B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-28

med en "& halv, vän" och halv; Lånade pengar och tid; Tidigt upphörande & quest;

Advertisement

Hej!
Min man har lånat från en "vän" av pengar. Det är ett avtal och enades om avbetalning. Nu vänskapen är där, och Herren omedelbart kallar återstående pengarna tillbaka. Det finns fortfarande öppna 20 av 36 omgångar. Min man har alltid betalas i tid och är inte i standard. Men det kan inte betala på en gång de återstående omgångar. Nu hotar långivarna med advokat och domstol. Har han sedan framgång eller min make har också rätt att hålla fast vid avtalet kommit överens om?

answers

Lånade pengar. Det är ett avtal och enades om delbetalning (...) min make har också rätt att hålla fast vid avtalet kommit överens om?.

Med en långsiktigt avtal konkret? Annars kan den privata långivare som helst med en uppsägningstid på tre månader, § 488 II 2 BGB.

Dessutom, här är en extraordinär höger om långivaren n. §§ 313, 314 BGB ges.

Om du ska ta en chans på angripna Auseinanderdsetzung skulle vara att tänka när det gäller utomrättsliga och processuella kostnader Risk: En skuldsanering (utländsk integration) verkar betydligt gynnsammare.

G imager761

I grund och botten, de answerers har här rätt kontrakt är kontrakt.

Men varför vänskapen är därför föll isär? Eftersom du inte accepterar var huruvida Bayern eller BVB att vara tyska mästare, eller på grund av något annat?

Varje kontrakt är möjligheten att uppsägning av en viktig orsak. § 314 BGB

Om så är fallet behöva oroa sig för pengar inte komma tillbaka eftersom du var arbetslös, eller om du har svikit honom göra, eller något annat allvarligt, då skulle det vara möjligt.

Kontraktet är kontrakt om både signaturer, datum och beskrivs exakt hur detta hanteras, då han har oftast ingen chans.

En stängd mellan vänner avtal är effektiv och kan inte vara lätt att makuleras, förutsatt att villkoren är uppfyllda.

Eftersom detta är uppenbarligen från din sida av fallet, kan den tidigare vän hotar som han vill, kommer han att få några rättigheter.

Related questions

förlorade till ex-pojkvän lånade pengar för evigt eller återbetalningsskyldighet & quest;

Min flickvän har hennes ex-pojkvän lånat en hel del pengar, cirka € 10.000, när de fortfarande levde tillsammans. Nu har han en annan ängel åtta och dras till henne, vän tillbaka till sina föräldrar. Men han gör inga försök att betala tillbaka pengar

Räntorna på personliga lånade pengar och tid;

Hej, om jag låna pengar privat och sedan betala 10% ränta - de måste vara beskattningsvärde? Och kan jag annonsera - säga att jag betala någon 10% ränta för 3 månader? Intresset är kapitalinkomst enligt § 20 EStG. Bidraget besparingar är 801, - € för

Express Lån av "& halv, everyoneCharacteristic finansiella och tid, vid" & semi; & Quest;

För vissa finns det i tidningen listor över "jedermannfinanz.at" Detta företag erbjuder Express lån du också kontakta via telefon med detta företag i samband kanske någon har haft erfarenhet med "jedermannfinanz.at" har du en idé om de

Views klagomål med lånade pengar utan kontrakt & quest;

Ex-pojkvän av min vän lånade henne några år sedan pengar - utan som gavs att de någonsin skulle återbetala. Så det var faktiskt mer av en donation. De har aldrig registreras. Nu är separerade, och han vill ha pengarna tillbaka. Hon har inte det och i

återbetala Måste jag lånade pengar från Heritage & quest;

Min far gick bort i oktober 2015 min farfar och hans två fru i augusti 2015. Min farfar och hans fru har varandra som sin enda arvinge, min morfar 5 dagar efter faderns domstol verstorben.Mein användas som den enda mottagaren. hustru min farfars ättl

lånade pengar

Jag lånade pengar två år sedan mitt ex significant other. Nu är han inte längre tillbaka. allt jag har är en intern överföring av beloppet och mina barn som kommer att veta om det. Vad kan jag göra för att få mina pengar Snälla hjälp mig Jag håller F

lånade pengar och begränsning & quest;

Hej alla, Jag behöver hjälp med följande begäran. Notera som har lånat osv ... Det handlar om att rättsläget. Jag försöker Zufassen kort: Förbindelse 06/1997 Föremål för kommersiellt arbete under 1997 på grund av inträde i Fa. Maken. Denna skuld v. C

Kan fritt mor i äktenskap gratis pengar att återta fritt son- & quest;

En vän och hans tidigare fru har varje få samma belopp från sina mödrar för välbehövlig bil. I separationen, var överens om att de skulle hålla hela inventeringen i sin lägenhet och han fick på den professionella wchtige för honom bil. Som hans ex-fr

Hur får jag pengar ur en hjärt-tillbaka & quest;

Jag lärde mig genom en vän av en hjärtcykel där du investerar pengar och bör få garantier för åttafaldiga insats tillbaka. Därefter jag lånade pengar bland vänner och används där. Men nu vill jag få mig i åtnjutande av pengar för att undervisa åtta p

Vilken är den rättsliga situationen och komma; om jag inte kan betala tillbaka från en vän lånade pengar & quest;

Jag har en fråga. En vän gav mig hjälpte gånger med pengar och jag sa till honom att jag inte vet när jag kan betala tillbaka. Unterschrieft från min sida finns det inte. Alla samtal eller SMS diskuterades. Nu skickar han mig advokaten. Sett från min