B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing fastigheter hyresgäster lägenhet Extrakt hyresvärdar vräkning kostnader övertagande Hyresrätter & plus; hyresvärdar 2017-06-06

Mattvätt efter att ha flyttat ut och komma; Ersättning & quest; & quest;

Advertisement

Hej Alla,
Jag skulle ställa frågan, nämligen:
Hyreskontrakt omedelbart från 15.12.2011 - 14.09.2010
Min hyresvärd har låtit lägga nya mattan innan flytten. Den 14/09/2011 flyttade jag och min hyresvärd invände att det fanns 2 fläckar på mattan. Ca € 2 bit stora och inte riktigt märkbar.
på 15/09 hyresgästen matas sedan direkt. Vi var där överens muntligen att vi kommer igen i kontakt med avseende på rengöring. Den Vieter har rapporterat nciht udn ärendet därför gjort för mig.
Nu får jag en plötslig out of the blue ett samtal på min brevlåda att jag skulle betala en räkning 328 € mattan rengöring kostnader. Är det motiverat? Måste jag ha något att betala?
Jag menar att jag inte har tid att förbättra eller förskott inte ens informerats om kostnaden / kostnadsberäkning, etc. Dessutom finns det faktiskt direkt matas hyresgästen och rengöring har definitivt bara skett när det har varit vana vid.
Tack på förhand för din hjälp
hälsning

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Tack på förhand för svaren. Ägaren vill nu skicka räkningen till mig.
Hur ska jag svara?
Helt enkelt skriva avslöja att kostnaderna är för höga och jag har passerat räkningen min advokat?
Eller helt enkelt hävda att någon sådan tidsfrist fastställdes för rättelse och jag därför jag inte bära kostnaderna.
Jag menar € 328 för 2 små fläckar är friendly i mina ögon absolut hefitgst.

Uppstår en annan fråga: Är det proportionalitets eftersom två små fläckar en komplett rengöring utan samråd med Exmieter att låta göra?
Hyresgästen måste fortfarande höras i förväg om han kan kalla rimliga metoder för att hålla kostnaderna för att eliminera knappt synliga föroreningar låg.
Slutligen, under förutsättning att hyresvärden förlust lindring.

Vanligtvis finns det en besiktningsrapport när du lämnar en lägenhet, alltså behållas för alla sidor som pekar är möjligen fortfarande öppna för att göra eller. Muntliga avtal är fortfarande ganska lätt att göra och trevligt men om någon senare påminde är en annan fråga.

Det beror nu på om det finns vittnen till den muntliga överenskommelsen. Om du är osäker, behöver du förmodligen att ta kostnaden, eftersom avlägsnandet av plåstret borde ha gjorts innan du flyttar ut.

TACH tillsammans,
Jag nu får från min ex hyresvärd en kopia på fakturan och acceptans protokollet.
Rengöring skedde exakt en månad efter att jag flyttade.
Det vill säga, det har bott där redan en månad nuvarande hyresgäst !!!
Dessutom var det handover-protokollet inte undertecknat av mig.
Vet någon vad som ser ut som i lag i detta fall?
Tack på förhand

Jag skulle också vägra, här skall du förmodligen vara rippat. Gå till en advokat och låta dig råd där bestrida avgiften kan tolereras.

Related questions

Kostnad för renoveringar efter att ha flyttat fortfarande dras från skatt & quest;

God dag, såg jag ett svar på följande fråga: Jag har nyligen flyttat. I den gamla lägenheten vissa renoveringar som krävs med fel av mina egna. Kan kostnaden för att göra bra efter ett drag ännu av styr att lösa? Jag frågar eftersom du kan i princip

Skattenummer efter att ha flyttat

har flyttat till en annan stad, ska jag använda den gamla skattenummer på deklarationen eller krig jag tilldelas ett nytt nummer från den nya skatten kontor? Hur får jag ut som skattekontor är ansvarig för mig, det är i min stad mer Snabb och billig

Jag har flyttats och fångas utan miljöplakett och period; Hur kan jag rygga & quest;

Jag har flyttats och fångas utan miljöplakett. Hur kan jag rygga? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du måste betala 80 euro! Det fanns gånger gånger där tillsynsmyn

våra hyresgäster har flyttat ut och period; Hur länge måste stå tömma lägenheten

våra hyresgäster har flyttat ut. hur länge huset måste stå tomt nu utan beräknas av skattekontorets andra bostad skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den andra hem skatt

Efter att ha flyttat förändring från kommersiella till "& halv, normal" och halv; sysselsättning

Hej, jag har en fråga till deklarationen, som jag tyvärr genom att googla jag inte kan svara på. Jag arbetade fram till maj 2009 om verksamhetstillstånd. Nu Efter att ha flyttat till en annan stat, jag arbetar på skattekort. Egentligen skulle jag ha

Flickvän har flyttat in det är under 25 nu får jag bara halva slaget från kontoret

Innan kort flickvän till mig Fed under 25 De begärde tjänster på arbetsförmedlingar och nu också får 313 euro hänvisar jag fullt ALG 2. Nu till mitt problem jag kommer nu 50% av hyran dras, kommer de nu bär med vad jag verkligen helt förstå. men hon

Barnbidrag & comma; flyttat ut 23 år

Hej, jag har nu smart för en tid på Internet. Och bara inte misslyckas mig lite info. Jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Kort sagt: innan min 20-årsdag jag bodde hemma och hade rätt till barnbidrag för min skolutbildning och min FSJ. Med 20 Jag sedan

Efter att ha flyttat in i de nya lägenhet hälsoproblem och komma; Gör så & quest;

Kan du göra ett köpeavtal för en lägenhet återförs om familjen efter att ha flyttat alla sjuka plötsligt stark hosta som inte är också en diskret brist. Hur man ska gå? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Min son har flyttat in med sin flickvän och kommatecken, hänvisar ALG2 & period, behöver nu sina föräldrar att betala för honom och period;

min son har flyttat in med sin flickvän och han får ALG2.jetzt till sina föräldrar för honom aufkommen.seine flickvän blir ca 300 € lärorikt pengar, Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.ex

Hi Experter & comma; Jag har nyligen återvänt från Tyskland flyttat till ett annat EU-land och komma; Jag förstår den relaterade skatteskulden korrekt & quest;

Jag har nyligen flyttat från Tyskland till ett annat EU-land. Så jag är begränsat skattskyldiga i Tyskland, som jag förstår det från dagen efter min avgång. Med detta menar jag att t.ex. utdelning från tyska företag i Tyskland beskattas eftersom de h