B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-03

Måste också BAföG studenter fullt pris för ett pass pay & quest;

Advertisement

Jag har men mycket irriterad när jag var tvungen att ansöka om ett nytt, biometriska pass att priset är så eldas upp. Hur är det för ekonomiskt fastspänd studenter och praktikanter? Gör betala alla pengar?

answers

Såvitt jag vet, ja, gör den saken där faktiskt så mycket arbete som vanliga medborgare.

Jag tror att priset men också ställa skandalöst höga. Jag kan knappast tänka mig att detta är enbart för att täcka kostnader ...

Ett pass måste du gå på semester. Vem har råd med det, bör kunna ge passet.

Jag har också några skillnader i priserna kända.

Related questions

När har ni att betala fullt pris och strävan efter en avbokning på hotellet;

Jag har bokat ett hotell och kan inte göra natten förmodligen. Kan det vara så att jag måste betala fullt pris? Vad finns det rättsliga grunderna? Kan det göra varje hotell som det skulle vilja? Jag hade också en gång hoppat i Zürich ett rum. Gjorde

Rum avbryts och fortfarande betala fullt pris & quest;

Hej alla Vecka sedan ungefär en jag bokat ett rum (per telefon). Cirka 4 dagar senare var jag tvungen att avbryta rummet eftersom jag fick bifogas den dagen natt. Detta Jag har hotellägaren som förklaras medan jag har fullt pris på hotellet lön. 2 ve

Studenter BAföG - BAföG relatera & plus; 400 deltidsjobb & plus; Holiday Jobb & quest;

Hej! Jag har ett problem! Jag ska på 8:10 en privat utbildning start (2370 € per termin). Så jag kommer att hänvisa studenterna BAföG (skulle vara ungefär € 216), barn (är bara 23) och har ett andra jobb (400 € basis). Hur ser det ut som om jag skull

När får jag BAföG studenter BAföG & quest;

Jag började träna i en yrkesskola från detta år och har karakteriserat en daglig bilresa från Triptis till Gera med tåg, så jag kan tänka mig betydande resekostnader till, men som enligt BAföG Byrån skall återbetalas tillbaka till mig om jag har en v

Student son & comma; 25 år och komma; ingen BAföG för UNI-förändring - vad kan vi Avdragsgilla & quest;

Vår son är 25 år. Han har 2012 ändrade UNI och får ingen BAföG. Han bor i en lägenhet och är registrerad hos oss som sin huvudsakliga bostad. Vi stöder honom finan riktade kraftigt. Kan vi ta avdragsgilla? Vad, var och hur? Snabb och billig hjälp för

Behöver service tvingar fullt pris betalas i drift & quest;

Ingen anställd rabatt? Det finns ingen allmän skyldighet att bevilja en rabatt till de anställda. Av alla kända lågpris från Aldi till REWE beviljade ingen personal rabatt. Ett påstående är i allmänhet inte det. Det skulle till exempel i ett företags

du har betalat för ett sadeltak fullt pris per kvadratmeter och quest;

Hur mycket hyra du måste betala med ett sadeltak? Om hyran mäts i kvadratmeter och används för att beräkna hyran, du sedan betalas vid slokar exakt samma hyran som i resten av lägenheten? Faktiskt en ännu mindre livsrum, eller hur? Snabbare och billi

Fastighetsekonomi betala fullt pris - bortsett från inkomstskatt som kostnader för studier

Hej! Jag tog över i 2013 delvis ränta och lånetjänster för fastigheter finansiera min vän (50%). Vi bodde tillsammans i lägenheten och ett rum som jag använde som mitt hemmakontor. Jag är inte officiellt ingår i låneavtalet, men kan bevisa betalninga

Ekonomiskt stöd till studenter - Duch Foundation - vem vet detta mer & quest;

Jag vet föräldrar vars flicka gör en high school nästa år. Föräldrarna redan oroa nu för studien eftersom de båda tjänar inte mycket, men de unga vill studera i vilket fall som helst, kommer sannolikt att humanmedicinen. Du vet redan om BAföG. Efters

Som bidrar till att finansiera sitt eget hem en student & comma; vill avbryta en termin studera & quest;

Hall oljor. Jag har en fråga: Jag är en student kan inte längre bo hemma på grund av allvarliga problem med min mamma! Jag får BAföG och mitt barn stöd. Detta gör det möjligt för en lägenhet och mat och allt bara finansiera det. Men nu följande: Jag