B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-17

Måste skriva Opposition & quest;

Advertisement

Skatteverket har uppenbarligen inte erkänt eller förbises bevis i reklamkostnader i min deklaration. Detta är från skatteutgifterna inte spåras. Måste jag skriva en invändning, eller skriva en kort, informell kommunikation? För jag har aldrig skrivit en invändning och ärligt Garnicht berättade vad detta måste innefatta allt. Vem kan hjälpa mig snälla ni?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

En missvisande vid en opposition är ofarligt. Om du som ett ämne i stället för "opposition", "Hitta resultatet doof!" skrift, är det också en invändning. Viktigt är skriftlig form och överensstämmelse med tidsfristen.
Man bör dock komma ihåg att medlet bör erkänna skatteverket har vad du verkligen vill ha från honom. Så namn, bäst ännu kontrollnummer, skriva på, skriva vad det är (t.ex. inkomstskatt 2009) och sedan säga vad du vill (t.ex. Tyvärr har du inte erkända dokument som jag ber för behandling av annonseringskostnader i mängden X, -. EUR). Om du vill ha ännu mer signatur under. Dock är det inte ens nödvändigt!

Det sträcker sig en kort informell meddelande. Det är då räknas nödvändigt eftersom opposition eller ändring. Erwähn sluta bara att du inte håller med mängden reklam kostnader och be om en förklaring till avvikelsen.

Till en "formell" opposition du inte komma runt när skattemyndigheten har glömt att erkänna dina annonseringskostnader. Har du någonsin kontrollerat om i antecknings något är varför detta inte har hänt?

Men en invändning är inte så illa! Du skriver helt enkelt ett kort brev till skattemyndigheten. Det kan naturligtvis som en "informell kommunikation" utseende, bara han var ordet "opposition" ingår och nämner taxering, mot vilka invändningen avser. Och då du skriver bara i en mening som du hade förklarat xxx euro i annonseringskostnader och även dokument har lämnat in dessa dokument, men uppenbarligen förbises när kommunikationen och du därför be om ändring av beslutet.

Det hela måste göras inom en månad efter anmälningsdatum!

Informationen om rättigheter, men också skälen för icke-erkännande är så vitt jag vet på baksidan av meddelandet !!

Related questions

Riester & period; Kan död kontraktet till maken skrivs över & quest;

Vad händer alls i döden av kontraktet? Kan Riester pensionen skriva över den? Hej Tim, Ja, i händelse av dödsfall av lagstiftaren har utfärdat bestämmelser. Du kan huvudstad både på en (redan existerande eller skapas) överförd Riester avtal make, lik

Budget Boka - När app eller föredrar du att skriva ut & quest;

Jag skulle vilja att styra start bok. Men som jag känner väl själv, jag vet att med mig snabbt komfort och sticker mina utgifter i "bortglömda" enhet. Nu skulle jag vara intresserad om någon vet om ett utskrivet dokument eller en app är lättare

Kan stämplar också skriva ut & quest;

Hej, med mig runt hörnet, det finns en brevlåda där jag kan kasta mina brev och de kommer att plockas upp från posten och skickas. Tyvärr är det mest så att jag saknar stämplar och jag har alltid köra ett extra till postkontoret. Nu en bekant sa att

Skapa konto - vad ska jag skriva in & quest;

Hej, jag är 18 år gammal och har nu som en kvasi-time jobb är ett jobb där jag synkronisera YouTube-videor. Avkastningen beräknas per video. Den person som ansvarar berättade för mig att skriva fakturor och låt mig veta hur jag gör det först och främ

Är balansera en skattefordran ofördelaktig i opposition & quest;

Jag betalade en skattefordran, men bara för att undvika utestängning. Efter stående i taxerings att han är omedelbart verkställbar, även om jag borde tilltala. Invändningen Jag satte en brunn. Kan jag därför straffa honom att jag betalat skatt påståe

Hur är dator och skrivare för att skriva ut & quest;

Jag har köpt en ny dator och en skrivare. Båda enheterna vardera har kosta mer än € 400,00. Således skulle båda vara men utanför som MLA, eller hur? Nu finns men som ett system som de tillgångar skall kunna användas oberoende av varandra. Vad är det

Hantera en GmbH - Skriv bill & quest;

Hej! att berätta ingen lång historia, anser jag mig kort. Jag är för några år och frilansuppdrag bland annat för vissa kunder och för mig själv. Nu en kund erbjöd mig, som jag har arbetat under en viss tid för att överta chefen inlägg en GmbH som är

Hur man registrerar korrekt med ARGE igen & comma; skriver tillräckligt & quest;

När man inte längre beroende av konsortiet, ett rapporten sedan skriva kan, eller måste gå personligen. Måste vi ge skäl? Brev till konsortiet med adress och underskrift, vänligen acceptera min (eventuellt med behovet samhället) till .... från ALGII

Har min man ibland skriva Kreditavtalet & quest;

Till vårt hus vill göra några energieffektiva min man och jag tar på banken för ett lån för Rennovierungsarbeiten. I en rådgivning session har nu fått veta att min man måste garantera lånet och också undertecknat måste. Är det verkligen nödvändigt oc

Min far och LPAR, vårdnivå 3 & rpar; måste gå hem och komma; hans andra fru har hennes hus snabbt skrivas hennes dotter & comma; Du kan göra det skrivs ångra & quest;

"Hans andra hustru har sitt hus" Så huset inte tillhörde din far, men hans andra hustru, eller hur? Således gåva till dottern är laglig. Även om hon inte hade fört det in i äktenskapet, det inte behöver säljas om finansieringen av Heimplatz är m