B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-18

Måste konstnärlig Minijob internaliseras med i arbetsinkomster för KSK & quest;

Advertisement

Hej!
Jag är i Künstlersozialkasse och vill ta en mini jobb som körledare i kyrkan. Måste jag berätta denna inkomst KSK (årsinkomst) eller inkludera extra?
På KSK-praktikant har jag bara hittat information om icke-konstnärliga mini jobb, men detta skulle vara en konstnärlig Minijob.

Tack på förhand
Sophie

answers

Ja, är det här jobbet betalas och registreras som en mini-jobb, det vill säga mindre än 400 euro och därför för mig att socialförsäkringen

Att träna inflytande, är ni för att korrigera uppvärmningen pushup på nävarna, flytande vid höga tryck. Om armarna bränning, är du fortfarande göra 3. Sedan en annan 2, då 1. Har du räknat ok. Ta en dag och sedan på igen.

Om det som en mini jobb körs med Pauschalversicherung och beskattning är så att allt gör.

Eller KSK har tillbaka särskilda regler.

Om det här jobbet för betald och registrerad som en mini jobb?

Related questions

Minijob hushåll: Betalning med kontanter eller banköverföring & quest;

Har arbetsgivaren måste överföra belöningen med en mini-jobb i hushållet, eller kan betalas kontant mot kvitto? Om Transfer: Var är föremål för en §en eller min bedömning? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Beg

Änkepension & comma, deltidsarbete u & period; Minijob & comma, hur gör jag beräknar avdrag & quest;

Få änkepension, 400, - €, har deltidsarbete, 700, - € och vill ha en mini jobb übernehmen.Wie beräknar jag mina utskrifter? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de avdrag för deltidsjobb

Är Minijob och självständighet i familjen självrisk möjligt & quest;

Jag är försäkrad med min make i den lagstadgade hälsa och vet att det har endast en Minijob 400 € måste täckas utan bidrag, eller en egenföretagare € 365. Skulle det vara möjligt att ha en mini-jobb och egenföretagande, där den förutbestämda överenss

Minijob & comma; hur man beräknar mängden föräldrapenning & quest;

Jag är arbetslös sedan 01.04.2009, eftersom 01.05.2009 jag göra en mini-jobb i en tandläkarens. Nu min fråga, hur gör jag beräkna föräldrapenning? Hur det faktiskt gjorts med moderskaps-, där får jag att när jag har ingen fast anställning? Snabbare o

Anställd & comma; Minijob och frilansare: vad ska jag leta & quest;

Hej alla, Jag vill jobb på deltid (huvudsyssla-50%) plus en mini-jobb (20%) och personal (20%) arbete. Förutom förvärvsinkomst (Minijob + yrkesverksamma) är inte hög som den huvudsakliga inkomstkällan. Frilansare arbetar vecka enligt 10hrs. Den säger

Egendom 2014 skuldfri & comma; Minijob istället avsluta wg & period; Hyresintäkter och quest;

Min syster bara intäkter från en mini-jobb med 350 € är mannen med sjukförsäkring. Din fastighet, de har ingen skuld i januari 2014 en liten lägenhet hyrs och ger dem månadsvis. 350 euro per hyra. Tidigare kunde de vara försäkrad på mannen / sjukförs

ensamstående mor och en deltid och plus, Minijob & comma, vad jag gör utan barnomsorg & quest;

Hej, jag är en ensamstående förälder, öva både ett deltidsarbete och en mini jobb med (resultat där mellan 300, - och 380, - Euro) Nu har jag inte längre utföra på grund av bristande omsorg för min 12 år gamla son möjlighet både jobb.. Kan jag avbryt

Minijob fortfarande mig mycket om det och quest;

Jag ansökte om ett mini jobb. Det är dock endast 315 € basis. Min fråga: hur mycket lockar Argen från det och jag har kvar? Är det värt jobbet för att börja? Jag uppskattar seriösa svar HI, när du accepterar som en arbetare en mini jobb du får normal

Lönegarantin för Minijob i existensen av en heltid Jobb & quest;

Jag Stöcke min 40-timmars jobb på en deltid, arbetsgivare deltidsjobb, men har nu ansökt om konkurs. Insolvent pengar i allmänhet betalt för mini jobb, men på internet jag finner inga exakta uttalanden om villkoren. Vissa sidor säger att en fordran e

Minijob som hemhjälp hos en kompis och quest;

Min vän är oberoende och är mycket upptagen på jobbet. Tid för sin budget (eget hus) han knappast finner. Därför finns det övervägande om han kunde anställa mig som en piga en mini jobb. Jag har en separat budget och är en ensamstående förälder med e

0
Views
0
Ccomments