B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-04-19

Måste pensionärer kyrka skatt & quest; Om kyrkan till mig och quest; Måste jag rapportera själv & quest;

Advertisement

Om pensionärer har också punga ut kyrkoskatt mig? Hur är det att komma till mig? Måste jag kontakta? Kommer att ha några problem, vad jag måste göra. Har pension € 800 och privata inkomster.

answers

Om du betalar inkomstskatt, måste du också betala kyrkoskatt i Allgeminen.

Utan inkomstskatt, ingen kyrkoskatt (om den speciella kyrkan pengar, men ger inget till regeringen).

fil helt enkelt en självdeklaration.

Kapitalinkomster måste du betala kyrkoskatt, om kupongskatt är tillämplig. I det här fallet, Du ger denna bank en order att undanhålla kyrkoskatt.

Vilken mängd och typ av privata inkomster? Om pensionen är inte privat?

Pensionen är i princip nu skattepliktig, så du bör ge ut en pensionär försiktighetsåtgärd en skattedeklaration, så att man inte göra misstag med skattebyrån. Och vem betalar skatt, också måste betala din kyrkoskatt. Och du bör anmäla dig, inte vänta tills skatten kommer. Registrera nu föredrar en skattekonsult.

Related questions

Kyrka skatt quest vid dop utomlands &;

Jag har döpts i USA och därefter konfiermiert i Tyskland. betalar ingen skatt och har på skattekort ingen kyrka tillhörighet. Jag föra beskatta? Tack för info Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu

oberoende och pensionär som skatt & quest;

min make är egenföretagare sedan ett år och står nu för första gången sin kontroll. men vi var i en Lohnsteuerhilfeverein, men kan inte längre tjäna oss råd att inte tala om. Jag är arbetslös pensionären i fullständig omfattning. Jag har separerat fr

Kyrkoskatt på Zinserträge- kan Treasury check & comma; om jag till kyrkan skatt & quest;

Som upplevs av skattebyrån, om jag Beskattningsbar kyrkan binder om banken har inget jobb, kyrkoskatt från ränteintäkter autom. överföra? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de S

Kyrka skatt på aktievinster & quest;

En student utan inkomst skattepliktig gör en lagervinster. Mäklaren tar bort skatten 25%, eftersom ersättningen redan överskridits. Har eleven, även om han inte gör någon självdeklaration, betala kyrkoskatt av denna vinst? Han skulle behöva betala ky

Jag har motböcker och komma; En hård pengar och några lager och komma; lite kapitalinkomster & comma; Kyrka skatteskuld & quest;

Hej, jag skulle vilja fråga med dig, eftersom jag har bara bankböcker (på olika banker), några lager (värde ca 1000 Euro) och har en hel del kapitalintäkter (så 300 euro totalt med ränta och utdelning). Så jag frågar mig, jag faller alls under kyrk s

Där betal kyrka skattesjälv & quest;

Var har själv överföra sin kyrkoskatt? Också till skattemyndigheten och detta leder betalningarna fortsätter sedan till kyrkan eller en annan myndighet som ansvarar för och betalningen ska betalas till detta? Snabb och billig hjälp för din skattefråg

Måste jag verkligen att betala så mycket skatt & quest;

Hej, jag är 20 och en praktikant. För övrigt har jag fortfarande en lång kommersiell. Nu tjänar jag 2011 troligen omkring 1400 euro totalt. Av detta sedan gå - när jag går till en netto dator från Internet bort -Om 3500 euro i skatter. Är detta verkl

Använda kyrkan skatt & quest;

I vilket syfte / syften som faktiskt kyrkoskatten används exakt. Har Internet en detaljerad förteckning över vilka objekt kyrkan sådan betalning användas inom ett år? På hemsidan för ditt land eller din kyrka stift finns det alltid en översikt och fö

Vad kommer att förändras för en skatt som lämnar kyrkan & quest;

Jag spelar för en tid med idén att lämna kyrkan. Vad exakt kommer att ändras på grund av denna skatt då? Belönas med skattemyndigheten betalat kyrkoskatt retur? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär

Kan pensionärer anger en trapphiss som extraordinära kostnader i skatt & quest;

Kan pensionärer reglera kostnaden för en trapphiss från skatt? Vilka krav måste uppfyllas? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Frågan är inte onödigt snäv pensionärer, men gen

0
Views
0
Ccomments