B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension krävande änkepension efterlevandepension krävande & plus; Änkepension VBL pension 2017-08-21

Min far en fordran

Advertisement

min mamma är avliden och hade VBL pension € 122 + RV-pension 753 €.
Min far brutto 3071 € Pension. Sedan pensioneringen av min far är så hög att han får från RV-pension någon del. Har redan beräknat. Men om han har rätt till VBL pension min mor

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej INBROTTS, i grund och botten finns det redan rätt till efterlevandepension från VBL pension, men som kollega Zitterbacke du skrev, är det bara betalt när din far skulle få en änklingspension också från det allmänna pensionssystemet, i denna pensionsbeloppet ska inte änklingspension av lagstadgade pensionen vara möjligt, men det är döds kvartal, det vill säga de första 3 månaderna kommer att betalas till efterlevandepension utan inkomstavdraget kan betala här VBL de första 3 månaderna, efterlevandeskydd.

Han får sin fulla RV pensionsavgiften + bidrag till privata sjukförsäkringar och sedan också VBL pension under de första tre månaderna efter döden av din mamma.

Därefter RV-pension vilar på grund av intäkter avdrag och VBL pension förmodligen.

Han bör definitivt lägga en begäran om änkepension.

Ingen .tut'm ledsen. § 38 tjänstepensions överlevande från VBL - stadgan:

"1) 1Stirbt a / en försäkrad / r, den / väntetiden
(§ 34) har uppfyllt, eller en / ett tjänstepensions sökande /
r, har den efterlevande maken / efterlevande
Make har rätt till en liten eller stor
Tjänstepension för änkor / änklingar, och så länge som en
Rätten till en änkas / änklingspension enligt den lagstadgade
Pensionsförsäkring eller skulle vara,
om pensions delning utförs mellan makar
skulle ha varit. "

http://www.vbl-ka.de/servlets/sfs;jsessionid=DB376D891D1F78212B9A650347FC2FB0?s=.../contentManager/selectCatalog&i=1113979957474&b=1113979957474&l=1&e=UTF-8&ParentID=1109007093662&intro=1

Hälsning Z ....

Related questions

Varför säkerhet uppdrag och inte ForderungsverpfÃĪndung & quest;

För mig, vill ha någon att låna pengar och för mig att avstå en efterfrågan på säkerhet. Han vill inte encumbrancer. Varför inte? Frågan om överlåtelse av fordringar, eller löfte spelar ingen roll, är frågan fortfarande, eller öppna uppdrag. Om efter

En hjälm inte bärs under cykling - medvållande i skadeståndsanspråk & quest;

En vän till min vän var medan cykling genom en bilist förbises och närmade sig. Det har gått en allvarlig skallskada. Dessa skador skulle inte ha hänt, eller åtminstone förekom mycket mindre allvarligt, om hon hade burit en hjälm. Därför trafikförsäk

Underhåll efter examen

Dotter till min livskamrat har gjort sin skola under sommaren med samtidig statsexamen som BTA och är för närvarande arbetslös. Vi har med oss ​​mindre son går fortfarande i skolan. Din ex-make har inget barn stöd som betalas eftersom alla hade ett b

Betalning av skulden för en annan person och komma; Jag kommer då strävan att borgenärerna &;

Om jag betala skulden för en annan, jag får automatiskt fordran på de andra? Vem var inte nödvändigtvis. En borgenär kommer du bara om uppstår vid betalning av en fordran till en tredje part, ett nytt krav på ett nytt belopp från tidigare gäldenären

Vad händer med min hyra och komma; om hyresgästen går i konkurs & quest;

Jag är förvirrad. Jag anstiftat rättslig krav för hyresskulder. Därefter rapporterade advokat gäldenären eller min hyresgäst och bad om betalning i omgångar med noteringen, för att undvika ett insolvensförfarande så. Men vad händer med min hyra om hy

Kan jag få arbetslöshetsersättning & comma; utan söker arbete & quest;

Hi folks, Mitt namn är Johnny, och jag är 22 år gammal. Jag är för närvarande arbetslös och jag kommer att studera från augusti i år. men jag får redan nu arbetslöshetsersättning 1. Jag vill inte arbeta eftersom jag ändå mina studier börjar i augusti

Tilldelning av en underhålls barn fordran i majoriteten av barnet till mamman får & quest;

Kan jag faktiskt äger en underhållsfordran mot sin far, efter att jag är en vuxen, avträda till min mor? Slutligen, jag bor med henne och hon gör en hel del för mig. Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Får jag för bostadsbidrag fordran offset & quest;

Administratören av en bostadsrätt förbjuder mig att jag aufrechne mot ett legitimt krav i samhället av ägarna och de uppfyller kännetecknas. Slutligen har jag också en välgrundad fordran mot ägaren samhället. Hur tror du? Kan jag kompensera? Avräknin

Vi köpte nästan 10 år sedan huset med tomträtt mark från min far och period; Har min syster eller arv fordran på House & quest;

Rätten till obligatoriska delen integratörer för arv före 01.01.2010 består av 30 år. Om inköpspriset för 13 år sedan skulle vara lägre än marknadsvärdet, vilket sökanden är sannolikt att bestämmas av expertutlåtande, skulle vara närvarande en balans

Vad en utestående fordran är och komma; som har detta krav till mig

Min bank, min kreditgräns bort för ett öppet samtal som inte är känd för mig. Vem eller vilket företag har en fordran på totalt 550 euro. Om du får någon post måste påståendet justeraren verkligen bevisa ostridigt att han korrekt etc. faktura, påminn