B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-11

Med 18 år som en high school utanför & quest;

Advertisement

God dag,
Jag är 18 år gammal, high school och måste ta bort hemma ofta betona med mina föräldrar ... Det är därför jag bestämde så snart som möjligt. Tyvärr har jag ingen inkomst (exklusive 184 € barnbidrag). Kan jag konstatera stöd i form av bostadsbidrag, studielån, etc förvänta sig? Min skola är ca 45 minuter från där jag bor. Min mamma är en anställd och min far är egenföretagare.

answers

Du säger att du är abiturient. Har du tagit examen eller om du är att innan ännu?

Om du är elever på en high school, gör det fortfarande inte har en high school, då du bara har rätt till studielån om tur- och returresa med kollektivtrafik mer än 120 minuter. tar.

För att besvara frågan mer information krävs:
Vilken typ av skola typ är det? Om det är en yrkesskola som varar minst två år och en Yrkesexamen lärt?
45 minuter: Avser till bilen eller i kollektivtrafiken?
Gensvaret från Tina är fel.

du kan om dina föräldrar du betalar för allt detta, naturligtvis, flytta ut.

Lagstiftaren har gjort under förutsättning att endast off "barn" upp till 25 år när:

  • de illa
  • det längre bort en utbildning gör (då det BAB)
  • de studerar utomlands (där din 45 min. inte tillräckligt långt borta är)
  • föräldrar betala för allt
  • barnet tjänar / har tillräckligt med pengar själv.

Nej, du har inte fått någon rätt till studielån. Eftersom det är sannolikt bitande tänder zam.

Jag antar att du har din snart High School, i de senaste 1-2 åren? Vad sägs om. Om du letar efter ett andra jobb, du redan spara lite pengar och sedan efter examen, när du har en studie eller utbildning plats, flytta ut? Då du hävdar att BAföG eller på bab.

Related questions

Kotmmt Bildungskredit für mig i fråga och komma; när jag ikapp och studera High School vill & quest;

Någon som vet mer om studielån? För om jag har för avsikt att kompensera för den allmänna gymnasiet efter min utbildning, jag behöver pengar. Men Efter gymnasiet ville jag studera också. Jag hörde något om en utbildning kredit. Vitt till någon mer? T

Är det möjligt stipendium för en high school för att få & quest;

Jag behöver ekonomiskt stöd för den 13: e klass i en high school och är en duktig elev - det finns stiftelser som sådana elever skulle stödja ekonomiskt? Det finns studerande BAföG http://www.bafoeg-rechner.de/FAQ/schueler-bafoeg.php Att det finns st

High School om andra chans utbildning och komma; Kostnaden för denna självrisk & quest; Om ja & comma; gillar & quest;

Hej! Jag har gjort upp min Abitur på Berufsoberschule förra året. Det kostar för läroböcker, skolmaterial och resan uppstår. Totalt ca € 1200:e Hur kan jag göra kostnaden för skattefordringar? Om detta är viktigt, yrkesutbildning Jag har redan färdig

Barnpensionen för min son är 412 Euro & period; Han går fortfarande i skolan och LPAR, High School i 2016 och rpar; & period; Måste han frivilligt sjukförsäkrings & comma; eller inte & quest;

Jag var änkling från 2001 till 2015. Min sena fru Beamtin.Meine änklingspension justerades. Min son flyttade in 2001, tills min rygg äktenskap 2015. Orphans Pension. uppgående till cirka 180 euro. Eftersom mitt bröllop min son hänvisar nu till en bar

Underhåll för High School distansundervisning nac flisas Fachabi & quest;

Min son är 18 år gammal och har bara avbröts hans diplom. han inte skulle göra som han vill studera fysik och nu vill nå en avlägsen High School En utbildning. Måste jag här fortsätta att betala underhåll? Snabbare och billigare rådet om familjerätte

Om du har en student lånefordran quest om du är över 30, och har examen från high school på andra chans utbildning &;

En gammal vän till mig har gjort ganska yrkesutbildning efter gymnasiet och arbetade under några år. Sedan ville han något mer och har omlagda i natt skolan examen från high school och nu vill börja studera. Han är nu 33 år gammal. Har gör han fortfa

Söker en praktikplats inom den finansiella sektorn och halv; Max & period; För 6 veckor och halv; har high school 1 & comma, 8 och halv;

Söker en praktikplats i Bayern, München föredra att överbrygga klyftan mellan skolan och slut baslinjen. Mitt mål är, till exempel, i ett intressant område. bankverksamheten för att få första insikter och så eventuellt att få nya insikter för karriär

High School år i USA - Finans & quest;

Hej! Jag skulle vilja tillbringa en high school år i USA i det kommande skolåret. Mina föräldrar vill att jag men som inte helt fond, eller säger att de skulle ge mig bara så mycket pengar som jag skulle kosta i Tyskland. Det är därför jag har försök

Kan jag dra av kostnaden för high school vistelse skatt & quest;

Vår son precis tagit examen från high school år i USA. De betydande kostnader men jag skulle vilja bosätta sig i inkomstdeklarationen som särskilda kostnader eller extraordinära bördor. Är det möjligt? Vem betalar för sina barn skolavgifter vid en pr

Kan han göra en high school i konkurs

God kväll. Jag har min brorson rekommenderas också att registrera insolvensförfarandet, eftersom han drar också ett berg av skuld före honom, lärde han något utan att någonsin ha (undervisning) kan löna sig NIE. Han vill därför att han är ganska smar

0
Views
0
Ccomments