B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-04

Måste jag stöder bror Bedarfsgemeinschaft & quest; & quest; & quest;

Advertisement

Hej alla.

Följande situation: I (31) är helt Anställd och tjäna 950-1050 € (olika) netto.

Permanent och det kommer också nix förändring under de kommande åren.

Nu till mitt problem jag lever för 5 år med min bror tillsammans i en lägenhet.

Är kontrakterade eftersom vi var både ne lägenhet och den här lägenheten endast 460 € varm (83 m²) kostar här.

Tyvärr bror i 2005 sitt jobb efter 10 år förlorat eftersom Fa.konkurs är borta.

Eftersom han söker något nytt och få 2 år tyvärr bara Hartz. 4

Vi har reglerat så att han (ect dryck I-net äta) hyran betalar och jag alla andra kostnader

Nun han hade mitten Dez.wieder föreslagna nya ansökan och detta har även getan.Dann kom i början av januari ett brev att de vill att mina kontoutdrag (Hans pengar går in på mitt konto).

Nu idag inga problem som sade att pengarna inte fanns med Bagenkop wenns da är vi ska skicka det.

Men min fråga är om jag som sjuksköterska så det måste stödja min bror finaziell mig räkna till efterfrågan gemenskap med.

Jag kunde inte eftersom jag har något speciellt från 500 € fasta kostnader med min inkomst per månad

answers

Som jag förstår Hartz lagar, det spelar ingen roll som sammanbor med vem: Det finns alltid ta en gemenskap av behov.

Detta kan vederlägga men: Steg Exempel: I en WG kan berätta att WG-personer men zuammen en lägenhet teilem, men inte bor tillsammans: så att alla fast inköp för sig själva, kockar separerade, åtskilda tvättar etc.

I fallet med bror + syster blir det svårt att förneka detta (uppenbarligen Gällande gemenskaps).

Därför tror jag mindre än hela uppsättningen regler kommer att betalas för din bror. Och det kan bli värre eftersom överskjutande stöd 2009 skulle kunna återvinnas.

Related questions

Mĺste untersützen bror Bedarfsgemeinschaft & quest; & quest; & quest; & quest;

Hej alla. Följande situation: I (31) är helt Anställd och tjäna 950-1050 € (olika) netto. Permanent och det kommer också nix förändring under de kommande åren. Nu till mitt problem jag lever för 5 år med min bror tillsammans i en lägenhet. Är kontrak

Jag tar hand om min mor - Kan jag ekonomiskt stöd från min bror förväntar & quest;

Min man och jag har tagit min mamma med oss ​​ett halvår sedan. Min mamma är 90 och jag bryr mig. Frågan var antingen hon går till hemmet eller till min man och mig. Sedan dess har jag ta hand om dem. Jag har gett upp mitt jobb att vara där för dem.

Vad ekonomiskt stöd finns till & quest mig;

Hej, bara för att min beskrivning; Jag är 24 år har en son'm mammaledig. Men jag leva med far våra barn under samma tak är inte tillsammans eller gift! Vi båda är beroende av vår son och han också på båda. Jag var tvungen att begära byrån att Hartz4

Gravid med WG-Mibewohner automatiskt då Bedarfsgemeinschaft & quest;

Min flickvän är tyvärr arbetslös och bor i en lägenhet. Där är hon nu sin nya partner know-u. Kärlek lärt sig hur man säger. Hur som relaterar till det nu Bedarfsgemeinschaft- måste ARGE nu informera er om att hon är gravid, och vem fadern är? Om sed

Kan jag förutbetalt begravning för min bror stämma & quest;

Jag måste betala begravningskostnaderna av min bror som ursprungligen antogs eftersom begravningen hem någon behövdes som bör fungera som kontakter. Min bror var frånskild och hade två vuxna barn, som han inte hade någon kontakt under flera år. Det v

Får jag som ALG 2 - mottagare Playstation 3 - spel min bror sälja & quest;

Hej, har spelen min bror säljs via olika auktionshus - (tillsammans ett värde av cirka 1500 euro) nu har jag hört från olika håll att det därför kan vara problem i konsortiet, eftersom pengarna är först flödade till mitt konto (har intäkterna från fö

Är det nödvändigt att uppföra agera för att betala ett barn stöd på ungdomsHälsan & quest;

Måste jag någonsin behöva ungdomsHälsan för att spela ett instrument för min familj till stöd, om jag betala underhåll för barn frivilligt? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.

avgick med funktionshinder - ekonomiskt stöd för arbete & quest;

får en pensionär ekonomiskt stöd för ett arbete när läkarintyg finns, som används för gravt handikappade ID-kort, och den nya lägenheten är handikappad? han redan har tillstånd för subventionerade bostäder. Om pensionen är så hög att ingen rätt till

Det kan vara en av barnbidraget fonden själv bestämmer hur mycket barnet stöd varje barn & quest;

E-post: Min äldsta son 19 år 50% invaliditet inte längre är i livet, i mitt hushåll, vårdgivare har sedan naturligtvis sökt honom barnbidrag nu Teed av mitt stöd barn nummer. Nu har jag två barn får leva i mitt hushåll 2 år och 6 månader. Enligt den

Stöd för syskon & quest;

måste tyvärr i april Hartz 4 mig beantragen.Kann någon berätta om mina syskon, har var och en sin egen Fam.mich måste högt officiellt stöd ?? (Sista mig pinsamt) Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Beg

0
Views
0
Ccomments