B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

försäkringar Hyresrätt för hyra hyres & plus; Platt skadade bad 2012-03-09

Måste jag i min lägenhet att hyra ersätta Bath & quest;

Advertisement

Jag föredrar nästa månad i en ny lägenhet att hyra. För min gamla lägenhet hade jag denna vecka preliminära godkännande. Vid badkaret något har flagor från emaljbeläggningen. Nu kräver hyresvärden att jag betala kostnaden för en ny badkar. Betalar inte försäkringen?

answers

Domstolsbeslutet att livet av emalj badkar är 23 år. I händelse av skada, endast reserv mest gäller för värde. Dessutom måste återanskaffningsvärdet av ägaren bära.

Om det är på flagning till svaga spår (bär ägare) eller synliga skador av framfall objekt (leasetagaren). Sök också tillfällen när AG Köln.

Jag är inte en Mietspezialist, men hyran du betalar även för användning och jag skulle säga i badkaret, kan dras denna beläggning någonsin i passion, skulle jag inte betala det. Det är annorlunda när barn har bearbetat badkaret med en hammare skulle.

Om skulden för flisning är troligen närmare dig - jag kan ju inte döma - så ska du kanske bara försöka en reparation som skulle vara relativt billig, naturligtvis:

http://www.badreparatur.de/reparaturanleitung-emaille.html

Här är en länk till ämnet: http://anwalt-im-netz.de/mietrecht/beschaedigung-der-mietsache.html#bad

Jag ser samma, Bath u. Ä. Tillhör den leasade egendomen och måste bytas ut av ägaren, om de inte förstördes av vandalism.
Flisas emalj inträffar och det är hyresvärden att lösa frågan.

lg

Normalt slitage är inte bara omfattas av Mietsachschadendeckung om personligt ansvar, men måste ange någon skada till DU.

Så småningom förekommande skador verkligen vanligtvis inte omfattas, men ibland fastnar ändå.

Så det är redan betydande, vilket gör att skada har uppstått. I princip är också noteras att ansvaret är begränsat till värdet.

Related questions

Måste informera ägaren om du vill annonsera sin lägenhet att hyra ut och quest;

Min flickvän kommer att lämna av yrkesmässiga skäl till två månader sin hemstad. Hon har en mycket fin lägenhet, som de skulle ge upp mycket motvilligt. Därför ser det ut för en underhyresgäst. Kan vi göra det utan att slå på ägare, eller är inte til

Har jag ett uppdrag till en mäklare att betala för min lägenhet att hyra & comma; Kontrakt & quest;

Hej alla, Jag har en fråga. Undzwar Jag såg en lägenhet på internet och inkludera dem. Mannen som har kontrollen utförs av oss var en mäklare. Men jag vet inte. Jag trodde hela tiden jag hade med fastighetsförvaltning kontakt och inte via en agent. J

När är det bättre att köpa en lägenhet eller hyra & quest;

Det finns vissa kriterier, såsom. När det gäller finansieringen, hyran, mängden av avbetalning, placering av lägenheten, etc. som hjälper dig att uppskatta när det är bättre att köpa en lägenhet eller de bara hyra ut? Som man kan uppskatta vad som är

Renoverad lägenhet att hyra och period; Måste hyresvärden deltar & quest;

När vi renoverar vår lägenhet att hyra, inte bara ta bort utan nytt golv, nya badrum, etc., måste hyresvärden ta del i det eller vi är beroende av sin goda vilja? fallet kan visa sig utan samordning med hyresvärden vid utmatning som ett problem. han

Måste Owner på Eigenkündiung rapport och komma; om det har motsvarande fri lägenhet att hyra & quest;

Idag har jag lagt märke till ett samtal på bussen fanns ett talande att han ville visa sin ägare eftersom han hade slutat sin lägenhet eftersom fångenskap u. Inte informeras om att han har en jämförbar fri lägenhet att hyra. Jag undrar om han har där

köpa lägenhet eller hyra & quest;

Mina morföräldrar, som bor 600 km bort från oss vill sälja sina hus och flytta till oss så att de inte är ensamma i sin ålderdom, eftersom deras hemland annars gå några släktingar eller vänner bor. Nu är tanken att köpa en lägenhet i huset fortskride

får mer hyra ta och quest en hyresvärd för samma lägenhet;

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det är naturligtvis tillåtet att. Med andra ord, måste en jämförbar Wg någon annan hyra billigt och han kräver med dig maximal hyra efter hyre

Lägenhet utan handover-protokollet möjlig & quest;

Måste vara en överlämningsprotokoll när överlämnandet en lägenhet att hyra? Om detta inte görs för den som är bättre? Hyresgäst eller hyresvärd? För även om brister i lägenheten kan hittas efter flytten, kan hyresgästen alltid säga som skulle ha vari

Vilka är riskerna när en lägenhet som en investering köper & quest;

Jag ändra min att köpa en lägenhet och hyra. Jag behöver därför inte så platt, men jag ser det att investera och kanske senare för att samla in det mer som en möjlighet. Vilka är de värsta riskerna? Restaurering? En lägenhet som en investering? Endas

Hyras eller egen & quest;

Mina föräldrar rådde mig att rädda egendom. Jag är inte säker på om fastigheten är verkligen så mycket bättre än att leva i hyresbostäder. Ok, jag betalar hyra för en lägenhet som inte är mitt. Men å andra sidan betalar jag mitt liv för fastigheten u

0
Views
0
Ccomments