B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring arbetsrätt signatur Lag uppsägning e-post meddelande & plus; Lag rekommenderat brev elektronisk signatur 2012-07-31

Måste undertecknas uppsägning & quest;

Advertisement

Såvitt jag vet, kan du avbryta den som e-post, men nu har jag hört att du kan säga upp försäkringen med endast en signatur. Ett e-post Jag kan inte logga ja. Är det då en uppsägning inte är effektiv eller finns det en elektronisk signatur?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

enligt §127 BGB är klart hur gå vidare. annat avtalats, så jag skulle antar skriftlig form av.

respekt. effektiviteten eller utformning kan också hittas i den slutna informationsavtalet.

Jag hade skriftligt meddelande, i förväg tidsfrister fax till försäkring för vårdnaden om. den ursprungliga skriv dessutom genom att anmäla. då är du på den säkra sidan!

Post med mottagningsbevis är det säkraste sättet att veta att meddelandet har nått "lobbyn på mottagaren" (Act-tyska).

Men jag har vant mig att spara pengar, där jag skriver meddelandet på datorn, dessa utskrifter och underteckna och de avancerar fax till mottagaren. Den efterföljande faxloggen Jag plockar försiktigt eftersom tvivel i domstol, är det erkänt som bevis på att jag skickade meddelandet i tid till mottagaren. Ofta annars med uttalandet: "Vi får inte" - står inför.

Som en fotnot, kommer faxet märkas att detta fax är att betrakta som preliminär information och kommer att anlända den ursprungliga skrivelsen i de närmaste dagarna per post.

franked 0,55 € jag kan normalt skicka per post dåvarande.

Detta är tillåtet.

Om du bör tänka på en uppsägning av anställningsavtal här, då skulle inte e-post.

Meddelandet måste undertecknas och du är osäker, bevisbördan för att AG uppsägning faktiskt togs emot, det bör därför endast förekommer i framför vittnen eller skicka med rekommenderat brev med mottagningsbevis.

en post kan inte logga som du registrerar ett brev, men du kan signera faktiskt.

det finns notbook också ytterligare program till en "normal" kan generera unnterschrift.
eftersom problemet ligger inte.

ett meddelande är därför i princip accepteras endast i skriftlig form.
När vi skickar ett meddelande då registrera bara.

Man kan säga med e-post, men det beror på vad du vill avbryta. En stor del av kursen är inte sägas via e-post. Annars skulle jag inte empfeheln att avbryta e-post, bättre via fax eller e-post, med mycket viktiga frågor eller med partners som jag verkar opålitliga endast med rekommenderat brev.

Related questions

Varför har en överenskommelse uppsägning quest en blockerande tid för arbetslöshetsersättning att följa &;

Jag löste september förra året min arbetsrelation med min tidigare arbetsgivare efter överenskommelse terminering och har tagit andra chans utbildning för ett år efteråt. Efter framgångsrik består av skola, berätta nu, men Arbeitsargentur med att und

Uppsägning av hyresavtalet med hyresgästen antogs uppsägning & quest;

En vän till mig har tank avslutade sin hyresrätt och hyresvärden accepterade omedelbart annulleringen. Nu är hyresvärden för vräkning. Han tror att han har accepterat avgång. Min vän, dock måste förlita sig på mitt råd att uppsägningen inte är effekt

Om du har en 400-euro arbetstagare även skydd mot uppsägning & quest;

Någon som vet om en 400-euro anställd är också föremål för lagstadgat skydd mot uppsägning? Tack! Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om anställningsförhållandet har funnits under min

Titta på fotboll på jobbet - det finns en anledning till uppsägning & quest;

En kollega till mig har fångats under arbetet fotboll att titta på och har bara kraftfull ilska på kinden. Kan det vara ett skäl för uppsägning? Det kan inte besvaras i allmänhet. Det beror på de exakta omständigheterna. I synnerhet hur mycket påverk

Utgången i hyresavtalet som ett skydd mot uppsägning & quest;

Jag krävde från min hyresvärd att han avstått från sin rätt till uppsägning i eget bruk fall minst 3 år. Annars är vi överens och han har även detta krav utan att göra institutioner accepteras. Men nu är frågan hur vi skriver i avtalet. Jag har hört

Om du har fullt i händelse av sjukdom uppsägning & quest;

Är det sant att du kan njuta fullt ut i händelse av sjukdom eller uppsägning kan vara ett enkelt avslutas vid denna tid så? Trots en rättsligt skydd mot uppsägning kan ske för att avsluta på grund av en sjukdom. Sålunda kan en arbetsgivare säga upp s

Om en kortare löptider i en livförsäkring bättre än en uppsägning & quest;

Är det på ett bättre liv försäkring termen att förkorta dem i stället för att avsluta? Om man gör så då färre förluster? Här hjälper bara exakt durchrechnen: vad jag får på en avslutning (min. 50% av de avgifter som betalas skall betalas) vad jag får

Avgångsvederlag genom ömsesidig överenskommelse leasing uppsägning & quest;

Om du vill avsluta en hyresvärd hyresgäst, men detta har ingen legitim orsak till uppsägning, kan man dra nytta av en samförstånds uppsägning av kontraktet beaktas. Då hyresgästen inte kommer att användas, vilket är varför du kan erbjuda ett avgångsv

Fusion av o2 och e plus - Jag karakteriserade rätt till särskild uppsägning & quest;

Om sammanslagningen av O2 och Eplus rätt till en särskild uppsägning? För år, vill jag ur mitt kontrakt ut, men alltid verpenne dagen för uppsägning och sedan lägga tillbaka ytterligare ett år drinn. Det skulle ha varit ett bra tillfälle. Nej, gjorde

Vad händer med min semester rätt vid uppsägning & quest;

Hej, jag är nog i mars (när alla förhandlingar har genomförts med den eventuellt kommande arbetsgivare) för att avsluta i slutet av juni. Säg: På 1,7. starta nya AG. Fram till dess har jag tagit men min redan godkänd ledighet på 21 dagar. Hur mycket