B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-03-06

Måste jag på grund av källskatt rädd för mitt liv försäkring har & quest;

Advertisement

Jag har varit 13 år en livförsäkring som jag får betalt i 2 år. Har källskatt utfärda min livförsäkring?

answers

Eftersom det inte är en befintlig kontrakt.

se här:

http://www.finanztip.de/recht/versicherungen/lebensversicherung-besteuerung.htm

Livförsäkring men beskattas sedan 2005 och det har inte förändrats i princip att nu försäljningen är skattepliktig.

Nej. Livförsäkring påverkas inte i korrekt användning av platt skatt. http://www.meine-finanzseite.de/Abgeltungssteuer.asp

Betalningar för livförsäkringar och fondförsäkringar, som ingåtts före 2005, skatten vanligtvis inte tillämpas, under förutsättning att:
I slutet av kontraktet har varaktigheten vara minst 12 år, fem år minimi avgifter har betalats, död nytta i mängden min 60% av mängden bidrag har kommit överens om. (Vid start från 03.31.96 i direkt försäkring från 31.12.96).

På grund av den platta skatten själv du oroa dig. Problemet är försäkringen själv Informera dig en gång Http:. //www.versicherungsdoktor-hilft.best-tipp-info

Related questions

Är det & comma; att på grund av diskbråck och Co & period; ingen försäkring får & quest;

En vän till mig har en Banscheibenvorfall mitten av tjugo och undviker att gå till läkaren, så att det inte finns några ytterligare poster i sina journaler, eftersom hon tror att de kommer utan försäkring, som reseförsäkring blir nu. Är det rätt? Fin

Jag måste på grund av källskatt ne Steuererklkärung & göra quest; & quest;

Hej! Jag skulle vilja veta om jag jertzt eftersom platt skatt filen alltid en deklaration att MUST ?? Jag har aktier och ränteintäkter. prinzipiel Jag skulle inte but'm rädd att att en sådan ilska där, men som jag mina utdelning etc. ska ange skatteb

Vad har jag att avsluta detta år, gör & comma; inte ha några nackdelar på grund av källskatt & quest;

Vad man ska göra i slutet av detta år att ha några nackdelar på grund av platt skatt har jag? Jag har hört att 31.12.2009 ett viktigt datum är?! Värdepapper som du har mellan 30.11. och 31.12.2009've köpt, du inser förluster genom försäljning och kan

Återköpsvärde livförsäkring är mindre än skall betalas in - på grund av källskatt & quest;

Jag har en skatt fråga i sista minuten om återköpsvärde en livförsäkring är mindre än det belopp som deponerats sedan på den platta skatten? Eller för att få så det? Tack så mycket !!! Ja, vanligtvis inkomster kommer att belastas med källskatt. Den z

Källskatt: spara Måste börja senare i år & quest;

Jag har fortfarande inte förstått att det platt skatt. Betyder det att jag skulle starkt i år bör skapa konton osv, eftersom jag då skulle behöva betala källskatt från och med nästa år? Från och med 01. 01. 2009 ämne alla investeringsvinster av källs

Måste källskatt för ersättningar till Riester pension pay & quest;

Hur ser med statliga bidrag i Riesterrente? Måste detta faktiskt betalar källskatt? Nej, som Ries Tert är befriad från källskatt! Detta gäller både för depositionen fasen och för utbetalningen fasen. Nej. Det finns först samlas på subventionerade Alt

Är det vettigt sitt liv försäkring på grund av den fallande avkastningen för Sale & quest;

Är det vettigt sin begåvning på grund av sjunkande avkastning till salu? Är det vettigt att sälja en livförsäkring, om du inte behöver göra betalning av avgifter på grund av (månadsvis) där? Själv har jag någonsin upplöst och sålde livförsäkringar in

Ingen hyresavtal & comma; förmodligen på grund av felaktig Schufa meddelanden - vad kan du göra & quest;

God dag, min syster hade varit intresserad av en lägenhet och har också en överenskommelse med hyresvärden. Men då var det fortfarande avvisades eftersom ägaren hade problem på grund av deras förmåga att betala. Det är verkligen ogrundade, vi misstän

Handel med Citigoup utsattes & comma; på grund av fallande priser och komma; är aktieägaren skydd & quest;

Nyligen kommersiell radio på grund av den kraftiga nedgången i priset har skjutits upp med aktier i Citigroup, lt .. Nu undrar jag, då detta skydd ägare? Varför blandar sedan Securities and Exchange Commission en? Är det som alltid här? Även om jag s

Bausparkasse kan mi netto förskott lån ut och komma; insisterar på att rädda sparformer avtal och komma; nu & quest;

Jag har en förväg lån i Wüstenrot, mängden 68.000 euro, det gjorde i maj 2006 samtidigt sparar jag om en byggnad lån till, Totalt: 68.000 euro. Jag vill få ut av lånet, eftersom jag fortfarande skulle spara upp till sparare till 2016, då jag har spar