B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

bil försäkringar olycka heltäckande försäkring bil & plus; olycka däck 2017-10-31

Måste när två skadade bromsar och däck ersätter omfattande varje fyra eller hon personligen kan begära ett bidrag & quest;

Advertisement

Hade en olycka med bilen (kollision med trottoarkanten) hjul och däck på höger sida och skivan var högra bakre skador. Omfattande bär reparationskostnaderna. bromsskivan konsekvent sätt däck Dessutom har lämnat bakom kommer också att ändras (på grund av olika slit vänster och höger), faktiskt också. Men det har jag nu meddelat att skivorna har ändrats på något sätt i framtiden måste vara och jag därför hade jag delta i kostnaderna. I däcket, försäkringen skulle de två inte ersätta på vänster sida, eftersom de fortfarande är relativt nytt. Kan försäkringen så gör eller jag har rätt till däcket och bromsskivan på vänster sida?

answers

Antingen du använder skadan Schnelldienst försäkringen eller försäkrings skickar en värderingsman.

Om resultatet för dig är obegripligt, lämna in en invändning eller klagomål.

Min åsikt:

2 nya däck på framaxeln

1 nya bromsar fram och bak höger

2 nya bromsbelägg kvar

För skivor slitaget bör undersökas

Kontrollera och justera spår

Skivan på vänster sida var inte defekt. Varför ska försäkringen detta ta? Hon var verkligen utväxlat endast av tekniska skäl, eftersom fordonet inte är trafiksäkert annars. För utbyte av däcken på vänster sida finns det inga skäl. Även med annan profil styrka för att få fri från defekter vid MOT.

Related questions

Cykel arbetsgivare ersätter sådan anställd beskattas & comma; vad är mer förnuftigt för styrning & quest;

Någon väljer i stället för en tjänstebil för e-bike, måste betala skatt på den fördel som erhållits. Lyser mig ja. Alternativt skulle det ge utbudet av Gehaltsumwandlung- så hyra hjulet och betala ränta direkt från bruttolönen. Vilket alternativ är b

Måste Advokat skador ersätta & comma; Om domaren gör ett misstag och advokaten detta utsikt & quest;

En domare vid AG undermineras en kapital felaktig rättstillämpning och därför ogillade talan. Advokaten ignorerade fel av domaren också och därför rekommenderas inte att överklaga, som därför också kvar, men i vilket fall som helst skulle ha varit fr

Skillnad strävan efter hyressänkning för skadade &; & quest; & quest;

Hi ... har jag läst något här, men jag kan inte hitta några konkreta svar. Jag är också (på grund av ensamstående föräldrar) som deras Minijobberin på ytterligare stöd för Argentina, som alltså betalt för mitt boende. Sedan början av 2011, kommer jag

Betald Omfattande självförvållad punktering & quest;

I en undanmanöver var båda däcken på den högra sidan så skadad hade bytas båda. Fordon kom att möta antingen Kollo Sion eller ....? ) Indikator inte längre detekterbar. Finns det något sätt, eftersom det är ett nytt fordon och därmed heltäckande förs

Skador på bilen av en slump av bekanta

Jag har en bekant lånade min bil och det orsakar så en olycka. Min försäkring ett hopp. Hur ser situationen ut rent lagligt? Om jag var tvungen att, om han inte betalar pengar för att stämma honom? Eftersom jag inte fullt försäkrad. vet min det även

Hur är kostnaderna för värderingsman distribueras & comma; när båda förarna i fel olyckan är & quest;

Många gånger har i en bilolycka och båda parter en del av skulden. Hur det fungerar med de kostnader som uppstår vid framställning av en åsikt? Måste då ta båda parter? kostnaderna fördelas, det vill säga den totala kostnaden för att bära varje proce

Är den rena tanken rida för ett företag fordon operativt eller privat in i loggboken och strävan;

Hej! Jag har en fråga: Om jag tanka företagets fordon, vilket är i rörelsetillgångar och härmed kväll helt bara köra till macken denna tur sedan operativt eller privat in? Eller skulle skattekontoret det kommer inte att erkänna att det gör dig till e

Blechschaden på bilar för parkering på trottoaren genom cykling barn

En vän hade sin bil parkerad på en trottoar (jag vet: att du bör inte) och ett barn som åker sin cykel förbi den och har berört bilen. Här är några repor uppstår. Barnets föräldrar vägrar nu att ta förlusten. Vem är skadan? den frgae besvarats här in

husvagn försäkring

vad försäkring rekommenderas i en husvagn? Finns det en bra leverantör, marknadsledande? Jag vet inte marknaden tyvärr. Jag kunde få en liten genomgång husvagnar från en ärftlighet. Som en bil är nödvändigt för att säkerställa en husvagn ansvar - som

Försäkring: skador på glasblock - vad gör försäkringen pay & quest;

Hej! i mitt glas försäkring nämns uttryckligen glasblock. Nu har jag en ca 2 * 3m stor glastegelvägg skador på flera stenar. Efterfrågan på min försäkring visade att jag skulle försöka få ersättning bitar eller jag bör klargöra om du kan ersätta sten

Falschparker också skyldig om de blir offer för vandalism & quest;

Jag har nyligen parkerade min bil i parkeringszonen, eftersom jag var tvungen att plocka upp ett recept på min läkare. När jag kom tillbaka hade någon - jag misstänker med en nyckel en - lagt till en tjock Lackschden. Jag var på polisstationen, men k

1
Views
0
Ccomments