B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-07

Meddelandet bilförsäkring råder genom avregistrering och omregistrering & quest;

Advertisement

Hej.

I samband med hotet om konkurs i en holländsk bilförsäkring har jag läst att konsumentorganisationen att ge råd, loggning sin bil och sedan omregistrera under ett annat namn. Jag är inte försäkrad med denna försäkring, men missnöjd med min. Och faktiskt, kan du märka en alltid bara segra i slutändan. Kan teoretiskt falla tillbaka på detta trick med avregistrering och omregistrering jag göra för att ändra min bilförsäkring?

Skulle vara bra om någon kunde säga något om mig, kanske av egen erfarenhet. Tack!

answers

... Och vad hävdar bonus startar den nya ägaren? Eftersom jag skulle vara försiktig, eftersom de nya försäkrings frågar när avstå därefter och sedan yrsel faller auf.Der rabatt kan vara borta, den nye innehavaren.

Detta "trick" har redan provat andra och det är otroligt att just VZ att auffordern..den allergisk här registreringsmyndigheterna till sådana metoder, som sedan ser rytande hållare / försäkringstagare förändring i en bil, som hände under de första två månaderna. .och finns tydliga juridiska dokument: Om avbokning är inte nödvändigtvis till försäljning eller byte av ägare kör utan att behöva vara "original" villkor som produceras i en kort tid, neighs här byråkratin och det finns även Bussgelder..Also Håll dig borta från sådana uttalanden. .man behöver hans godkännande kropp noch..außerdem det finns andra sätt från z.Bsp. insolvent Ineas Insurance auszusteigen..HG DerMakler

... Ja, då de dåvarande de "nyttiga uttalanden" vår "konsumentskydd".
Jag ber återigen det som z. B. SF 25 överföras till en främmande person och de bör vara vid något tillfälle hämtas på ett lagligt sätt.

Beskrivits är således en förändring av ägande, där i alla fall, är möjligt en försäkringsgivare förändring.

om du bor i en begagnad bil du köper, du är just detta förfarande som är kända:

den gamla ägaren loggar ut, köparen av stockar. som sedan Avbryt & Change.

ja, är det, men bara om det sker en förändring av registrering, annars får du ur försäkringen endast med kulanz.

Related questions

Ändra bilförsäkring vid byte av fordon möjlig & quest;

Datum för en förändring av bilförsäkring är oftast den första november. Kan du ändra sin försäkring vid försäljning av sin gamla bil och en ny oro Försäkring substitution borde eller fordonsbyte: "När fordonet ändras eller när en ny registrering (dvs

Kan hans bilförsäkring och mitten av året avsluta & quest;

Avstämningsdag för bilar uppsägningar är alltid i november. Men jag vill byta innan. Är detta också utan problem i mitten av året eller ska vi vänta på dagen? Meddela alltid. Det beror bara på när uppsägningen träder i kraft. Om du kan säga bara fram

Kan hans bilförsäkring efter en Beitragserhöung princip avsluta & quest;

Kan avbryta sin princip Bilförsäkringar när det fanns ett bidrag ökar? Först bestämmer du bör kontrollera hur länge kontraktet är för bilförsäkring redan. Om försäkringsavtalet är mindre än ett år, kan försäkringsgivaren säga upp avtalet efter en kor

Hur mycket är det och komma; att söka råd från en ersättning konsult & quest;

I min krets av missnöjda röster är alltid högt om dålig rådgivning om försäkringar. Som jag vill än en gång att kontrollera min försäkring, ansåg jag mig att konsultera en heders rådgivare. Någon som vet hur mycket pengar jag måste planera om? Hej! m

Kan du köpa upp en rad av ett företag och quest; & quest; Istället hela företaget att köpa och quest; & quest; & quest; & quest;

Ja, kan du köpa en division. Den potentiella säljare är kanske glad över denna del för att bli av med, eftersom han vill fokusera på andra affärsmål eller massor av andra platser har. Förvärvaren kan ta med en meningsfull strategi för sektorn och är

Om en gammal depå raderas automatiskt när den töms & quest;

Jag vill flytta min insättning och byta till en annan bank. Hur fungerar det med strykningen av den gamla depån? Raderas automatiskt när den är tom eller måste jag göra något som verkligen är stängd? Du måste formellt begära annullering av insättning

Primära bostad obligatorisk omregistrering & quest;

Hej! just nu är jag registrerad hos mina föräldrar, men dra jobbskäl och personliga skäl. Nu min fråga: Kan jag fortsätta att formellt rapporteras på obestämd tid med primära bostad med mina föräldrar, när jag är där också tillgängliga, så att jag ka

Nordcapital Forest Fund 1 - Jag har en chans för dåliga råd att gå till domstol & quest;

Jag köpte en 2008 North Capital Forest Fund 1, är pensionerad och ville ha en säker anläggning Jag visste inte att fonden är en mycket spekulativa investeringar och noterades inte. Detta är ett känsligt ämne: I grund och botten, preskriptionstiden fö

Hade 2 bilolyckor -altersbedingt egen debt'd vid bilförsäkring nu billigt räddare & comma; poss & quest;

Hello här. Jag hade nyss två bilolyckor, var ditt eget fel, kommer antagligen långsam åldersrelaterade scatterbrained. Jag har hört att det är bilförsäkring rabatt frälsare, anser jag fylla mig, så jag kommer inte ens rankas högre i försäkringen näst

Goda råd om att leva Riester & quest;

Jag letar efter en bra råd om bostads Riester. Gör det en normal heders rådgivare, eller vem annars? Även om jag uppskattar medlemmarna i denna kategori samt expert, men jag skulle hellre komponera själv ändå gånger med en rådgivare vid fyra ögon sam