B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-20

Måste sig bra skydd mot förlust av inkomst och komma; om du får en kredit & quest;

Advertisement

Vad händer om man tar ett lån och sedan förlorar sitt jobb eller har en olycka? Finns det något sätt att hans förtjänst då som goda säkringar som man inte slinta med kredit i en ekonomisk ruin?

answers

Jag själv hade ett sådant fall hade jag då irriterad (kubik) som har "talat in" av kassören en vers. Mot arbeitslosiegkeit mottaglig när kredit hade då en restkred. av ca 2000 euro. Över en natt var jag arbetslös, (efter 27 år) vers. Har betalat omgångar. Unga råd du bara .. Man vet aldrig vad som kommer .......

Mot olycka eller sjukdom kan du skydda. Sjuk- och olycksfallsförsäkring är geeigent här.

Men det finns nu också en försäkring som utom olycksfall och sjukdom även säkrar arbetslöshet. Detta kan vara en bra lösning, särskilt eftersom priserna är rimliga för detta.

Related questions

Involvera EU pension u & period; Grundtrygghet och period; På vilken nivå av inkomster min man att jag får mindre GS & quest;

Bästa Team, Jag hänvisar sedan 2009 ett EU pension på 345 euro - nu obegränsad; dessutom får jag grundtrygghet. Nu vill jag att gifta sig. Vid vilken inkomstnivå, (och han är pensionerad) min blivande make får jag mindre grundtrygghet, eller till och

Vad händer med inkomster från deltidsjobb när jag får ett heltidsjobb & quest;

Jag har faktiskt 2 sido jobb och få på ca 800 € per månad. Men jag hoppas att jag äntligen få en heltidstjänst i 1 eller 2 månader. Vad händer med den ersättning? Kommer min inkomst räkna på min heltidsarbete och jag får en högre skatteklass eller in

Serverar en livförsäkring strävan som ett bra skydd i åldern &;

Är det rekommenderas en livförsäkring schema som pension eller om detta är en ganska dålig väg i pension? NEJ! Livförsäkring skall fyllas i de flesta fall endast i form av en "risk" livförsäkring. Detta är själva syftet med livförsäkring: säkerh

Ska jag för min lilla dotter hemgift köpa försäkring & comma; bra skydd för senare & quest;

Vad gör elevrådet här, är det bra för min lilla flicka att slutföra en hemgift försäkring, som fortfarande är ett bra skydd för senare? En hemgift försäkring är bara en annan form av Kapitlalebensversicherung. Jag skulle inte rekommendera en sådan sa

Budgivning realstatsobligationer ett bra skydd mot inflation och quest;

Söker en investering som är väl skyddad mot inflation. En medarbetare berättade för mig att realstatsobligationer. Erbjuda riktigt så bra skydd som han säger? Vad gör bindningen är intressant, som indexeras och investeringsbeloppet. Därför vill jag s

Kan risken för förlust av inkomst eller minskning skyddas av försäkring & quest;

Det är egenföretagare och tävlingar av denna aktivitet och med inkomsterna från sin försörjning hans hustru och minderåriga barn. Detta går några år ganska bra. Det är att göra en förmögenhet. Men för att klara sig. Men det betyder inte att de komman

Jag har omkring mig skydd mot förluster på fastighetskrediter och strävan Vilka alternativ;

Vem kommer att köpa en fastighet lång betala av lånet. Däremot kan en hel del ske på den tiden: handikapp eller död familjeförsörjare i familjen. Hur låntagare bör skydda sig mot dessa risker? Vilka är alternativen? Tack! En Rsikolebensversicherung U

Jag harts 4 & comma; ensamstående förälder och vill gifta sig och komma; han ingen fast inkomst och komma; långdistansförhållande

hej, Jag är en ensamstående förälder (son 15 år) och hänvisar harts 4, har min vän ingen regelbunden inkomst, så det är oberoende och att leva "ur hand i mun, få bostadsbidrag och äger ett hus med en mycket nedsliten hus. eftersom min son och min vän

Vilka fastighetsvärden är ett bra skydd under krisen och inflation & quest;

Jag har ofta hört att många investerare flyr nu i fastighetsvärden, eftersom de förväntar sig en inflation. Vilka konkreta tillgångar kan nu rekommendera att komma igång? Bör du investera allt i materiella tillgångar? Eller hur stor del maximalt? Jag

Strejk på Lufthansa - vem betalar hyra och period; Förlust av inkomst och strävan;

Lufthansa har meddelat pilotstrejk för nästa vecka. Anta att jag har vid denna tid bokad för yrkesmässiga skäl ett flyg som misslyckas. En ersättnings flyg är att boka. Vem kommer på för någon förlust av intäkter? Finns det en försäkring? Snabbare oc