vederlägga en gång.

Beroende på vem som ligger här bättre, men underhåller, trollar Zegen ur hatten eller trovärdigt att lossna, produktionen av en åtgärd är därför helt osäker. Eftersom du ska veta att du riskerar att 21,870.19 EUR vorschüssigen rättegångskostnader om det förlorade som efter uttömt alla rättsmedel.

G imager761

Har han något skriftligt? Du har förmodligen redan.

Vännen av en mor bör vara medveten om att han behöver något bevis för donation, som också skulle ha behövt beskattas (som du kan öka trycket). Från budget Jag kan inte skriva ut personliga lån utan noterade en revisor. Så finns det ett dokument om borttagande av lånet?

Antingen han har några bevis för gåvan eller om du har mycket bra kort, som han då också bör vara medveten om. Om det är inte klart för honom, har det ekon löper över advokaten.

sådana mängder samt fakta ske med kontrakt. Om en revisor eller revisor bör agera utan bevis här, han vill se och ta till dokumenten, då det skulle vara en mycket "speciell" fall.

Ett undantag påverkar balansräkningen. Och även det skulle dokumenteras, inte bara definiera ett handslag.

min mamma skulle ha antagit honom lånet under sin livstid och han hade bokat det från balansräkningen

som redovisas i balansräkningen om det var på grund ett undantag. Och det finns skattekonsekvenser som verkligen har gjort företaget - annars chefen har ett problem.

En möjlighet skulle vara att kravet avträddes och exakt vad jag skulle tänka - kan fortfarande ses i balansräkningen när efterfrågan är fortfarande på böckerna.

Du bör ha dokumentation såsom avtal och överenskommelser. Så ett påstående måste bevisas i varje fall - vid behov om rättshjälp.

Hans uttalande har redan visat "vän". Jag skulle anlita en advokat.

Det kan balansräkningen ta bort från balansräkningen är ja.

Han kan balansräkningen ta bort den mot inkomster, då betalar han för 200.000, - inkomster eller bolag.

Han kan skriva ut mot privata, som en liner (eventuellt på ett lån från honom till GmbH) när det gavs till honom som en privatperson. Det skulle ha utlöst gåva.

Endast hela denna Bücherei endast intresserade honom udn skattekontoret.

Om jag var i ditt ställe, fanns endast följande fråga för mig:

  1. Har du ett kvitto för återbetalning?
  2. Har du ett dokument som den har givits till dig?

Båda inte? betala mig sedan 200.000, - (eller tills vidare intresse för mognad återbetalning).

Inga långa fjäder läsa men advokat.

vi förkorta allt lätt.

Din mor låna pengar och inte komma tillbaka förrän idag.

Så nu det vanliga förfarandet.

Related questions

trängande behov av lån på 200 period, 000 & comma, -

Hej människor! Jag behöver (och tyvärr fortfarande i rätt tid) ett lån på ovanstående belopp. Lånet Jag behöver kompensera befintliga skulder + renovering av en gammal lada, nya inköp (möbler etc) och renoverar en lägenhet. Som en säkerhetsåtgärd kan

Måste jag bevisa & comma; om jag ett lån på tre period, 000 & comma, - mottagande Euro & quest;

till exempel regelbunden. bud eller innehåll ingång? Om så är fallet, vad ska det vara? Varje bank är en låntagare (eftersom de också måste), bevis kräva om sin inkomst och hans månatliga utgifter för att hitta så om han kan betala tillbaka, eller nc

Vad är tiden för räntan på ett lån på tre period, 000 & comma, - Euro & quest;

Jag måste flytta och behov av cirka 3000, - Euro. Hur stor andel blir räntan? Jag vill, i månaden 100 - återbetala Euro. reklam villkor som 3,99 på Citibank, eller 4,5 få andra människor kreditbetyg som herr Ackermann, Angela Merkel eller president K

Kan kostnader för privata lån omläggning z period, B & period; för notarie avgifter och komma; Inteckning etc & period; avdragsgilla & quest;

Skatt på eller sälja det bara om kostnader i affärs kostnader eller driftskostnader efter typ av inkomst (t.ex.. Som hyra en anställning, kommersiell drift, fria yrke, jordbruk) är orsaker eller om det är juridiskt definierade specialutgåvor. De fråg

Ytterligare skatteavdrag gör & period; Kostnad för föräldrar som privat lån avancerade till & period;

Hej! Idag är en återkoppling för att styra förklaring 2011 get. Eftersom min fru och jag skulle tjäna för lite, skulle kostnaden för utbildning inte vara rimligt. För mig, det är relativt enkelt, kostnaderna finansieras genom utbildnings lån och stud

Lån på 400 period, 000 euro

Hej Jag behöver köpa pengar för självbetjäning biltvätt. Jag är 33 år gammal Var kan jag få ett lån? På Sparkasse, kommersiell Volksbank've fick absage. Maxda är opålitliga. Jag har ingen skuld Tack för ditt svar .. många hälsningar Maxda Jag tycker

Kan obegränsad tid med andels konstruktion lån för 40 period, 000 € 2 percnt; Intresse get & quest; Där & quest;

Hej, vad tror du, jag kan (sedan ta lösgör förväg lån från banken, bygga samhället lån till 3,9 INTE föredrar Ränte Bonus) obegränsad tid med andels en restkredit få en ränta på 2%? Var? HypoVereinsbank erbjuds mamma. 2,7%, jag kunde nu med avgifter

Hello & period; Min mamma har min EX-Schwager 30 period, 000 & comma, 00 euro lånat och LPAR, inteckning på huset & rpar;

Kära herrar, Jag vet inte hur man ska gå vidare i följande fall. Min mamma lånade 30000,00 euro något för länge sedan min ex-bror. Detta gjordes utan våra (barn) känner på Sparkasse i vårt län. Min far lider av MS och har nästan 40 års kan inte längr

Vem kan ge mig 28 & period; 000 & comma, - € låna Existensgründung & quest;

Jag har satt upp ett företag och jobbar som telefon mäklare för företagskunder. På detta område jag ta företaget besparingar i genomsnitt mellan 25% och 40%. Eftersom bolaget kompletta mobila och fasta kontrakt gång och inte längre behöver oroa sig f

HypoVereinsbank'd komfort lån på 25 period, 000 € erbjudande & comma; att ersätta gamla lån och komma; användbar & quest;

Servus, HypoVereinsbank skulle erbjuda mig en tröst kredit till 25.000 € för att ersätta gamla lån. Men gör det verkligen vettigt gamla skulder med nya Settle? När detta är vettigt, vad du gissa? Tack. För närvarande, räntorna är fortfarande låga, at

0
Views
0
Ccomments