B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Arvsskatt arv Skatt försäljning hus & plus; bidrag 2013-04-07

Måste man betala skatt som barn och komma; om huset är ärftligt och det men säljs & quest; & quest;

Advertisement

Har du en fråga om följande fall - om ett hus ärver det enda barnet av den förälder som s dör sist. sedan faller till arvsskatt? Rätt ersättning 400.000? Vad händer om jag inte hänvisa det men veräußere?

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ingen arvsskatt bidrag håller med. se: http://www.finanztip.de/recht/steuerrecht/erbschaftssteuerreform.htm

Du kan sälja det, men om huset är mindre än 10 år, kommer det att finnas spekulation skatt. I en reparatör eller köp (t.ex. genom arv, gåva eller arv) bör övervägas för att beräkna perioden från förvärvstidpunkten mot betalning, och från kostnaden för överlåtaren.

Related questions

Som barn ärver 20 period, € 000 och period; Arvtagare drar en pension och folkpension och period; Har han att betala skatter och strävan;

arvingen avser pension och top-up gränsskydd golvet. Måste han arv 20.000E beskattas? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Arvtagare ärver 20.000 € som ett barn, och nu får han åldersp

Jag vill köra en frilans barns födelsedagar och tid; Max & period; 150 & sol; månad och tid; Måste jag betala skatt på henne & quest;

Jag skulle vilja bredvid mitt jobb (som jag också bara 410, - tjäna netto -. Guide barns födelsedagar eller skola klass utomhusaktiviteter, eftersom skulle max ut 150 euro / månad som en vinst för mig som eller jag måste betala skatt på Freiberuftlic

Min dotter betalar bidrag till liv och tid; Måste jag betala skatt på henne & quest;

Min dotter uppmanar oss 200 euro i månaden från hennes lön (dubbla studier) för livsmedel och proportionell energikostnader. vidare. För detta, mata vi dem genom väl och tvätta dem, etc. Måste jag betala skatt på henne som övriga intäkter? Då skulle

Måste jag betala skatt och komma; när jag var en student som arbetar som frilansare och strävan;

Hej! Jag hoppas någon av er kan ge me'm weiterhelfen.Ich student och arbetar nu som frilansare i ca 20 timmar i veckan, ibland lite mer. Mina föräldrar fortfarande få barnbidrag för mig och jag är också säker på om mina föräldrar. Min förväntade inko

Om jag betalar ingen hyra och komma; då måste betala skatt en fiktiv hyra & quest mina föräldrar;

Jag använder utrymmen mina föräldrars hus professionellt. Huset ägs av mina föräldrar och även bebos av dig. Jag betalar ingen hyra för lokaler och även sätta någon hyra i deklarationen som utgångar till. Gör mina föräldrar nu fortfarande betala skat

Är hemhjälp i studentlägenhet skatt på barn på föräldrarnas avdragsgilla & quest;

Skulle det vara möjligt att föräldrarna avgöra hemhjälp i en studentlägenhet skatt på barn? Har de måste betala för eller underhåll för barnen? Ja, det skulle vara potentiellt möjligt. Nyckeln skulle vara svaret på frågan "Det är studentlägenhet på b

gåva & comma stor födelsedag; Jag måste betala skatt på henne & quest;

Min mormor har hittills levt i ett litet hus. Värde skulle således uppgå till 100,000-110,000 €. Och eftersom det nu har beslutat att flytta till en hemtjänst centrum så var tanken också att de vill ge mig huset. Jag är en enda barn, min mor (också e

Lotterivinst - kan jag ge bort pengar utan att mottagaren måste betala skatter och strävan;

Rein gånger antagits att vinna på lotteri och vill lämna en del av vinsterna till sina föräldrar eller vänner: de måste då betala skatt på den överförda pengarna? Den lotterivinst i sig är verkligen befriad, men vad händer om du fortsätter att ge bor

Föräldrar ge barnen hus till på hyresintäkter för att betala skatter och exkl; & quest;

Mina föräldrar hyrde ett hus. Hyresintäkter beskattas på den. Skulle det inte vara meningsfullt att ge mig huset (förutsatt att du samtidigt som den är under donationsbidrag) eftersom jag skulle sakna andra inkomster inte betalar skatt på hyresintäkt

Vid vilken belopp att betala skatter och strävan;

Hej, jag är 18 år gammal och fortfarande student. Jag förtjänar Internet mina pengar, jag fortfarande gå i skolan. Hur mycket pengar kan jag tjäna som en månad, utan att jag behöva betala skatt? (Jag är med min mamma försäkrade och hon får barnbidrag

0
Views
0
Ccomments