B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-14

Mat i Tyskland eller Schweiz & quest;

Advertisement

Hej!
Jag arbetar och bor sedan 1,7. för ett år i Schweiz. Betalade jag är fortfarande från Tyskland. Jag går en gång i månaden till Tyskland för att där vänner, partner och familj att besöka.
Vad har jag i min skatte kontor i Tyskland indikerar ett centrum för livet, och hur denna skatt i mitt fall se ut?

answers

saknar viss information. Har du fortsätter att ha en bostad i D? Om inte, då åtkomst till uttagsskatt. Detta är lite mer komplicerat, så jag rekommenderar:

Svara på frågorna i @EnnoBecker! Då kommer du att få hjälp!

Efter frågan att döma, ser jag mitt liv i CH. Men för att vara saknas vissa detaljer.

Frågan är, först, om du har övergett din bostad i Tyskland eller inte. Bara om du vet att du kan uttrycka på utflyttningsskatt.

För övrigt måste dessa frågor besvaras:

  • Beskattning där?
  • Om i Tyskland: Reklamkostnader eller kostnader i näringsverksamhet? Duplicera ekonomisk förvaltning?
  • Vilken typ av inkomster alls?
  • Gränsarbetare status (artikel 15a) i behov av förtydligande?

Kanske bör du vara lite mer avslöjande. Numbers, dock inte bry sig.

Related questions

Vad finns i det nya avtalet mellan Tyskland och Schweiz noggrant kontrollerade & quest;

Det bör finnas ett nytt avtal mellan Tyskland och Schweiz, för att be för att skattesmitare att betala. Vet någon vad är exakt styrd och där skillnaderna mellan de nuvarande arrangemangen är? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av

Föräldrapenning i Tyskland efter barnbidrag från Schweiz & quest;

Hej! har ett problem och hoppas att det kan mig någon weiterhelfen.bis nu har jag funnit något riktigt svar på mitt problem (inte ens från kontoret :-(). Så jag och min flickvän har nyligen Nachwuchs bekommen.meine flickvän arbetade (nu moderskapssky

Hur man undviker kostnader i överföringen till Schweiz & quest;

En fråga jag skulle ha. Innan jag kom till Schweiz, hade jag redan betalat min insättning och den första månadens hyra för lägenheten. Här om avgifter på 30 euro uppkommer. Om jag nu i Schweiz öppna ett konto och mina föräldrar har mina pengar på det

Gynnar nya skatteavtalet mellan Tyskland och Schweiz "och halv, gamla" och halv; Skattesmitare och strävan;

Den nya skatteavtalet mellan Tyskland och Schweiz, bland annat dubbelbeskattning - det vill säga att banken inte längre behöver specificeras för att fråga dem i Schweiz, men i gengäld, Schweiz vill "gamla fall" utanför tag i nya, förenklade info

Geiten dessa svar för Schweiz & quest;

Tyskland och Schweiz men har nich dei samma lagstiftning, eller Teusch I. Den schweiziska rättssystemet är en annan än i Tyskland. Vissa svar kommer att vara i Schweiz ändå liknande, eller vara densamma. Men det är bättre om du be din fråga när det g

Vad blir konsekvenserna för trafikförseelser i Schweiz & quest;

Om man tävlade i Schweiz och dess har blixtrade under, då måste man oroa konsekvenser i Tyskland? Eller så kan du bara kasta brevet från Schweiz i papperskorgen, eftersom de alltid inte hör till EU? Jag skulle kasta ett brev från Schweiz nciht i papp

Fortkörning i Schweiz & quest;

Efter 5,5 månader, ett meddelande från Canton Basel 36km / h var alltför snabbt. Har jag konsekvens barer efter 5,5 månader? Enligt Bußgeldkatalog som skulle vara mest över 1000 € och 3 dagar fängelse! Jag har kontrollerat med en advokat. Schweiz avs

Bosatt i Tyskland med sina föräldrar och i Schweiz & quest;

Hej Alla, Jag kommer att börja arbeta i april i Schweiz, där jag hittade en lägenhet och undertecknad upp för att komma igång som bankkonto, etc. Vericherung set. Jag skulle vilja att min bil (Holder är min far) ta till Schweiz, men bara få en parker

Betalar skatt i Tyskland för arbete i Schweiz & quest;

Hej! Vi har satt en frilansare från Schweiz i vår sjukgymnastik praktiken. Hon har nu fått från din revisor den information som de kan här i Tyskland inte fungerar eftersom de var tvungna att betala skatt på sin av intjänade under första halvåret i S

Är det meningsfullt att utbyta schweiziska franc i Tyskland eller tillbringa i Schweiz & quest;

Är det på grund av förhållandet mellan pris nu fortfarande klokt att vänta tills du kommer tillbaka i Schweiz att utfärda schweiziska franc eller är det nu också vettigt att byta ut franc i Tyskland? Kan pris förhållandet "fasthakande", växelkur

0
Views
0
Ccomments