B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-03-22

Måste överföringen på en skattefria EU-projekt & comma; utförs av en bank i landet & quest;

Advertisement

Hej!

Jag har insett ett projekt med en kund från Spanien. Huvudkontor och Rechgnungsadresse är Spanien. Alla fakturor var utan moms. Sort
Prestanda är Tyskland. Alla överföringar anlände men av en
Tysk bank. Företaget untehält en filial i Tyskland
men för vilka ingen chef är registrerat i Tyskland. jag är rädd
momsen måste nachbrechnet här om det behövs.

Vem kan hjälpa mig?

answers

Jag tror också att det remitterande banken skjuter. Det viktiga är att räkningen mottagaren sitter i ett annat EU-land. Jag har haft så många gånger. Eftersom det aldrig har varit ett problem. Men måste du lämna in en sammanställning där du har fakturabeloppet och skatte identifiering av den spanska mottagarlandet. Således kan FA sedan kontrollera om du är osäker, om mottagaren har Skatteverket ut i hans land. Lär dig att "sammanställningen" kan du se direkt från den federala centrala Skatteverket (http: //www.bzst.de/DE/Steuern_International/USt_Kontrollverfahren_ZM_eCommerce/Z ...)

@EnnoBecker: Dina kommatecken gillar det mycket!

Nej, det gör det inte.

Varifrån, överföring, kommer, är oönskade, heblic, h. Om, plats, av, makt, Spanien, då ingen tysk moms att falla.

Vänligen § 3a UStG studie och kommatecken. Depp kommatecken är helt enkelt irriterande.

Related questions

Hur vet jag & comma; börser där min bank mäklare har & quest;

Har här nyligen läst flera frågor om köp av utländska aktier. Nu ville jag veta var jag faktiskt känner till börserna min bank har sina Broker gånger? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.ex

Är det för enskilda städer Finansiering & LPAR, bostäder och rpar; & comma; som inte erbjuds i hela landet & quest;

Finns det regionala kampanjer som kan realiseras från huset möjligen drömmen och hur kan du ta reda på? Vad gäller hela landet, som kan vara så enkelt släcka. Ska vi vända sig direkt till städer? Finns det översikter? ja det är, om du vänligen http:/

När amerikanska statspapper inköp giftiga & comma; hjälper också Deutsche Bank eller HRE & quest;

De säger att USA: s finans kommer att köpa giftiga tillgångar från marknaden bort, hjälper de då banker som Deutsche Bank eller HRE? Detta kommer att hjälpa dem åtminstone indirekt, eftersom därigenom den amerikanska innehavaren kan uppfylla sina övr

Vad tycker du om förslaget från vänster & comma; att alla banker ska nationaliseras & quest;

Det var i dag ingår i valprogram för vänstern. Jag tror att det är inte så bra. Vad tror du? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Väl som är mycket tydliga kommunistiska meddel

Kan skattefria gränser lägga & comma; när de reser tillsammans och quest;

Är skattefria gränser ackumulerande när de reser i en grupp och de andra vill inget verzollbares införa? Nej du kan inte. Mindre saker kan dela mer än att kvarstå under tullgränsen när de andra instämmer. För större belopp som skall rensas såsom. En

Kan hyra ut till överföringen av hyran med arbetsförmedlingen avstå & comma; Om hyresgästen betalar & quest;

Tidigare har jag haft erfarenhet av Mietschuldnern och Mietnomaden. Förutom de ekonomiska konsekvenserna av sådana upplevelser kursändring, inställningen för hyra. men jag har en hyresgäst som har bott många år i min lägenhet och hyres, serviceavgift

Hur kan jag ett barn helt arvlös & comma; utan en obligatorisk del måste betalas & quest;

Föredrar att bara ett barn ärver alla eftersom det andra barnet är vänd bort från familjen. Kan ett z. B. allt under sin livstid att överföringen ett barn? Till exempel, huset där det är från början med denna dag i landet? Känner någon därifrån? "Eft

Tänk om att starta en ideell projekt och tid; fastställa privat eller klubb det & quest;

Jag skulle vilja börja där jag bor en välgörande projekt i staden. Men eftersom jag inte kan finansiera allt själv, skulle jag bara be om donationer, som sedan ska flöda endast i detta projekt. Jag är den enda som arbetar med projektet. Vad jag nu in

Är öronmärkta donationer tillrådligt & comma; så du vet att donationerna anländer & quest;

Jag skulle vilja veta om som öronmärkta donationer är verkligen användbara, så att du kan styra som donatorer att pengarna faktiskt anländer? I princip spelar det ingen roll. Jag vet att det från min mor, som arbetade på pensions tid i en stor välgör

Top ansedda och säker investering och kommatecken, söker Mitanleger & comma, jag tror att de är bäst & quest; Eller snarare var & quest;

Hej! har möjlighet att göra en ovanlig affär som är säker och mig i en mycket kort tid (12 månader) min. ger 50%. Erforderligt kapital 150 000, -, då jag kunde köpa systemet omedelbart och själv weiterverkaufen.Wäre dock skyldig att hålla systemet 12

0
Views
0
Ccomments