B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-05-19

Måste jag betala tullen vid auktioner och komma; Om en vara utomlands & quest;

Advertisement

Vad om tullen, om jag deltar i en auktion, som äger rum utomlands? Jag går snart till Italien för att Antiquitätenauktion! Vad ska jag titta på auktioner?

answers

eftersom jag ser inga problem. Vi är i EU.

Jag skulle bara bryr sig om jag ta vägen via Schweiz. Eftersom det kan finnas diskussioner - alltså rensa dokument.

Om du ersteigerst saker för personligt bruk, då det är inget problem om du kör, men verksamheten, har du mycket väl att följa bestämmelserna i deklarationen.

Related questions

Måste jag betala skatter eller avgifter på nätet inköp från utlandet och quest;

Jag skulle vilja köpa något på amazon.com och skicka den till mig till Tyskland låt (varor i USA). Växelkursen är ja för någon gång bra. Min fråga: Jag har det nu, inte heller några uppgifter eller importavgifter eller betala så? Tack. Om du handlar

Jag har räkningen för licensavgiften inte betalas under perioden och perioden; Vad som kan hända och quest;

Jag har inte betalat en räkning för licensavgift under denna period. Måste jag räkna med dröjsmålsränta, eller är inte så illa? Jag har hittills inte hört något ytterligare. Hur är rättsläget? na, det händer samma sak som händer överallt, om du betal

Jag måste betala på utländska webbplatser när du betalar med kreditkort utomlands avgift & quest;

Kan det vara så att du måste betala för utländska webbplatser även utomlands avgift om du betalar med kreditkort? Ville beställa något i Spanien, men jag skulle tro att det igen. Svaret är: kan vara! Om du måste betala en avgift eller inte, beror på

Ska vi betala som medlem för begravning & comma; om man vägrar Heritage & quest;

Om man vägrar arvet, eftersom den avlidne redan har bott på välfärd, har du en son eller dotter fortfarande betala för begravningskostnader? Det har aldrig funnits en relation med den avlidne far. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av ce

Med hänvisning till min första fråga: Säljaren kan inte betala mig mina pengar och tid; Vad kan jag göra & quest;

Hej! Min fråga gäller i synnerhet mina erstgestellten frågor om mitt bidrag från 22/11/2014. Jag har fortfarande inga pengar tillbaka erhalten.Die försäljare hade återbetalat i mitten av januari 2016 tid mig inköpspriset (mindre. Ersättning för använ

Betala en reseförsäkring även & comma; om du avbryter resan måste, & quest;

När exakt kommer att betala en avbeställningsskydd? Har försäkringen endast fram till början av resan? I min krets nämligen någon var tvungen att avbryta sin resa eftersom hans mamma var på sjukhus. Skulle det också något som kan rapporteras till res

betala kostnaderna för sparade renoveringar när du flyttar ut husägaren & quest; Dom varierar som grundläggande & quest;

Ägaren vill lägenheten helt renovera att utvinna. Det är därför hyresgästen måste renovera nciht. Vad han skulle ha betalat proportionellt för erstparte renovering av oss 500 euro nu. Han sade att det fanns en dom, då han kunde be oss. 1. Presenterad

RA och rättegångskostnader som skall betalas för att betalning & comma; om bara tre veckor passerade & quest;

Jag vet att jag måste betala en köpeskilling. Detta kan och jag ska betala nu. men jag har nu fått bara tre veckor före och en vecka före en vänlig påminnelse order. Men nu fick jag en betalningsorder från en advokat. Måste jag betala sina kostnader

Så länge halvbarnpensionen betalas noggrant eller & period; en har rätt till det och quest;

Det har redan svarat att halvbarnpensionen kommer att fortsätta att betalas ut förrän 18 år eller barnets utbildning ända upp till 27 år. Min bror arbetade fram 20:02:15 som lärling, så endast vid 20:02:15 han fick sina testresultat att passera utbil

Hur länge kan du betala senare en Riester kontrakt för att få fullt bidrag & quest;

På grund av högre resultat i 2011 (bonus) Jag måste betala till Riester kontraktet ännu mer. Hur länge har jag tid? Nästa år går sedan tillbaka till det lägre beloppet, eller hur? Den version av inkomsten för föregående år. Under 2012 bör du därför t

0
Views
0
Ccomments