B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-01

Måste se i en hyrbil och betala för det och komma; att en passagerare mitfährt & quest;

Advertisement

Är det sant att man i en bil måste också betala för att en passagerare, och även andra personer, förutom förarplatsen, en ritt?

answers

Eftersom du har missförstått något. Det är upp till dig helt ladda bilen och använda alla säten. Du bör dock notera att en ytterligare drivkraft för prishöjningar, så om du till exempel. Vill att bredvid dig och din fru har rätt till hyrbil.

Usch, nej! Det kan vara att du måste betala ett belopp per dag, förutom om det ska finnas en andra förare, det vill säga mer än en person kan köra fordonet.

Och kanske priset ökar också, om du så transporteras en shoppingrunda eller i regnet på vägen eller i mörker eller ... ???

I hyran är densamma, oavsett hur många människor - inom lagliga gränser - ride.

Jag har aldrig hört talas om.

Hyr så hela bilen, inte bara sätet.

Nej, verkligen inte.

Det kan vara så att du betalar dessutom om det finns andra förare.

Related questions

Inte skador hyrbil: Måste betala ändå & quest;

Jag hade en BMW hyrd förra veckan 1er Sixt och hade en stor brådska. Efter undertecknandet av hyresavtalet och överlämnandet av nyckelpersoner har pekat mig till fordonet för repor på motorhuven och tog bilder av det. Han menade att det skulle vara i

Som med en hyrbil erbjudande "och halv, i mån av tillgång" och halv; förstå & quest;

Jag såg erbjudanden om biluthyrning och det finns i några mycket attraktiva erbjudanden "i mån av tillgång" fall. Betyder det ger lika billiga bilar ut? Kan det vara så att jag boka och ändå måste betala mer? Detta innebär att erbjudandet är beg

Betala bilförsäkring även reparera om en begagnad del installeras & quest;

Efter en olycka där jag var inte att skylla på bilen är nu i verkstads verkstaden chef ringde mig och informerat mig om att han införlivar mig en reservdel som behövs, men är tillräckligt att han hade i lager. Nya sinnet. Skulle pågå en vecka ordning

Betala hyra trots & period; & period; & period; & period; & period; & exkl; & quest; & exkl; & quest; & exkl; & quest; & exkl; & quest; & exkl; & quest;

hallo..ich har några frågor om min Miete..zum jag betala månadshyra som är (åtminstone för mig) uppvärmning och varmvatten är dabei..so det är också i Mietvertrag.Die Värme listas under driftskostnaderna för en månad med 50 € ... och en annan punkt i

Måste betala ProzeĂźkostenhilfe & comma; om du vann målet i domstol & quest;

I fallet med en arbets rättegång sökte jag Prozeßßkostenhilfe. Arbetsgivaren måste betala på dömda betalningar. Nu arbetsdomstolen kräver återlämnande av rättshjälp. Får inte den dömde bära kostnaderna? I första hand arbetsdomstolen, kommer varje del

Nästa skyldighet att betala hyran för flera månader bestående sjukhusvistelse för hyresgästen & quest;

Har hyresgästen fortsätter att betala hyran för den tid då det är flera månader på sjukhus och sedan vänta i månader att rehab? Naturligtvis, mutter hyran betalas. Sedan nästa och beror 3 veckor är på semester och inte betalar hyran också. Var skulle

Sjukförsäkring betala två gånger för arbete och för övrigt oberoende & quest;

Hej! Jag planerar en bra sex månader bredvid mitt yrke mitt eget företag med en liten konsultfirma som jag genomför månatliga ca.2000 euro per månad, vilket jag måste ganska hög skatt, eftersom jag har några frågor eller bara fokusera min fritid. Så

Betala på nätet min hytt om det misslyckas och quest;

I morse fick jag uppleva en komplett väg nedläggningar. Betala på nätet i ett sådant fall, till den taxi som jag tog sedan arbeta? Det skulle ha något annat sätt att få läggas till arbete .... ingen buss etc. Här är när och vilken betalning kommer at

Hur mycket måste du betala en Bausparvertrag & comma; tills den är mogen fördelning & quest;

Om sparbeloppet är 50.000 euro, då måste man einbezahlen 25.000 euro för att få sparande och lån (€ 25.000 vardera)? Den ränta du betalar då endast för lån till ett belopp av 25.000 euro. Tyvärr, jag inte kan identifiera sig med från att bygga bespar

Måste betalas advokat själv och komma; om rättsskyddsförsäkring inte betalar & quest;

Måste jag betala en advokat även när plötsligt min rättsskyddsförsäkring nekas försäkringsskydd? Hon säger nämligen att försäkringsfallet var före ingåendet av rättsskyddsförsäkring. Advokaten har börjat arbeta på saker som redan och skickas till rät