B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-12

Måste jag min läkare inte före behandling på kostnadsinformations det gäller prestanda IGEL & quest;

Advertisement

Min läkare skickade mig ett lagförslag -Igel tjänster. Jag insåg inte att jag måste betala detta själv. Är det vanligt? Särskilt bett om kostnaden men inte jag har tidigare.

answers

Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare.

Begär nu:
www.expermondo.de

Naturligtvis måste han informera dig och du har ett skriftligt medgivande haben.Sprich han måste ha med dig ett kontrakt.
Om du har registrerat nüscht - vägra betalning. Jag har ibland görs- som såg dum från tvätten - men kunde inte göra någonting, eftersom han inte kunde ge en undertecknad av mig "jobb".

Du måste bekräfta med en signatur som du håller med IGEL prestanda läkare.

Skulle han har du lämnat något att skriva, är han på bevisbördan att ha er erbjuds sådana behandlingskostnader.

Related questions

Är läkare skyldiga att behandla en & quest;

Jag har nyligen hade sett ett inlägg på TV, där en läkare privata patienter, som just hade avslutat grundfördraget, inte vill behandla, eftersom det är för lite inkomster utlovats av behandling. Kan en sådan sak vara? Kan en juridiskt försäkrade pati

Som har erfarenhet av läkare kompletterande och LPAR, taxa Medi Natura & rpar; Gothaer Försäkring & quest;

Har någon hade erfarenhet av denna försäkring? Den Erstinfo jag hittade mycket bra. Kan någon berätta för mig om erfarenheter. Tack! Kanske detta hjälper dig vidare - egen erfarenhet jag har inte! Gothaer försäkring Medi Natura är en ren additiv taxa

Behandling Fel läkare och period; Hur ska du bäst gå vidare och quest;

Hur ska vi gå vidare när en behandlingssvikt hos läkaren har funnit och kännetecknas har sen skada och dyrare medicinska behandlingar på kinden? Hur får man här bäst till sin rätt? Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierad

Kan läkaren vägra behandling eftersom de har grundavgiften i försäkring & quest;

Är det sant att du då säker dåligt då ofta inte vill behandla det som en lagstadgad försäkring och läkare? det måste förkasta inte, men det finns metoder som förnekar behandling enligt en bräcklig förevändning. säkra bevis, företrädesvis med vittnen

Måste min arbetsgivare läkare betala & comma; när detta endast under arbetstid var möjligt & quest;

Jag demnächt drivs u. Förundersökningen hade nödvändigtvis morgnar erfolgen- eftersom jag brukar fungera. Så jag tog en bekräftelse från Doc, men lönekontoret informerade mig om att jag får ingen lön för tiden för besök hos läkare. Är det så? Jag kun

Läkare anser & comma; Arbetsgivarna måste kan ausstellen- sysselsättning förbjuda omröstningen & quest;

En vän till mig är en geriatrisk sjuksköterska och gravid, är födelsedatum 28/10/13. Chefen sade att hon behöver ett förbud mot arbetsintyg från en läkare, kan han inte använda den, kan de fortsätta arbeta. Gynekolog säger nu, chefen måste uppvisa BV

Är en oberoende läkare Consumer & comma; han deneben sin bil till professionell slutanvändning & quest;

En läkare köper en bil från ett återförsäljaravtal, han behöver inte bara för hans medicinsk praxis, men också privata bruk. Denna bil har en allvarlig och irreparabel fel, även om det är oklart om felet efter överlämnandet skedde bara eller om det h

Behandling med en psykolog utan försäkring godkänd & quest;

Kan ett rättsligt försäkrad terapi göra från en psykolog utan försäkring licens? Behandla alla sjukförsäkringsbolag, eller någon som mer tillmötesgående än andra? exakt rätt spetsen för denna fråga jag hade satt här i går: http: //www.finanzfrage.net

Tidsfristen för mig måste en läkare hans räkning skrivit är från när hon var förhindrad & quest;

Nu har jag väntat en jättestor 14 månader på en Arztrechnung- kurs jag vill vänta på. Jag undrar bara, de wielang fortfarande kan komma ifrån och hur länge jag skulle vara i skyldigheten att betala. Eller det skulle vara preskriberade efter ett år? L

tillåts en läkare att utfärda ett intyg avgifter kräver & comma; på skatteåterbäring & quest;

min syster berättade igår mycket upprörd över att hennes dotter för närvarande inte är tillåtet att delta i idrott och läkare för detta certifikat avgifter som krävs. Är det så vanligt och kan vara anspråk på skatten? Snabb och billig hjälp för din s

1
Views
0
Ccomments