B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt donation affär handel & plus; Donation spelserver 2014-01-08

Måste jag donera Rapport & quest;

Advertisement

Servus!
Jag vill ha en spelserver eröffnen.die människor sedan spela på min server, till deras "vapen" sedan genom en donation köp (paysavecards)
Jag behöver den här donationen kommer komma tillbaka, även om jag inte får pengar?

skulle bli mycket glad om ett svar

lisa

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om du har ett spel på din webbplats UDN för människorna där spieln övervägande får, kan det ibland vara en kommersiell Tätgikeit.

Även om du måste få några kontanter irgenetwas föra att donera människor något du ännu. Vad kan du göra med dessa paysavecards göra? Om du hänga andie väggen, kan du tjäna pengar, kan du använda något annat?

Hej!

Jag tror att du måste göra bara med ett samvete värde av intäkterna, annars kommer du att få rapporten. Men vad har detta någon mening du tror verkligen folket för en spelserver kontant betalning när det är nödvändigt att betala något på andra servrar?

Jag har speciellt också en spelserver av Lan4Play.de http://www.lan4play.de/gameserver.html utan kostnad :)

hälsning

Intäkterna från denna verksamhet om du skattemässigt överskrider undantagsnivåerna du behöver och även om du är heltidsegenföretagare behöver du detta i din deklaration med prefix, om du är anställd på heltid och tjänar dessa "donationer" bara för att finansiera servern och du har ingen vinstintresse är ok.

Related questions

Hur kan jag rätta donera Afrika & quest;

Under VM har jag sett några rapporter om fattigdom och problem i Sydafrika. Hur och till vem jag ska så donera det faktiskt anländer? Jag tror att AIDS och de resulterande föräldralösa av de största problemen är. Kan någon rekommendera någon bra orga

Intresserad sjukförsäkring & comma; om du regelbundet går att donera blod & quest;

Jag går regelbundet att donera blod. En Beannter sade till mig att jag kunde vara så sjukförsäkring överkomliga för någon försäkring? Jag kan inte hitta detta på Internet ingenting. Är det någon som vet om detta är faktiskt sant, eller falsk informat

Som poängen alculated vid en schufa rapport & quest;

Vilka kriterier personliga poängen beräknas i mina kreditupplysningar? Utdrag ur FAQ: "Med vilken data som beräknas Info SCHUFA sannolikheter? Betyg värden beräknar vi till konsumenter, baserad på den lagrade person schufa data som du ser i din kredi

Skall en frivillig lagligt försäkrade pensionärer En 400 € jobb på sjukhuset Enver & period; Rapport & quest;

Har frivillig lag versucherte pensionärer rapportera € 400 jobb? Om så är fallet, kommer det att dras av från inkomsten? Måste han betala mer bidrag? Frivilliga försäkrade pensionärer har -soweit Jag minns - betalat sjukförsäkringsavgifter till dess

Att tänka på när höjning om Riester sparare och komma; måste jag rapportera & quest;

Ingen smärta, inget pris som slutligen mogna och verkligen förtjänade löneökning är vid det här laget. Jag tänker bara, om jag måste rapportera att Riester leverantören wg. ersättningen? Eller gör det på något sätt automatiskt om företaget? Så automa

Övertidsarbete Verkets rapport & quest;

Min kusin har varit arbetslös under en kort tid. Att få sina arbetslöshetsersättning, gjorde de sitt Arbeitsbescheidigung på bemanningsföretag. nciht övertid för innevarande månad registrerades på detta certifikat av arbetsgivaren. Är det behöver rap

Hur stor är andelen & comma; hjälporganisationer innehållna & comma; om du donera pengar & quest;

Om jag vill donera pengar via en välgörenhet, så kom så ofta inte 100% av donationen som ett stöd, eftersom hjälporganisationerna måste täcka sina kostnader ännu. Hur mycket av donationen att hålla denna en, dock? Finns det en maximal hastighet, de f

Riester - avskaffande av finansieringen godkännande Rapport & quest; & exkl; & quest; & exkl;

Om Riester: Vad betyder det när du har förlusten av bidragsfinansiering rapport säljaren? När kommer det är förlusten av bidragsmedel? Tack på förhand! Främjandet gäller inte om du inte har någon inkomst eller bli egen. Du bör underrätta den berörda

Om en ändring av försäkringsyrke olycka rapporteras & quest;

Jag är på en karriär förändring och undrar om jag ska rapportera detta till min olycksfallsförsäkring? Finns det något som riskklasser för olika yrken? Det beror på om du menar den lagstadgade eller privata olycksfallsförsäkring. Menade du lagen, då

Måste man som Hartz 4 mottagare monetära gåvor till mindre barn Rapport & quest;

Vad händer när barnet (12 år gammal) av Hartz 4 mottagare 1000 - Euro gekriegt- gåva från morfar måste rapportera det? Det är verkligen barnet. Det är en bra form för ditt fall, det vill säga bevis på dedikerad intäkter. Enligt texten på blanketten p