B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukförsäkring barn rehabilitering hemtjänst hemtjänst och plus; barn 2012-11-12

Min dotter behöver rehab - betalar KV som hemhjälp för barn & quest;

Advertisement

Min dotter behöver rehabilitering, barnen är 4 och 6 år gamla. Jag handleder Även dagligen, laddas i fallet, men försäkringsbolaget en hemhjälp för vård av barn och fadern, som är 12 timmar per dag utanför hemmet?

answers

Jag misstänker att rehabiliteringen bärs av pensionssystemet, så detta är ansvarig. Man kan ansöka om och pensionsförsäkringsinstitutioner får tillåta brunnen. Men det finns många rehabiliteringscenter möjligheten att barn med ökning (z. T. även med skolan platsbesök). Men måste man ifrågasätta vem barnen annars vårdas kan ge ett bra svar. Det är inte så att du alltid har gjort, och bara för att nu någon betala pengar vill ha.

Hej!

betalarna av rehabilitering (sjukförsäkring eller pension) deltar i flera kostnads barnomsorg, som härrör från rehabiliteringsåtgärd.

På nära släktingar eller anhöriga upp till 2: a klass endast accepteras visat merkostnader i särskilda fall, till exempel resekostnader eller förlorad arbetsförtjänst.

http://www.gesetze-im-internet.de/sgb_5/__38.html~~number=plural (regler för sjukförsäkring)

hälsning

RHW

Related questions

Sjukförsäkrings & comma; som betalar för stamning terapi för barn & quest;

I vår vänkrets, det finns ett par vars son hackar dåligt. Är det någon här en sjukförsäkring företag känt som är särskilt generös i ersättning av kostnader för stamning terapi? Jag skulle vara glad att vidarebefordra det till våra vänner. Tack på för

när du betalar Jugendamt före underhåll för barn & quest;

Min flickvän har ett barn, och är bara en ensamstående förälder. Min ex-pojkvän betalade inget underhåll. Pengarna men kunde göra mycket bra. Vad de måste göra eftersom att få ungdomar socialen en förskott. Eller är det inte så lätt när barnets far h

Pflegefall mor till period i USA för dotter &; Vem som betalar vad & quest;

Efter en stroke, kan min mamma inte tala eller läsa eller skriva och är därför i behov av hjälp. Den har ingen privat stöd i D, och kommer nu att flytta till USA för mig. Jag har hört att det är lämpligt att behålla huvudkontoret i D. Vad nu? Vem bet

hur mycket betalar sjukförsäkring för medicinskt föreskrivna hemhjälp att bevilja & quest;

hur mycket du får betalt om läkaren ordinerat en hemhjälp, hela kostnaden för stödet eller att du måste betala vad mig? Kostnaderna kommer att täckas av alla sjukförsäkring på samma nivå: Om de medicinska kraven är uppfyllda, betalar TAUNUS BKK pigan

Kan jag styra avdrag hävdar & comma; om jag betalar för hemhjälp äldre far & quest;

Vad om skatteavdraget uppgår, kan jag få om jag för min äldre far (kategori II) finansiärer hemhjälp? Han har inte så mycket pension och är beroende av ekonomisk hjälp från mig. Tack för information och rådgivning. Snabb och billig hjälp för din skat

Jag får för min dotter underhållande i deklarationen om och där det anges & quest;

Hallå där ute, min ex-make betalar månatligt underhåll för min dotter. Nu har jag för 2008 (eftersom vi redan levde separat) och 2009- (eftersom vi var frånskild) fortfarande göra min självdeklaration, jag normalt arbetar. Fråga: Måste jag Ange i dek

Hemhjälp försäkra sig & quest;

Hej! Jag fick nu certifiera en hemhjälp på grund av för tidig förlossning under graviditeten. Min sjukförsäkring kommer att täcka kostnaderna, eller betala 8 € per timme. För upp till 8 timmar. En dag kan eller vill men ge mig bara tveksamt informati

Dotter gör körkort - ska jag, en ytterligare bilförsäkring nu & quest;

Min dotter blir hennes körkort, jag ska ta ut en extra bilförsäkring, så de är väl säkrade på sina resor? Du bör åtminstone kontrollera det nuvarande försäkring på den om den är försäkrad därigenom. När hon kör en personbil, men er eller hos familjen

Betalar livförsäkring i självmord versichterten personen & quest;

En tidigare kollega har tagit höstas som en fullständig överraskning för hans frus liv. Betalar i dessa fall faktiskt livförsäkring? Omröstningen tre år under de följande krav: Självmord ((eller självmord)) Termen självmord omfattar 3 varianter: 1. d

Vem betalar resekostnader för rehabilitering dag klinik & quest;

En vän har en komplicerad fraktur nu i 3 veckor rehabiliterings dag sjukhus. Till ny praxis promenader och stärka musklerna. Om han får rida kostnader ersätts? I kontantbetalningar för öppenvårdsrehabiliteringsåtgärder andel av resekostnader ingår. R