B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-28

Måste jag deklarera och komma; om min inkomst var under ersättning och jag hade inget annat intäkter & quest;

Advertisement

Om du får cirka 2000 euro från ett utländskt bolag som intäkt för ett enda projekt, måste du ändå lämna in en deklaration? Om du betalar ingen skatt, är det inte kommer att komma tillbaka.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Princip ingen, men om mig sådan situation beskrivs, jag frågar alltid mig själv, "hur kan frågeställaren ställa denna fråga alls, han kan vara redan svälter på grund av 2,000, - euro per år kan inte leva.

För att besvara denna fråga typ laster, skulle man måste känna till miljön, vilket kan vara relevant skatt.

1. BAföG = ingen skattekostnad

2. ALG II = ingen skattekostnad

3. ALG I = föremål för utvecklingen klausulen skulle kunna vara att skatt på 2000 - ledningen.

4. Gift = kan vara fördelaktigt att göra ett uttalande, eftersom paret kunde få något tillbaka tillsammans.

5. ...

6. ....

etc.

Related questions

Deklaration för två år utan inkomst Weiterbilung

Hi folks, konsumtions gånger en experthjälp. Jag gjorde bara deklarationen för min vän följande information i förväg År 2008 arbetade han som gesäll fram till juli och sedan började Masters i augusti, (dvs. senast i juni 2010) varar 2 år. För 2008 sj

Vad är "& halv, inkomster och inlåning" och halv; Redovisas i resultaträkningen överskott konto quest;

Hej! Jag arbetar frilans i ett "yrke" och har under de senaste åren etc. lämna deklarationen göra min revisor alltid. Som jag runda med 900EUR men var ganska dyr, gör jag det själv detta år. Jag har nu allt klart, självdeklarationer, momsdeklara

Vinster och förluster av 7 typer av inkomster av inkomstskattelagen && num; 039 & halv; s mot varandra borttagningsbar & quest;

inkomstskattelagen, finns det 7 typer av inkomster, om jag har förstått saken rätt. Hur är det kvittas mot respektive typer? Om jag uppnå med vinst, i en annan förlust, som har rätt att beskatta? Kan jag vinst och förlust på alla typer offset, så til

Pension kompletterande inkomst: nettolönen på 600 euro - även pension för delinvalidpension möjligt & quest;

Har du en fråga om din pension kompletterande inkomster. Jag har en nettolön på 600 euro, en pension för delinvalidpension var det fortfarande möjligt? Eller jag skulle runterschrauben mina inkomster även vid beviljande av handikappersättning? Minimi

Om fru med lite egna inkomster att underteckna som en garant för ett lån och quest;

Jag har en leverans av kredit från en bank där min fru att underteckna som garant. Sannolikheten för att jag inte kan betala tillbaka lånet är mycket låg, men gör det vettigt? min frus inkomst är inte så höga att de kan betala lånet. Om ändå tecken?

Värt att ytterligare inkomst på mer än 100 euro för Hartz IV mottagare & quest;

Är det sant att man kan tjäna som mottagare av Hartz IV endast 100 euro i månaden, utan en sak tillbaka? då värt ytterligare inkomster på mer än 100 euro? De Hartz IV-apparater är utformade så att trots avdrag längre finns har avger än dig. Att du al

När förändringar i inkomster av den tidigare maken att övervägas för underhåll och quest;

Om ex-partner gör efter skilsmässa karriär och förtjänar mycket mer, som sedan påverkar även underhållet han måste betala? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Detta beror på

Jag har en pension på 280 eu 550 eu period för vård Nivå 2; annars ingen annan inkomst och tid; Måste jag lämna in ett intyg och quest icke-bedömning;

Intyg om befrielse värt det om din beskattningsbara kapitalavkastning över de årliga klumpsumma sparare är. Samtidigt måste den andra skattepliktiga inkomster vara så låg att totalt ingen inkomstskatt är tillämplig. Endast de som har att betala någon

Vid delinvalidpension kompletterande inkomster i två Jobb & comma; om min överensstämmelse med gräns & quest;

Kan jag få i min delinvalidpension kompletterande inkomster i 2 jobb om min överensstämmelse med den ekonomiska gränsen med två? Eller är problemen med pensionssystemet? Här får du exempel visas där du kan se exakt hur den ökade meriter kan påverka f

Får jag en kredit & comma; när jag inte regelbunden inkomst sådan period och B & period; Lön & comma; Pension har & quest;

Men andra investeringar som en värdepapperskonto? Tack! I sådana fall skulle jag alltid ta ut betalning skydd försäkring. Information för framtida referens i http://www.guenstigerkreditvergleich.com/ Eftersom särskilt om återstoden i slutändan inte k