B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar tillväxtmarknader fonder Afrika Afrika & plus; investeringar 2014-06-12

Middle East & plus; Afrika: Åsikter & comma; Uppskattningar och läror och halv; & rpar;

Advertisement

Efter är här dykt upp i forumet redan desöfteren frågor ala "ser investering i soundso", tänkte jag för mig själv, jag tygla hästen, så att säga gånger bakifrån.

I mitten av februari har jag en relativt liten mängd i en fond som avses i ovanstående områden investerar investerar (något mindre än 1% av den totala portföljen) eftersom jag i dessa regioner absolut tillväxtpotential se (Nej, termen MENA var ännu inte är bekant med tiden, även om det nyligen piskallt kommer flina).

De risker och biverkningar är välkända för mig och ja, det är en spekulativ investering och det är en bra sak.

Fram till nu, jag kör ganska bra med det (ca 12% avkastning före skatt), men jag är intresserad av era åsikter om detta (objektivitet är att investera så en icke försumbar faktor).

answers

Väl ganska så många sätt du inte har bett att välja ... Jag väljer tider för andra svar.

,

... ... Antaget något under 1% av den totala portföljen gånger, har du en total portfölj med 100.000 eu, då vi talar om en investering på kanske 900 eu. Oavsett dag eu eu från dessa 900 till 100% avkastning gånger 1800 - denna fråga jag tror inte soo mycket spännande. Och bli spelat om det 100.000eu 900eu - så vad ??
,

Om det är att 1.000.000eu så även 9.000eu förlust är väl uthärdligt ...

,

Skulle det dock vara en skriva stulen och det är 10%, så jag ser Afrika som en långsiktig mycket intressant investering. Medel, men det en dime ett dussin, så att du kan utan vidare kunskap om dina investeringar knappast säga mer. därför

Liknande eller i nästan alla större Portfolion här. Men inte bara för ett par månader.

Läror onödiga eftersom du äger Ausage risks're närvarande.

Så du kan bara önska lycka till, är chansen inte så illa.

Jag bygger som mycket mer liknar utvecklingen i Afrika, eftersom det i nära / Mellanöstern.

Eftersom det är ett system, är riskerna faktiskt utspridda.

Related questions

Är du åsikts & comma; att man bör använda skadlig programvara DNS Changer & quest;

Är du anser att man kan använda skadlig programvara DNS Changer sorglös? Efter att jag hade en trojansk häst på PC-dator, har jag blivit mer osäkra och jag vill inte att jag medvetet sätta sig i fara. Och jag dns-ok.de på sidan är inte bara bra ... J

Är du åsikts & comma; att det redan finns en fastighetsbubbla är i stora tyska städer och strävan;

Fasansfulla stigande fastighetspriser, skyhöga hyror i storstäder! Är du anser att det redan har varit i Tyskland för fastighetsbubbla? Från en fastighetsbubbla är vanligtvis då endast talade när priserna stiger över hela linjen. Men det är inte fall

Vilka är dina åsikter om WHC Global Discovery & LPAR, DE000A0YJMG1 & rpar; & quest;

Jag frågade redan en liknande fråga. Tyvärr har jag bara fått ett svar. Dina åsikter om fonden skulle vara mycket intresserad ... Tack För närvarande en rekommenderad fond Detaljerad diskussion se här: http: //trader-inside.de/viewtopic.php f = 13 &

köpte 2010 Apartment & comma; 2020 hem köp "och halv, planerade" och halv; & period; Nuvarande betoningen på "& halv, uppföljning finansiering" och halv;

Hej Alla, Detta är mitt första inlägg i detta forum. Jag behöver ditt råd gånger till min inriktning på medellång sikt. Följande situation föreligger: Min fästmö (29) och CH (29) under 2010 köpte en lägenhet (€ 86.000 plus. NK), där vi har levt 3 år

Fast insättning i C && halv, en bank för tre & comma, 50 & percnt; & comma; Som ansluter bakom C && halv, A Bank & comma; Modeföretaget & quest;

Jag läste att C & A Bank med en av de bästa fasta insättnings erbjudanden: besparingar obligationer för en period av sex år för 3,50%. Vad tycker du om erbjudandet och vem som ligger bakom C & A Bank, modeföretag? När googling Jag finner ingen av

Erbjuda BW-Bank World Savings Dag 2 & comma, 5 procent investeringar i halv & sol; investeringar

BW Bank erbjuder en ZinsPLUS bud på världsspardagen. Enligt min mening, förtroende trick. Pengarna kommer att vara halvvägs in i en vald investering LBBW RentaMax eller LBBW balans eller LBBW utdelning strategi eurozonen R eller DWS Top Utdelning ell

Pays Arge min Künstlersozialkasse ytterligare & comma; om jag kommer "och halv, normal" och halv; sjukförsäkring & quest;

När jag skulle få i Arge pengar lön då min Künster Sozialkasse ytterligare (är redan 20 år försäkrade med KSK) - eller kommer sedan "normal" försäkring? Konsortiet kommer att betala en sjukförsäkringsavgiften (särskilt bidrag) direkt till försäk

Hej & comma; min lägenhet minskning & LPAR; Nytt & rpar; Jag vägrade & comma; Det finns fortfarande alltför många brister och tid, var minskningen December & comma; tidigare utvecklarna försökt mig med två period; stall och period; & quest;

Det saknas fortfarande en del detaljer, (går endast till utnämningen eller har inte lösts brister?), men jag skulle skriva utvecklarna att du redan be möbler i lägenheten och köket einbaust att undvika extra kostnader som men som inte minskar. Då jag

Hur länge är en anteckning och komma; som: "& semi; sparkonto är med 2 & comma, percnt 40; intresse" och halv; giltigt & quest;

I passbook med tre månaders uppsägningstid är under "lås och andra meddelanden", "sparkonto har en ränta på 2,05%." registrerats. Hur länge denna registrering är giltigt och kan Sparkasse om ingen särskild överenskommelse om varaktighe

Full EU pension och LPAR, MS & 90 percnt; GDB & comma, ett märke Ag och B & rpar; kan de räknas med grundtrygghet

I (40), en ensamstående förälder 2 barn och så min social pension <tillåtet för fullständigt reducerade tjäna ca 500 € skall räknas <grundbidraget och tilläggs betalning sedan dras av från HartzIV 16000 €? Eftersom vårdbidrag fortfarande steg I, II

0
Views
0
Ccomments